2017. június 13., kedd

Kréta elektronikus napló belépés

Ennek egyik kiegészítő elem az elektronikus ellenőrző. Ennek néhány leggyakrabban használt funkcióját mutatjuk be ebben a rövid leírásban. Vagy a Belépés gombra kattintott és szeretne belépni személyes ügyfélkapujába, vagy olyan ügyfélkapus szolgáltatást hívott meg, amelyhez bejelentkezés szükséges. Ha még nem regisztrált, tegye meg!


Amennyiben van regisztrációja és tudja bejelentkezési adatait, lépjen be! Az alkalmazás segítségével a felhasználók megtekinthetik a diákok órarendjét és házi feladatait, osztályzatait és mulasztásait. Az alkalmazás Béta (kiadatlan), teszt verzió, így az adatok helyességéért felelősséget nem tudunk vállalni.


Ha az adott e- napló tekintetében Ön rendelkezik építtetői szerepkörrel, akkor az e- napló sorára klikkelést követően a rendszer egy felnyíló ablakban jeleníti meg az Ön által választható lehetőségeket. Belépés az elektronikus ellenőrzőbe: Adja meg a felhasználói nevet és jelszót, majd kattintson a bejelentkezés gombra. A díj egy összegben, a készenlétbe helyezés előtt fizetendő. Jelen oldalon összegyűjtöttük a használatba vétellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. KRÉTA elektronikus napló használata.


Kréta elektronikus napló belépés

Az idei tanévben új e- napló kerül bevezetésére iskolánkban. Jövőre már minden iskolában kötelező a használata. Nálunk az idei a zeneiskola esetében próbaév lesz.


Az elektronikus napló (EKRÉTA) szülők által használt felületéhez a. Problémáikat, visszajelzéseiket a következő e-mail címre küldhetik. Probléma esetén kérem, jelezzék azt a fent megadott címen. Kréta elektronikus napló – elektronikus ellenőrző. A belépés folyamata a régi rendszerben: 1. Elektronikus napló „A tudás hatalom“ - F. Tanulók és Szülők számára létezik egy ingyenes applikáció, amivel az okos eszközeikről is elérhetik az iskola e-naplóját! A gondviselők és a diákok számára hozzáférhető az elektronikus ellenőrző, amelyet egyelőre a hagyományos ellenőrzővel párhuzamosan használunk.


Kréta elektronikus napló belépés

Iskolánk Diák jai számára a belépés hez szükséges információkat a fent említett menüponton belül a REGISZTRÁCIÓ -ra kattintva lehet elérni. Dunaújvárosi SZC HILD József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája. E- napló Tisztelt Szülők! A jelszó az első belépés után megváltoztatható!


Viszont a tanuló (diák) és a szülő ugyanúgy tud belépni, így a jelszóváltoztatást érdemes megbeszélnie szülőnek és gyermekének a későbbi belépési hibák elkerülése végett! Iskolák számára fejlesztett digitális osztálynapló. Interneten elérhető adatbázis, mely teljes mértékben helyettesíti a papír alapú naplót.


Használata megkönnyíti a napi tanári munkát, az iskolavezetés felé napi online statisztikát szolgáltat. Az e-naplóval kapcsolatos kérdéseiket, az alábbi e-mail címre küldjék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Leírásunkban megpróbáljuk bemutatni azon kezelési lehet ıségeket, amelyekkel a napló -használat könnyebbé, gyorsabbá, praktikusabbá válhat. Ha törölni kívánja az üzenetet, kérem a kuka ikonra kattintson, a törölt üzenet a következő Üzenetek-re történő belépéskor nem lesz látható.


Alap esetben a tanuló oktatási azonosítója (megtalálható a diákigazolványon is) a felhasználónév, a hozzá tartozó jelszó pedig a születési dátum ÉÉÉÉ-HH-NN. Az együttműködésnek köszönhetően tanulóink minden évben az általuk szervezett színvonalas, egész napos pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningen vehetnek részt az OTP O. A Kréta - napló új, korszerű felülete már mobilok vagy táblagépek kijelzőjén is kifogástalanul használható. A szülők és a tanulók minden, őket érintő adatot megtalálnak egy áttekinthető menüoszlopban, a legfrissebb információk pedig rögtön a nyitólapon érhetők el. Ha azonnali értesítéseket szeretnének a tanuló előmeneteléről, hiányzásairól, akkor.


Már letölthető az elektronikus építési napló iOS mobilokra fejlesztett változata. Nyíregyháza Árok utca 17. Nyíregyházi Bem József Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagintézménye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések