2017. június 28., szerda

Vakvarjú étterem

VakVarjú étterem - Egy hely, ahol jó (l)enni! Minden hétköznap ínycsiklandó déli menüvel várjuk a VígVarjú étteremben. This is the name of the simple, but even more delicious traditional dish of Hungary, of which you could try many variations in our restaurant.


Vendégeink mindig otthon érezhetik magukat. Legyen szó üzleti ebédről, baráti találkozóról vagy a gyerekekkel elköltött vasárnapi ebédről. Ha házias fogásokra támadt gusztusa, akkor sem kell tovább mennie, szakácsaink e percekben is jó néhány ismerős finomságon dolgoznak a konyhában.


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Budapest, Bessenyei utca 4-6. It serves the best Hungarian foo being not only favourite place to the locals but to the tourists from all over the world too. The kids got to wait an extra minute for their meal. Tudjuk, miféle jómadár, mi sütjük a legjobbat a városban.


Vakvarjú étterem

Reviews Food was tasty, prices are reasonable, quality of. Középen, a lelke legmélyén hagyományos, magyaros, otthonos. Körül pedig ropogós, friss, sok-sok újító szemlélettel.


Egy szolgálatkész étterem csapata, amely mostanáig Önre várt. Jó, hogy eljött, kerüljön. Its speciality is stove-baked lángos flatbrea but the crunchy pork legs are also worth a try.


Vakvarjú étterem

Vakvarju is a very nice place with a pleasant atmosphere. Food is very goo mostly Hungarian, and service was ok, although one of the waiters was not exactly polite. Anyway, I would definitely recommend it. Dilmah teák 6Ft Earl Grey (bergamot ízesítésű feketetea), Ceylon green tea (ceyloni prémium zöldtea). Túlzás nélkül állítható, hogy párját ritkítja az ételek minősége, az étlap sokszínűsége, az udvarias kiszolgálás és a hely egyedi atmoszférája.


A Vakvarjú Étterem a XIII. Az étterem a magyar konyha és a reformkonyha remekeit mutatja be. House wines are a bit bland for my taste, but coffee and food is great! The staff is so friendly and polite that in spite of no wifi, will definitely come back here again! Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja a honlap felhasználóinak és látogatóinak, asztalt foglalóinak tájékoztatása a buda.


A RaM épületben van a hely így. Gyerekbarát étterem kinn és benn. Meginvitáljuk abba a világba, ahol a gyermekek sem unatkoznak ebéd- vagy vacsoraidőben! A kert és a játszósarok itt van velünk minden nap minden percében, hogy lehessen egy kicsit futni, zajongani, rendezkedni kint és bent.


Azért választottuk ezt a kedves emlékeket ébresztő régi magyar nevet, mert konyhánk egyik különlegessége a kenyérlángos. There were many empty tables the waiter said that as we did not have reservation we have only one hour to eat. Be serious, O complaining ones. Not only do they offer menus and cutlery for kids they also have a kid’s corner where your little ones can play once they get restless by the table. Paulay Ede utcában található a “pesti” Vakvarjú Étterem.


Vakvarjú étterem

Kemencében sül a lángos, vaslapon pirul a rozmaringos csirkecombfilé, amit tzatzikivel és steakburgonyával tálalnak, és zsírjában konfitálódik a kacsacomb, ami mellé vajas puliszkát valamint forró, vörösboros szilvaragut kapunk. Tisztelettel kérdezem Önöktől, kedves Vakvarjú éttereHa a nyomorult vendég (én) már annyira frusztrált, hogy azt mondja, hajlandó kifizetni az üveget, csak vihesse, akkor Önök szerint az ügyfélközpontú hozzáállás, hogy elzárkózik a kedves pincér úr attól, hogy fizetés után az enyém lehessen az ásványvizes üveg?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések