2017. július 31., hétfő

Rák horoszkóp 2019 január

Január a horoszkóp szemszögéből nézve az egyik legkiemelkedőbb hónap. Sok ember tudatában ugyanis az újév jövetele új kihívásokat hoz. Mindenki tiszta lappal indíthat, csak rajtunk áll, hogy állunk az élet dolgaihoz.


Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. A Nap együtt áll a Szaturnusszal, és a Mars támadja a Bak jegyét. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Ez hatalmi harcokat jelez égen és földön. Több szinttel magasabbra léphetnek a párjával, és erre már régen várt.


Most minden a magánéletről fog szólni. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Korszakalkotóknak is bátran nevezhetők azok az ötletek, amelyek most pattanhatnak ki a fejecskédből. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is.


Rák horoszkóp 2019 január

Ha ezeket meg tudod valósítani, akkor számíthatsz arra, hogy a bankszámládon jelentős mértékben növekedhet az összeg. Az év második felében viszont egy békés, nyugodt, pozitív energiákkal áthatott periódus vár rájuk. Lehetőséget kapnak arra, hogy megalapozzák életükben a bőséget és a jólétet.


FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes tö. Szerelmi életük január -március és október-december között éri el a csúcspontját, ami eljegyzést, házasságot, illetve új kedvest hozhat nekik. Végre igazán szeretve és megbecsülve érzik majd magukat. Lassan kifutsz az időből ezzel kapcsolatban, úgyhogy egyeztess, akivel kell, kérj tanácsot attól, akitől kell és hozd meg végre a döntés, amit előbb-utóbb úgyis meg kell hoznod. Van egy döntés az életedben, melyet egy ideje halogatsz meghozni.


Előfordulhat, hogy nem tudod leküzdeni magadban a vágyat, hogy te is beszerezz magadnak egyet. Ma valami újdonsággal találkozol, ami lehet egy használati tárgy, talán egy modern elektronikai eszköz. Ha így van, előbb gondold át, mire is használnád és ha erre megvan a megfelelő válasz, csak akkor lépj! A pezsdítő Merkúr, és az energikus Mars segíti ebben. Amennyiben kapcsolatait szeretné bővíteni, most több ajtó nyílik ki ön előtt.


Mi lenne, ha elvégeznél több rövidebb kurzust. Rák : Szeretnéd képezni magadat, de azért azt nem tudnád elképzelni, hogy több éves képzésre jelentkezz? Oroszlán: Még csak csütörtök van, de te már totál hétvégi hangulatban nyomod. Akár különbözhetnek is, annál izgalmasabb lesz! A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold.


Alapból az élet több területén is pozitív változásokra számíthatnak. Nagyon szeretnéd kézben tartani a saját előmeneteledet a munkahelyeden, s különösen a pénzügyi vonatkozások érdekelnek. A napokban meg fogod találni a módját annak, hogy miként szerezhetnél magadnak több pénzt, de előbb érdemes önmagadban tisztázni az igényeidet, céljaidat. Végre a kemény munkájuk kifizetődik és előreléphetnek a karrierben és az anyagi helyzetükben egyaránt. Vágysz rá, hogy egy kicsit elvonulj a világtól, saját magaddal szeretnél törődni.


A szellemi elmélyülésre is nagyobb igényed lehet, elmerülhetsz olyan témákban is, melyek odafigyelést kívánnak. A hónap elején ellentétes erők közé kerülhetsz és nehéz döntések sora vár rá melyben választanod kell munka és család között. Mindezek mellett ebben az időszakban egy kellemes meglepetés is vár rá amely a karriereddel és a pénzügyeiddel kapcsolatos pozitív változással kecsegtet. Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lógatnád a lába és semmit sem csinálnál.


Rák horoszkóp 2019 január

Ha ez nem lehetséges, akkor a munkához úgy állj hozzá, hogy más is hozzáférjen. Nem mennyiségi igényeid vannak, inkább minőségi módon szeretnéd élni az erotikát. Nagy igényekkel rendelkezel a szexben, - partnered nem biztos, hogy maradéktalanul be tudja teljesíteni a vágyaidat. Az út a cél – erre érdemes újra és újra emlékeztetnie magát. A pontos jegy meghatározásában segít a kalkulátor.


Még akkor is, ha érzi, hogy egy projektje a vége felé közeledik: élvezze a remek csapatmunkát! Az Oroszlán most hozhat egy helytelen döntést. A következő lépcsőfok Horoszkóp minden hétre. Ha most inkább otthon ülős kedve van, akkor nem muszáj kimozdulnia. Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz.


Mielőtt nagy lépésekre szánnád el maga mindenképp kutass fel olyanokat, akik tapasztaltabbak, és kérj tőlük tanácsot, avassanak be a nehézségekbe is. Rák : Egyre jobban érdekel egy másik szakma, de nem mersz belevágni? Rák (június - július 22) A hivatásában egyre több olyan feladatot kap, amely egy közösség érdekeit szolgálja. Jó célért a sorstól kap majd jutalmat.


Az ön és a partnere közti kötelék erősebb lesz, mint valaha, ezért meglehet, hogy itt lesz az ideje a következő lépés megtételének is. A Rák számára a november egy pozitív időszak lesz, és a csillagok állása kifejezetten kedvező hatást gyakorol majd a komoly párkapcsolatokra. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok!


Most könnyedén elérheted a céljaidat, óriási meggyőző erő sugárzik belőled. Számodra az év vége és az újév kezdete elhozza a beteljesülést. Használd ki, ha egyeztetnivalód akad a feletteseddel, de üzleti tárgyalásaid során is sikert hozhat az időszak. Bármi, amiért hosszú ideje dolgozol, most annyira közel kerül hozzá hogy kitapinthatóvá válik.


Eredetisége kreativitásod fantasztikus magasságokba emel. Sok erőd lesz az esetleges vitás kérdések rendezéséhez, és végre az önbizalmad sem hiányzik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések