2017. július 28., péntek

Rejtett aszcendens halak

Viszont előfordul, hogy a rejtett Aszcendens egy harmadik jegyet képvisel, ami miatt azokban a helyzetekben, ahol hirtelen, spontán, ösztönösen kell dönteni, vagy reagálni nem az ember megszokott viselkedését tapasztaljuk, hanem valami egészen mást. Sőt olykor nagyon meglepőt. HALAK jegy VÍZÖNTŐ aszcendenssel A Vizöntő aszcendens színt hoz a Hal szülött életébe. Az ebben a jegyben született élete csupa lendület a különféle lelkiállapotok és ellenőrizhetetlen emóciók között. A gazdag leki élet ellentétbe kerül a becsvágy és kisebbségiérzettel.


Rejtett aszcendens halak

Igen előnyös, hogy kreativitásodhoz a Bika gyakorlatiassága és kitartása társul: segítenek valóra váltani elgondolásaidat. Az aszcendens határozza meg az ember viselkedését a hétköznapokban, milyen értékek vezetik az életben vagy, hogy mely betegségekre lesz hajlamos. Rejtett Aszcendensnek nevezzük azt a helyzetet, amikor a bolygók és az Aszcendens vizsgálata után, amikor is definiáljuk melyik elemhez és melyik minőségi csoporthoz tartoznak, az Aszcendenstől különböző elemű és minőségű jegyet kapunk. Magad sem vagy tisztában azzal, hogy gondolkodásmódod valójában éppúgy elemző-rendszerező jellegű, mint a Szűz vagy a Bak aszcendensé. A Jupiterről esett szó már a Nyilas esetében, a Neptunusz az egyetemes egység - élmény, szeretet őselve.


Jupiter konjunkció Kos kvadrát Kvinkunx Mars MC Merkúr Nap Neptunusz Nyilas Oroszlán Plútó Rák Retrográd retrográd Jupiter retrográd Vénusz sarokpontok Skorpió Stacioner Szaturnusz. Az Aszcendens kb órát tölt. Regisztrációhoz kattints ide. A szétszórtságra és az álmodozásra egyaránt hajlamos vagy, ami bizony megnehezíti az életben való boldogulásodat. A honlapon olvasható asztrológiai elemzések, előrejelzések tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében.


Rejtett aszcendens halak

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket. Van öt ember a bolygón, aki mindent elpusztíthat Öt perc alatt átrobogott ellenfelén a Real Madrid Borkai birodalmát öt éve nem bolygatta az ÁSZ Akkora a baj az utakon, hogy vörös kódot adott ki a magyar rendőrség Ezért jobb a reggeli torna az estinél Újra Indianapolisba mehet a Forma-1? Jól áll nekik a kék és zöld minden árnyalata, de nem szívesen hordanak erőteljes és domináló színeket. Forma-Több futam is eltűnik a Forma-1-ből A Forma-1.


Amikor a képletünkben található minőségeket és elemeket összeadjuk, akkor azt a megfelelő jeggyel összepárosítva meg is kapjuk a rejtett aszcendenst, ami nem szükségszerűen egyezik meg a valódi aszcendens , vagy a Nap jegyével. Az aszcendens az az állatövi jegy, amely a születésünk pillanatában kel fel a keleti horizonton, és a Nap-jegy mellett a horoszkóp legfontosabb tényezője. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos.


Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Legtöbben közülünk ismerik, tudják, melyik jegyben áll, de nagyon kevesen használják. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az.


Bika aszcendens : Ezek az emberek készen állnak sok munkát befektetni a céljaik megvalósításába. A bennük rejlő szelídség nyugtatja az őket körülvevő embereket. Kitartóak, amit elkezdenek, azt be is fejezik.


Nyugodtak és nyájasak, rejtett erejüket csak akkor mutatják meg, ha valaki azt kiprovokálja belőlük. Ha ez a képlet egy valós személyhez tartozna, akkor már kezdhetnénk is mantrázni, hogy túl sok az érzelem, visszafogott, csendes, múltba révedő jellem. Az analógia alaptörvénye szerint a világegyetemben a megjelenési formák minden szintjén ugyanazok a törvények uralkodnak. A legtöbb pontszámú elem lesz a rejtett aszcendens eleme. Halak Nap, Rák aszcendens.


Ha több elem kap ugyanannyi pontot, akkor megnézzük, melyikben található a képlet ura, esetleg a többi pontos bolygó. Az aszcendensed és a változásaid megosztás Övek óta tapasztalom, hogy az aszcendens szerepe túlmisztifikált és sokkal kevésbé jelentős a személyiség egészére nézve, mint azt írják, gondolják. Rák aszcendens Finom érzésű, rendkívül érzelmes, jó intuitív készség és magas fokú empátia jellemzi.


A horoszkóp mélyebb elemzés nélkül néhány pillanat alatt feltárja alapirányultságunkat. Az aszcendens a horoszkópban kiemelkedő szerepet tölt be, a személyes radix ábra (születési horoszkóp) egyik sarkalatos pontjának tekinthető! Erős képzelőerejének és spirituális beállítottságának köszönhetően mindez gyakran sikerül is neki. Az aszcendens horoszkóp a vegyes személyiség-típusokról szól, mely az állatöv minden jegyének az aszcendense szerinti jellemzését ismerteti. Más Aszcendensű ember más módon válaszol a világra, mint mi tesszük.


Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Mást látunk belőle, mint a többi ember, mert ezen a szűrőn keresztül észleljük a világot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések