2017. június 26., hétfő

Brfk felderítő főosztály

Brfk felderítő főosztály

Ezt követően a dílert is elfogták, akinél kábítószert és több millió forintot találtak. A főosztályon belül két osztályon átcsoportosítottuk a munkát, az egyik így már csak a drogügyekkel foglalkozik, a másik pedig a gépjárművekhez. Nagyon szép időszak volt, nagyon szerettem azt a munkát, kifejezetten érdekelt. Sao Paulóban felszállt egy repülőre.


Brfk felderítő főosztály

Tatabányai Rendőrkapitányság baleseti vizsgálójának TŰZOLTÓSÁGI TANÁCSOSI CÍMET ADOMÁNYOZ ERDÉLYI KRISZTIÁN tű. Ez a gépjármű-felderítési és a kábítószeres bűncselekmények elleni alosztályokkal együtt az alá az Információs Főosztály alá fog tartozni, amelynek egyik nyomozója, K. Attila a korrupciós ügy egyik gyanúsítottja. Mindegyik alosztály fős lesz, de hogy miért ennyi emberrel tervezték az egységek működését, sem.


Rendőrkapitányságon a Ferencvárosi Közterület-felügyelettel közösen, együttműködési megállapodás keretei között üzemelt térfigyelő rendszer működése a évben felmerült technikai (db folyamatosan nem működő kamera) problémák ellenére sikeresnek volt mondható, működése. Felmerül a kérdés, emberi mulasztás vagy a feltételek hiánya okozta a fogolyszökést? A mindenre kiterjedő alapos vizsgálat biztos kifogja deríteni.


Dózsa György úton állították meg autójával a éves N. Csabát, akinél gramm kokaint találtak. Ez követően lakhelyén elfogták a éves Z. A nyomozók aznap elfogták a éves érdi B. Zsoltot, aki az autókra a hamis rendszámokat adta. Andrást lopás bűntett, F. Ez a Magyar Televízió Kékfény című műsorában hangzott el szeptember 3-án. Zsoltot is, aki az autókra a hamis rendszámokat adta.


Csabát embercsempészés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A te sikere a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!


Brfk felderítő főosztály

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Vegyes Bűncselekmények Osztálya zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vétele mellett - P. BRFK Igazgatásrendészeti Főoszt. József éves budapesti lakos ellen. Az irodaházas jelbegyűjtés és továbbítás már egy fejlettebb technika.


A Felderítő Főosztály. Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Róbert egy nőnek átadott egy műanyag tasakot. A férfi az intézkedés elől megkísérelt elmenekülni, futás közben a nála lévő műanyag tasakokat eldobta. Gyanús lett a repülőtéren, de tovább engedték.


Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola Nevelési Területi és Szakmai Gyakorlati Szakcsoport ügyeletesének DUDÁS KÁROLY r. A rendőrök azonosították a éves K. A rajtaütés során a lakásban egy másik férfi és egy nő is tartózkodott. Tico, a kábítószerkereső kutya segítségével 22gramm kábítószergyanús növényi anyagot, valamint 1gramm kábítószergyanús fehér port találtak. Egy kőbányai férfi március 29-én tett bejelentést a rendőrségen, hogy ellopták az autóját a X. Zsolt kőbányai lakásán, mert korábban információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott rendszeresen kábítószert árul.


Legutóbb egy budaörsi családi háznál csaptak le, ahonnan K. Több mint egy év elteltével a rendőrök megtudták, hogy V. László egy belvárosi társasházban tartózkodik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések