2017. június 30., péntek

Kos nő

Kos nő

Ezt a Kos asztrológiai jele is kifejezi: felemelt karú ember, az átalakult ember-rúna, melynek jelentése a feltörő élet, a megszületni vágyás, ugyanakkor Kelet, mint égtáj, a kikelet, azaz a tavasz. A Kos-szimbólum az élet forrását is jelenti, a természet feléledését a fagyos tél után. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. Kos férfi és Nyílas nő szerelmi horoszkóp Amennyiben a párkapcsolatban a Nyílas az asszony, jó tudnunk, hogy aszcendensétől függően kétfajta Nyilas- nő létezik: a sportos, fiús alkat és a társaságban tündökölni vágyó, művészeteket kedvelő vendéglátó háziasszony, de mindenként sokat számít nála a küllem. Kos nő és Vízöntő férfi szerelmi horoszkóp A lelkes és magabiztos Kos nő és az eredeti, ötletes Vízöntő férfi szerelmi viszonyában a fantáziájuk hozza őket közel egymáshoz.


A Vízöntő férfi tiszteli a nőket, de minden nyitottsága ellenére, az asszonyokkal szemben bátortalan. Hajlamos a nő eszményképét imádni, amit azonban valóságosnak lát. Az adott nő egyéni tulajdonságait nem mindig könnyű pontosan feltérképezni, a Kos pedig jellemzően a nőies nő sztereotip változatáért rajong,ahogyan önmagát is a macsó szerepben képzeli el a legszívesebben.


A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni. Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. Vágyait, óhajait minden esetben szexpartnere tudtára adja, és ha kedve tartja, akkor természetesen ismételt közösüléseket követel. Amennyiben közös a cél, együtt bármit elérhettek, hihetetlen erővel teremtetek a semmiből csodákat, de ugyanilyen gyorsan el is vesztitek a lelkesedéseteket.


Kos és Halak jegyű szülöttek kapcsolata hosszú és boldog lehet, különösen, ha képesek kiegyensúlyozni a temperamentumok közti különbséget. A Kos -Halak páros bátran belevághat a házasságba, mert életük harmokikus lesz egymás mellett. A házasságban, vagy kapcsolatban csak akkor lehet boldog, ha a partnere ellenkező temperamentumu, mert nem szabad elfelejteni hogy ő az aki a kormányzó, aki hozza a fő döntéseket. A Kos és a Vízöntő nő sem szívesen marad otthon a gyerekekkel, nehezen viseli a bezártságot, a kötött napirendet, feladatokat, de egy Kos vagy Vízöntő férfinek sem könnyebb, ha arról van szó, hogy egy hagyományos, társadalmilag elfogadott életet kell élni. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg.


SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. Mert a Kos nő mindig maga választ társat. Leginkább az erős, férfias alakok vonzzák, de ha megtalálja szerelmi partnerét rendkívül jó feleséggé, kiváló anyává válik, aki jóban, rosszban kiáll a családja mellett.


Kos nő

Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni.


Könnyen lobban szerelemre és ha rátalál az igazira, odaadó anya és jó társ válik belőle. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


A házasságban is ő akar az irányító fél lenni. Nem igényli a holdvirágos hangulatot, a romantikus sétákat a tóparton, az apró figyelmességeket, hanem egyenesen tör célja felé. Az asztrológiai évkör a Kos jegyével indul, ő az első csillagjegy, a születés pillanata. Időszaka a tavaszi napéj-egyenlőséggel kezdődő tavasz: március 21-től április 20-ig tartó ciklus. A csillagjegyek kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog.


Szimbóluma a Kos szarvait mintázza. A Kos a zodiákus (állatöv) első jegye. A Kos nő erősen férfias, szenvedélyes, érzéki. Velük kezdődik a tavasz, a csillagászati év és minden.


A Kos a kezdetek szimbóluma, ezért érthető, hogy erősségük az elkezdésben van – és nem a befejezésben. Elsők szeretnek lenni, győztesek, akik hősiesen minden akadályt és félelmet legyőznek. Ugyanakkor ambiciózus, pragmatikus, és imádja a kihívásokat, ezért számára egy Kos nő nagyszerű parti. Férfiak, akikkel nem érdemes ismerkedni: Ikrek férfi: elsőre egy ilyen férfi sok szenvedélyt hozhat a Kos nők életébe, de ugyanakkor sok bizonytalanság is jár vele, ami hosszú távon nem kifizetődő. Kos különösen intenzíven él majd át mindent.


A KOS NŐ : Kimondottan szerelmes típus. Mindig úgy érzi, hogy halálosan szerelmes, még akkor is, ha csak néhány hétre szóló kapcsolatról van szó. Rámenős, és sokszor hevessége miatt nem tud kialakítani kapcsolatokat, hiszen a férfiak számára szokatlan, ha egy nő kezdeményez, és szinte felajánlkozik egy kis romantikára.


Kos nő

Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. A Kos (ebben a történetben ő az optimista) lelkesen próbálkozik, ráadásul a kihívások híveként vonzza a feladat, hogy meghódítsa a bevehetetlennek tűnő, hideg és józan Bakot.


Persze ha a Bak túlságosan jeges, merev és elutasító, vagy túl sokáig kéreti magát, a Kos egy idő után megunja az udvarlós dolgot és nemes. A Kos azonban beleeshet abba a hibába, hogy azt gondolja, teljesen megkapta és magáévá tette már a Vízöntőt, pedig ez nem ennyire egyszerű feladat. A Vízöntőhöz ész és intellektus kell, főként ezen az úton lehet hozzájuk igazán közel kerülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések