2017. július 13., csütörtök

Méh telep győr

Méh telep győr

A rendszerváltást követően számos tagvállalatából mára az Észak-dunántúli és az Észak-magyarországi MÉH maradt fenn, e két társaság tevékenységét fogja össze a 1-ban hazai tulajdonban levő MÉH Zrt. Győr hulladéktelepének a MÉ-MÉ Kft. Hulladéktelep Győr vas, színesfém és papír hulladék felvásárlás és értékesítés. Orgona utcáról közelíthető meg, személy és tehergépjárművekkel könnyen megközelíthető.


Méh telep győr

A MÉH telep kampányszlogenje sokak számára ismerősen csenghet: “gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded! MÉH telepet privatizálták, illetve a rendszerváltással egyidejűleg megjelentek Magyarországon a privát hulladékhasznosító vállalkozások is. Az árak tájékoztató jellegűek! A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást! Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel!


A tartózkodási helyed automatikus beazonosítása nem sikerült. Kérünk írd be a címe városod vagy az irányítószámo hogy megmutathassuk a hozzád legközelebb eső vállalkozásokat. Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon.


Cégbemutatás Árlista Egyedi ajánlatkérés Galéria Áraink tájékoztató jellegűek, mindenkori aktuális napi átvételi árakon dolgozunk. MÉH TELEP GYŐR -MOSON-SOPRON MEGYE céget talál méh telep kifejezéssel kapcsolatosan Győr -Moson-Sopron megye Találatok szűkítése. Nyitva tartások MÉH TELEP cégtől Gizella utca 19. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. A Győri Kommunális Szolgáltató Kft.


Győr -Sashegy településrészen lévő Hulladékkezelő Központ területén hulladékudvar nyílt. Itt megtalálhatod a(z) MÉ-MÉ Kft. HULLADÉKTELEP GYŐR Pápai Út 1. Vas- és szinesfém hulladék felvásárlása.


Méh telep győr

A MÉH - telep látványa – a szanaszét heverő kibelezett hűtőszekrények, mosógépek, kilyukadt bojlerek, autógumik, biciklivázak és más limlomok – nemcsak az Ausztriába tartó vonatok utasai, hanem a járókelők, illetve az autósok körében is visszatetszést keltettek. Az Észak-magyarországi MÉH Nyersanyaghasznosító Zrt. Miskolc Martin-kertvárosi MÉH telep , Miskolc.


Elsősorban lakatos és fémipari cégek, gépgyártó – járműjavító iparág, mezőgazdasági üzemek, épületszerkezet bontók, kis vállalkozások és a lakosság körében keletkezett vas-és acélhulladékok átvételével foglalkozunk. SZEPI- MÉH fémhulladék felvásárló telep Kaposváron, a Raktár utcában, a Heg-For Kft-vel szemben. A győri székhelyű Demo Alcu Kft fémek újrahasznosításával foglalkozik.


Elsősorban vas, színesfém, papírhulladék, akkumulátor átvétellel, továbbá autókarosszéria átvételével foglalkoznak. A Kisalföld Volán a Győr -Szol Zrt. Győr -Sashegyi Hulladékkezelő Központ közelében Sashegy Győr -Szol- telep elnevezéssel. Az új megállóhelyen a Kisalföld Volánnak. Méh Telep Kárpát Metál Kft ZALKA M. A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és különleges ajánlatokkal.


Méh telep t keres Az Ön közelében? Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (NHKV Zrt.) weboldalát azzal a céllal hoztuk létre, hogy az újjászervezett hulladékgazdálkodási közszolgáltatás állami feladatait a lehető leghatékonyabb keretek között valósítsuk meg. B É-duni Méh Győr -Moson-Sopron Megye Győr ALCUFER Kft.


B Alcufer Győr ÉDMÉH Zrt. Cégünk a FÉMKER Fémkereskedelmi és Másodlagos Anyagokat Hasznosító Kft. Alaptevékenysége a hulladékok, ipari alapanyagok, elsősorban különféle összetételű és minőségű színesfém, vas hulladékok, ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok, átvétele, előkezelése, vevő igénye szerinti feldolgozása, hasznosítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések