2017. június 7., szerda

Angyalföldi napok 2019

Legyen az utca a zenészeké, a zene mindenkié egy-egy estén! Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Ezen időszakot megelőző, vagy ezen időszak utáni időpontban küldött válaszok nem vesznek részt a Játékban.


Regisztrációhoz kötött programok a Tücsöktanyán! RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS - XIII. KERÜLETI CIVIL SZERVEZETEK. A Budapest Jazz Orchestra bemutatja: QUEEN Nem kevesebbre vállalkozott Magyarország első számú jazz-nagyzenekara, a nemzetközileg is ismert és elismert Budapest Jazz Orchestra, mint hogy valószínűleg egyedüliként a világon megpróbálja a. Idén összesen db háromnapos hétvégével és db négynapos hétvégével számolhatunk. Több munkaszüneti nap a hét közepére esik.


A Kolozsvári Magyar Napok Erdély legnagyobb kulturális fesztiváljaként nem csak egy évről évre egyre nagyobb tömegeket vonzó programsorozat, hanem egyben az erdélyi és Kárpát-medencei magyar kulturális élet seregszemléje is. Pénzügyminisztérium rendelete. Debrecen, Piac utca, Kossuth tér November 23-án órától a régmúltat idézve pásztorok, juhászok, gulyások, csikósok felvonulásával, kisbírók, vásári kikiáltók hívogatásával és a Kelet Brass Band koncertjével kezdetét veszi az ünnepi forgatag. A jövő évben hosszú hétvége lesz és egy napos hosszúhétvége is segíti a kikapcsolódást.


AUGUSZTUSI KUPA - Amatőr egyéni- és csapat bowling verseny 30. Angyalföldi Utcabál 27. Kerületi Lakóközösségi Napok (Gyöngyösi sétány) Szeptember 8. SZI CÉG KUPA - Céges egyéni- és csapat bowling verseny 13.


Civil Közösségek Háza - A beszédértés piszichológiája 15. Szent László Napokat Nagyváradon. Központi Ügyfélszolgálati Irodánkban, vagy az október hónap végén kiküldésre került tájékoztató.


A buddhista naptár legfontosabb dátumai tízmilliószoros napok. Ezeken a napokon az energiák hatványozottan működnek, és a teremtőerő is nagyobb. Vagyis, ha jó dolgokra koncentrálunk, a jó dolgok “nőnek” életünkben, ha viszont a rosszakra, akkor a rosszak szaporodnak. Programajánló programajánló Mezőberény Veteránautó-kiállítás Hooligans Mystery Gang Balkan Fanatik augusztus 20. Sajnos május elseje és október 23.


Néptáncantológia a Budapesti Operettszínházban. Felvidéket az Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes képviseli. A hagyományoknak megfelelően, immár 36. A sátrakban és a szabadtéren tekerős járgányok, lasertag és ügyességi pálya akadályokkal várja a kihívásokat kedvelőket, de a kisebbek a gyűrűs pecát, a karikadobást és a kézicsocsót is kipróbálhatják. Ez a Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok, mely az elmúlt év alatt szakmailag is meghatározó pszichológiai fesztivállá nőtte ki magát.


A rendezvény helyszíne idén is az angyalföldi József Attila Művelődési Központ volt. A megközelítőleg millió főt számláló Osztrák Köztársaságban is számos jeles nap van, melyet munkaszüneti- illetve ünnepnappá nyilvánított az állam – ezek közül többet változó dátummal tartanak számon, mások viszont minden évben pontosan ugyanarra a napra esnek. Kamarai hozzájárulás befizetésével kapcsolatos tájékoztatás.


OTP számlát és a szerződéssel igazolod 1. Ft-os áron tudsz vásárolni az értékesítőktől! OTP DIÁKBÉRLET – Korlátozott számban! Szerda Diák Napijegy, Csütörtök Diák Napijegy: ÉPK -Walton Mihály – walton.


Angyalföldi napok 2019

Magyarországi programok: Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, XIII. Országos Ördöglakat Találkozó, Hiúz gála és forgatag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések