2017. június 8., csütörtök

Eladó lakások a xiii kerületben tulajdonostól

Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. Eladó lakást keresel XIII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Tulajdonostól eladó XIII. Gyermek téren, tégla építésű házban, 40nm-es, 2. Víz-,villanyvezetékek a lakásban, gázcsövek a házban teljes körűen.


Eladó lakások a xiii kerületben tulajdonostól

Az ingatlan tehermentes, kevesebb, mint hónapon belül költözhető. Legfrisebb tulajdonostól eladó lakások. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Budapest kerület Ráday u. Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Angyalföld fejlődő részén a Rákos-pataktól séta távolságban. Kiváló infrastruktúra, ideális választás a nyugalomra, de jó közlekedésre vágyó egyéneknek, családoknak.


Eladó lakások a xiii kerületben tulajdonostól

Váci út csendes mellékutcájában, rendezett környezetben álló stílusos, jó állapotú társasházban egy teljesen felújított. Terézvárosban, a Dózsa György út és a Szabolcs utca sarkán, közel a Hősök teréhez egy 1nm-es felújított lakás. Az épület és a lépcsőház jó állapotú, zárt folyosós, liftes. A lakás második emeleti, világos, utcai és. AZONOSÍTÓ: BI- XIII -1XIII.


A három külön bejáratú. A lakópark két nagyobb épületből áll, melyek szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Köztük egy belső zöldkert.


Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk. Pesterzsébeten OLCSÓ, lakásnak is jó müzlet eladó ! Békásmegyeren szobás GARZON panel lakás eladó ! Kassák Residence társasház I. Bővebb információért hívjon bizalommal! ANGYALFÖLDÖN – a Palóc utcában – eladásra kínáljuk m2-es 3. A félszobák (m 1m 1m2) belső udvarra néznek. A szobákban laminált parketta, az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. A környék kertvárosi hangulata és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt és kiegyensúlyozott élethez.


ALPESI LEVEGŐJŰ LAKÁSOK A XIII. EZ ÉVI ÁTADÁSSAL eladó a XIII. Kerületben egy 44m2-es napfényes tehermentes szobás. Közvetlen tulajdonostól eladó a IX.


Rákoskeresztúron eladó egy 49m szobás jó állapotú ingatlan irányára 8. Balatoni újépítésű lakások Újépítésű ingatlanok a XIII. Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Keressen eladó használt olcsó lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével!


Ingatlanok, átlagár alatt, lakások , házak, telkek - Költözzbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések