2017. június 13., kedd

Edzőterem budapest 13 kerület

Edzőterem budapest 13 kerület

A Giants Gym edzőterem már több, mint éve jelen van a testépítő világban. Béke és Fáy utca sarkán a Cewe székház 3. Bejárat a konditerembe a Fáy utca felől van, mind autóval és mind pedig gyalogosan. Az edzőterem mérete 400nm.


Red GYM, Családias hangulatú edzőterem a Nyugati pályaudvar közelében. Dance Jam Tánc-és Mozgás-műhely 13. Technogym gépparkkal várjuk vendégeinket, mely a könnyed kezelhetőség mellett a legkiválóbb minőséget képviseli. A Technogym termékek fejlesztése a testmozgás minden szintjére és aspektusára kiterjedő orvostudományi, egészségügyi és jóléti kutatások eredményein alapszik.


SHE Fitness Pest női edzőterem. Szeretettel várunk Benneteket a 13. Csanády utcában, az Westend bevásárlóközponttól perc gyaloglásra.


Aerial Yoga basic óráinkon leginkább fordított testhelyzetben, egy hammock nevű eszközzel dolgozva nyújtunk, és erősítjük a tartóizmokat. A JOHN REED enteriőrje a nagyvárosi életérzés kifejeződése, ahol az egzotikus kultúrák hatásai, a különböző dizájnelemek, a történelmi korszakok és a Street Art egységes stílust alkot. Az Oxygen Wellness Fáy Magyarország egyik legszínvonalasabb fitness létesítménye. Angyalföldszívében, egy csoportos edzésekre specializálódott sport klub!


Nagy Placc 1nm, Kis Placc nm) várjuk a mozogni, kikapcsolódni vágyókat! Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. Parlament épületével szemben, a FalkRendezvényközpontban, vár minden sportolni vágyó és egészséges életmódra törekvő személyt az EduFit edzőterem.


Edzőterem budapest 13 kerület

A változatos felszereltségű Life Fitness és Technogym gépeknek köszönhetően a terem egyaránt alkalmas hölgyek és urak, valamint. Nyugati Lifeedzőterekardió edzés, erősítő edzés. Képernyős kardio gépek, futópadok, biciklik ellipszisjáró. Városrészei: Angyalföl Újlipótváros és Vizafogó. Válasszon az alábbi XIII.


Az Angyalföl Göncz Árpád városközpont, Újlipótváros, Vizafogó városrészekből és a Népsziget déli részéből álló kerület a 19. Budapest főváros egyik kerülete a pesti oldalon. Margit hídhoz közeli észén, ahol privát edzőterem van és női személyi edző vár, hogy alkalmanként együtt edzetek az óhajtott eredmények elérése érdekében. Ez egy olyan női fitness terem 13.


Allure Poledance Studio – Üllői út 511. Minden héten 2x járok és csak. Edzőterem 2nm-en, Testépítés, szolárium, boksz. A testépítés a test izmainak fejlesztése ellenállásos edzés alkalmazásával.


Adj bele mindent és szerezz meg mindent. Hatalmas terem, naponta több, mint óra, funkcionális részleg, minőségi gépek, motiváló zenék és egy különleges hangulat gondoskodik arról, hogy jól érezd magad edzés közben. Forgách utcai metrómegálló közelében található. Küzdősport edzőterem , ezen belül is a Thai Box, Ökölvívás, Női zsírégető és alakformáló box edzésekre jelentkezhetsz.


Kiemelkedően alacsony árakkal ! Pali Éjjel-NapPali) updated their cover photo. A Vasimádó edzőterem budapest 11. Csupán percre a Móricz Zsigmond Körtértől. Gyere és próbáld ki élőben!


Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Wellness ( edzőterem , medence, jakuzzi, szauna) A lakás tehermentes és költözhető. Corvin Lifei edzőterekardió edzés, erősítő edzés.


Edzőterem budapest 13 kerület

Kerületi Partner Kártya a kerület összetartását erősíti azzal, hogy tulajdonosai azokban az üzletekben, amelyek csatlakoztak a programhoz, kedvezményeket vehetnek igénybe a XIII.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések