2017. július 20., csütörtök

Miért csalja meg a férfi a nőt

Az is elég tipikus, hogy a férfi úgy érzi, hogy párja nem érti meg. Ahelyett, hogy megpróbálná a problémákat megfogalmazni és átbeszélni, inkább szexuális kirándulásokba menekül, és azzal a szlogennel takarózik, hogy nője nem érti meg. Sok férfi számára gondot jelent, hogy partnerével az intimitás egy pontján.


Mitől lesz egy férfi jó apa? Oprah Winfrey-től eltanulható – és miért is ne tanulnánk el, ha jobbá teszi az életünk? A betyárját neki, hogy miért kell egy gyerekkórházban fizetni a fotelágyért?


Most egy olyan témáról írta le a kendőzetlen véleményét, amely igazából tabutéma. Elárulta, szerinte miért hűtlenek a férfiak és miért csalják meg asszonyaikat. Valamikor ha egy férfi megcsalta nőjét, egy hagyományos bölcsességgel magyarázta, hogy ő egyszerűen csak férfi és ösztöneinek él, de ha egy nő csalta meg a férjét, akkor a társadalom megvetette és kiközösítette.


Miért csalja meg a férfi a nőt

A férfiak és a nők különböző módon csalnak. E csatorna célja az, hogy Krisztus tanításának fényével rávilágítson azon téveszmékre, amelyek megbetegítik a testet, szellemi sötétségben. Tehát, ha a nő csalja meg a partnerét, akkor abban a kapcsolatban jó eséllyel a nő részéről az érzelmi szálak és a kötődés már nem olyan erős, amire ebben az állapotban lehet egy kapcsolatot építeni, míg ha a férfi teszi ugyanezt, akkor az jó eséllyel nem érinti a kapcsolat érzelmi szálát. Az ember beragad két nőbe, mindkettő bizalmatlan vele – a feleség már rég, a szerető meg előbb-utóbb, így aztán az egyikkel rosszabb, mint a másikkal. De ha csak az egyik maradna, a férfi nem tudná elmondani magáról, hogy érdemes miért élnie.


A félrelépők többnyire nem bárokban szednek fel egy nőt. Előfordul, hogy a férj egy gyerekkora óta ismert lánnyal csalja meg a párját, akivel hosszú évek óta tartja a kapcsolatot. Sokan hiszik, hogy a nők, akikkel félrelépnek a férfiak, könnyű nőcskék – ám ez nagyon sok esetben nem igaz.


A leggyakoribb okok és a megoldás - A nők rémálma a megcsalás, de vajon mi vezethet oda, hogy egy férfi félrelépjen? Egy férfi naponta többször is kísértésnek lehet kitéve, viszont a különbség az, hogy egyesek hajlamosak rá, hogy az első adandó alkalommal beadják a derekukat és félrelépjenek, amit aztán képesek a párjuk nyakába is. Miért lépnek félre a férfiak? Igaz jómagam még csak éves vagyok és eddig csak a testi örömöket tapasztaltam meg de nem a szerelmet!


Mindet megcsaltam, de mondtam is, hogy ne tervezzenek komolyan. TED előadásában rámutatott: a férfiak és a nők agya teljesen másképpen működik. Ezt azért eddig is sejtettünk, azonban a kutató arra az összefüggésre is. Minden alkalommal, amikor egy férfi megnéz egy nőt , egy úgynevezett ösztönös vizsgálatot folytat, ahol azt figyeli meg , hogy az illető mennyire „fitt” és egészséges, illetve mennyire alkalmas a lehető legegészségesebb gyerekek nemzésére. Az első, amit megnéznek a férfiak, az a derék és csípő aránya.


Voltam szerető (régen) nem vagyok rá büszke. Van barátnőm aki nős férfival van. Kezd kialakulni egy nézetem. Nem tudom ez mennyire általános.


Az otthon a feleség mellett borzasztóan PAPUCS férfiak csalják meg a párjukat. Azt hiszi, hogy megcsaltad. Néha annyira könnyű okokat és nyomokat találni (különösen amikor akarunk), így egy zöld szemű szörnnyé alakult nő minden detektív képességét bevetve képes akár percek alatt bizonyítékokat találni arra, hogy megcsalod.


A nagy hármas: virág, kabát meg a puszi. Vaskos röhögés a túloldalon öt percig, majd zavart visszakérdezés. A virág kicsit ódivatú, de sajnálom, imádjuk. A kabátodat, ha a vállára kanyarintod hideg ellen, attól kifekszik. Függetlenül annak, hogy mit is értünk pontosan a megcsalás alatt, annyi bizonyos, hogy egy nagyon fájdalmas dologról van szó, amely mindkét (három) félben mély nyomokat képes hagyni.


Mindemellett abban is biztosak lehetünk, hogy sosem történik ok nélkül. Most azt próbáltuk kideríteni, vajon a nők miért lépnek félre! Evolúciós szempontból könnyebb megérteni, miért csalja meg olyan sok férfi a párját, hiszen tudjuk, hogy minél több partnere van élete során egy férfinek, annál nagyobb eséllyel tudja továbbörökíteni a génállományát. Ne ijedj meg attól, ha elutasít!


Miért csalja meg a férfi a nőt

Ha egy férfi “nem akar fájdalmat okozni”, az igazából mindig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések