2017. július 25., kedd

Időjárás percről percre

Percről percre közvetítés az időjárásról. Mediterrán ciklon érte el hazánkat, és okoz a hétvége hátralévő részében is többfelé viharokat. Délelőtt a Dunakanyarban és északon, délután keleten szakadt le többfelé az ég, Debrecen térségét szupercella érte el, Hajdúsámsont elverte a jég. Hírek Ma – Friss hírek percről percre Ugrás a tartalomhoz.


Időjárás percről percre

Megölte kisgyermekét egy anya Kunszentmártonban. Balintaj nevű észlelőnk alábbi beszámolója Sopron-Brennbergbányáról: Ebéd előtt felmentem Brennbergbányára körülnézni (sajnos csak rövid időm volt a túrára). Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít.


Magyarországi észlelési térkép. Mutasd meg a világnak egy észleléssel, hogy milyen idő van ott, ahol éppen vagy! Megnézheted a többiek észlelését, és az általad korábban beküldött összes észlelést is.


Ezek az agrárhallgatók profi módon költöttek el 2millió forintot A Szent István Egyetem csapatának győzelmével, érdekes projektötletekkel és izgalmas látványvilággal zárult a szeptember óta tartó Agrovirtus versenysorozat és akadémia, melynek fókuszában a hallgatók agrár-vállalatirányítási készségeinek fejlesztése és projektszemléletének formálása állt. A délutáni, még gyengébb csapadékzónákat követ? Szege mai órás időjárás előrejelzés. Szélsőséges időjárás riasztások. A 86-os főúton a 32-es és 33-as kilométer között, Zalalövő után, a kálócfai szerpentinen van útlezárás, ott egy éjszaka árokba csúszott kamion műszaki mentése zajlik.


Hírek, sport, utazás, gazdaság, időjárás , horoszkóp, TV, társkeresés, napi vicc, napi cuki, egészség, szépség, életmó csalá receptek. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam.


Időjárás percről percre

Böngéssze a legfrissebb híreket, és nem marad le semmiről! Az elmúlt óra történései egy helyen. Időjárás F1: Rosberg megmondta a tutit a Ferrari-ütközésről A két Ferrari a negyedik és ötödik helyen csatázva összeért a Brazil Nagydíjon, az első pillantásra nem túl komolynak kinéző incidens miatt mindkét autó kiesett. Időjárás , Megfigyelések, Előrejelzés, Éghajlat, Balatoni széladatok, Balatoni viharjelzés, Vízhőmérsékletek, METAR, TAF, UV-B sugárzás, Műhol Radar.


A Ferencváros nyerte az ősz egyik legnagyobb magyarországi rangadóját, ráadásul a Mol Fehérvár FC otthonában: a zöld-fehérek 2–1-re győztek, a mérkőzés két hőse a zseniálisan védő Dibusz Dénes és a duplázó Sigér Dávid volt. Elindult a halszállìtó autó Balatonlellére: Várhatóan óra múlva 1kg egynyaras süllőt fogunk telepìteni a mólón. Enyészet Hava (november) 18. Jenô napja, a férfinév a hatodik magyar honfoglaló törzs nevébôl származik, ahogyan az Bíborban született Konstantin bizánci császárnak A birodalom kormányzásáról címû mûvében szerepel.


Időjárás percről percre

A hőmérsékleti maximum térkép a domborzat figyelembe vételével mutatja meg a napi várható maximum hőmérsékletet. A héten nyereményjátékot indítunk útjára, ezért érdemes lesz aktívnak lenned. Azon felhasználónk, aki a legtöbb álláshirdetést nézi meg ebben a hónapban a FaceJoob-on, valamint ismerőse beregisztrál a rendszerünkbe, kap tőlünk egy 50.


Ft-os vásárlási utalványt. Csendes, csapadékmentes napok következnek. Ma még előfordulhatnak erősen felhős időszakok, néhol futó zápor sem kizárt, majd a hétvégétől naposabb, az átmeneti ködöket leszámítva szárazabb idő köszönt be.


Fél óra alatt milliméter csapadék esett a megyeszékhelyen. Több fakidőléshez is riasztották a tűzoltókat. Indokolt volt az OMSZ másodfokú viharjelzése, amit Somogy megyére is kiadtak szombat este, hiszen nem csak a Balaton teljes hosszában vonult végig egy zivatarlánc, hanem Kaposvár is kapott egy jókora felhőszakadást. A választás napja percről percre Reggel hat órától este hétig vannak nyitva a magyarországi szavazókörök az országgyűlési választáson, de a külképviseleteken is zajlik a szavazás. A nap minden fontos és érdekes híre itt.


A franciák óraműve mintha az egész Eb alatt késésben lenne, de a mérkőzéseik végére eddig magára talált a szerkezet. A csoportelsőségért csatába szálló dolgos svájci mesterek alakulata meglepheti őket, azonban egy döntetlennel kéz a kézben léphetnek a közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések