2017. július 14., péntek

Kőbányai önkormányzat pályázatok

Felsőrákosi rétek területén. A természetvédelmi területen megrendezendő tanösvényséták programba szeretnénk bevonni a gyermekeket az óvodásoktól az általános iskolásokon át a középiskolás korosztályig. Az alábbiakban tesszük közzé a pályázati felhívásokat. A CULBURB projekt pályázati felhívására, építészek, képzőművészek és más egyéni vagy csoportos kezdeményezések jelentkezését várjuk. KÖZÉRDEKŰ ADATOK ÜGYINTÉZÉS PÁLYÁZATOK SAJTÓSZOBA ÁLLÁSAJÁNLATOK KAPCSOLAT.


Kőbányai önkormányzat pályázatok

Hegyvidéki információk első kézből. Budapest, Szent László tér 29. Szilsárkány Önkormányzat , Szilsárkány. Kérjük, segítse a Rádió Orient szolgáltatásának fejlesztését! Kérdőívünk kitöltése percet vesz igénybe.


Kovács Róbert Antal, a 10. Felhívjuk minden kedves látogatónk figyelmét, hogy iskolánkban lehetőség van nyílt szabadtéri, műfüves focipálya bérlésére. Bárka Kőbányai Humánszolgáltató Központ.


Kőbányai önkormányzat pályázatok

Alapvető célunk, hogy Intézményünk az egyedi igényekhez igazodó,komplex és eredményes,Kőbánya területén. Teri néni varrónőként kezdett el dolgozni, később bölcsődében illetve óvodában dolgozott, mint szakácsnő. Nyugdíj után a kőbányai veterán otthonban lett szintén szakács, férje is itt kapott állást, mint karbantartó.


Mesélő védett épületek – Kőbányai út 21. A Kőbányai úti pincesoron hosszan benyúló hasznos és hangulatos tárolóhelyiségek bújnak meg a föld alatt. Mai úticélunk történetét a tulajdonosnál szeretnénk felgöngyölíteni, aki azonban a Schieszl családhoz irányít. Már évek óta tartó hagyomány a kőbányai önkormányzat által februárban szervezett Kőbánya legfinomabb süteménye pályázat, a kerület idősebb korosztályának nemes versenye.


Idén is indultak pongráctelepi versenyzők is, a süti közül végül Csubák Györgyné Banános tekercse lett végzett az első helyen. Pest County Introduction. A bdulásakor egy terjedelmes cikket közöltem kerületünk újhegyi városrészének lehetséges fejlesztéséről, amit az önkormányzat az Agóra terv kapcsán valósított volna meg.


Sirákné Kemény Kinga középiskolai énektanár és karvezető, egyházzenész. Zugló köszöni, jól van, gazdálkodása átlátható és stabil, hitele nincs, kifizetetlen számlái nincsenek, a fizetőparkolás napi millió forint nyereséggel működik, a közérdekű adatokat az önkormányzat minden esetben kiadja, a kerületbe kétszer annyi pályáz. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ.


Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Türr István Múzeuma - Baja. Bácskai Kultúrpalota - Baja. Project director Apertech Informatics Ltd.


A BÁRKA Kőbányai Humánszolgáltató Központ Ihász utcai telephelye kellemes, kikapcsolódásra alkalmas grillezési, tábortűz rakási, bográcsozási lehetőséget kínál kőbányai lakosoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések