2017. június 23., péntek

Mérleg horoszkóp szerelem

Hasonló az érdeklődésetek, ezért hamar megtaláljátok a közös hangot. Jól el tudjátok tölteni egymással az időt, de külön-külön sem unatkoztok. Előfordulhat, hogy néha nem tudtok megegyezni, de mivel a vitát, a veszekedést nem igazán szeretitek, előbb-utóbb egyikőtök úgyis. A párkapcsolatban élő Mérleg életében a szerelem most nem mellékszál lesz, hanem olyasvalami, amelynek minden mélysége, öröme vagy éppen kihívása hatással lesz a személyiségére, és így általánosságban a jelen időszakra és a jövőre is.


Bár első pillantásra a Mérleg jegyű felette áll az érzelgősségnek, inkább szellemi szinten akar kitűnni, ha szerelmes lesz, a látszólag megfontolt és kiegyensúlyozott Mérleg magatartása mögött nagyon is élénk, rafinált érzékiség. Téve aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud.


Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Kalandvágyó mérleg Ilyen szerető: Számára a szerelem művészet. Szerelmi Horoszkóp Mérleg (szeptember 24. – október 23.) Levegő jegy. Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz.


Személyesen és Telefonon. Napi, heti és havi horoszkóp minden csillagjegyre, legyen szó szerelemről, egészségről és pénzről! Válaszd ki csillagjegyed és nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! Olvasd el heti horoszkóp előrejelzésünket, ha választ szeretnél lelni szerelem , párkapcsolat és karrier kérdéseidre.


Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő! Mérleg jellemzése A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Mérleg kedvesünk a világban rendkívül elegánsan és cizellált módon jelenik meg.


Mérleg horoszkóp szerelem

Ez azt is jelenti, hogy a problémákhoz, és döntési helyzetekhez való viszonya is így nyilvánul meg. A horoszkóp azt ígéri, fontos üzleti kapcsolatokra tehet szert, sőt, akár lehetséges partnerekkel is megismerkedhet ebben az időszakban. A tavasz beköszöntével a Bikában álló Vénusz izgalmas időket hoz el. Minden pillanatot mélyen átél maj és érzékenyebbé válik a társas kapcsolataiban.


Ha meg szeretnénk érteni Ikrek csillagjegyű szerelmünk érzelmi életét, akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy igénye az újdonságokra, s a változatosságra óriási, nem is beszélve arról, hogy rendkívüli szerepet kap életében a kíváncsiság. Körbenéz maga körül és úgy érzi, elment maga mellett az élet, vagy legalábbis messzire elkerülte, a jó dolgokkal együtt. Azt látja, mindenki vágya megvalósult, elégedett az életével, egyedül mintha Ön lenne lemaradva és magának nem jönnek össze a dolgok. A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád.


Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Heti horoszkóp augusztus 5-től 11-ig: a Mérleg a hobbijának élhet, a Szűzre rátalálhat a szerelem - Meglepetésekkel teli hetünk lesz. Ugyanakkor nem minden párban élőre lesz ez igaz és az ő életükben szakítás helyett a házasság merülhet fel! Amennyiben egyedülálló vagy, akkor légy óvatos, mert annyira vágyódsz a szerelem után, hogy szinte bárki karjaiba belefutnál, ami nem lenne bölcs döntés!


Szerelem Viharosan alakul a szerelmi élete. Többször is hajba fognak kapni, de szerencsére kiválóan kezeli majd a konfliktusokat és mindig sikerül majd kompromisszumokat kötniük. Nemcsak fizikai értelemben vett nehéz hét áll mögötte de lelkileg is megviseltek az események. Ezért olyan kikapcsolódást válassz, amely semmiképpen nem kíván komoly odafigyelést, főképp nem elmélyült gondolkodást.


Családi problémák megoldására nem alkalmas ez a nap. A spontán helyzetekben nem mindegy neki, hogy kit hódított meg, hanem azt is, hogy hogyan. Roppant intelligens, okos, a jó hírnév is a kritériumai között szerepel. Vénusz, a szerelem planétája aki ugyanakkor a te személyes uralkodó már januárban egy kedvező helyzetben vár rád. Sok Mérleg már most elveszíti a fejét, szerelmes lesz, a partnerkapcsolatokban létrejön a csodálatos érzés, hogy összetartoztok, és örültök annak, hogy az új évet kéz a kézben járjátok végig.


Szerelmük nem brazil szappanopera, és ez a szenvedélyre is igaz. A Baknak jót tesz a Mérleg vitalitása, a Mérlegnek pedig a Bak megfontoltsága. Ezt tudnod kell, és óvatosságra kell intened magad.


Mérleg horoszkóp szerelem

Ha Aszcendensed egy levegő elemű jegyben (Ikrek, Mérleg , Vízöntő) áll, ezáltal az Aszcendens által több esélyed lesz a találkozásokra. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. A Mérleg megbízik a Bak tanácsaiban, felnéz rá szorgalmáért.


Neked mi a horoszkópod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések