2017. június 8., csütörtök

A jó házasság titka vicces

A jó házasság titka vicces

A házasság egy egyesek szerint elavult, mások szerint nagyon is fontos intézmény. Van, akiinek bejön, van, aki gyakorolja, van, aki nagy ívben elkerüli. Az alábbiakban híres emberektől származó idézeteket olvashatsz, melyek viccesek, de velősek!


A jó házasság titka vicces

Néha megkérdezik, mi a titka a hosszú házasságunknak. A szívből jövő nevetésed megosztani azzal, akit szeretsz egyik legpezsdítőbb dolog, ami megtörténhet vele ugye te is így gondolod? Ha nem tudtok együtt nevetni, miért nem néztek meg egy vicces videót vagy filmet, ami rásegíthet picit? Nem csak boldogabbnak érzed majd maga de sokkal közelebb kerülsz a partneredhez. John Gottman a Boldog házasság hét titka című könyve csak nemrég akadt a kezem ügyébe.


De mivel minden spirituális, érzékfölötti és univerzális októl függetlenül eltökélten vallom, hogy nincsenek véletlenek, ezért az sem véletlen, hogy e lebilincselő „tananyag” üzenetei csak a napokban jutottak el hozzám. Házasság férfiszemmel – ennyire kínszenvedés év házasság után száműzetve a kanapére ötvenes férfi bebizonyítja: az élet felett kezdődik Kedves Hujber Feri, megsúgoa házasság menő! A siker titka a csinálás A tökéletes, öklömnyire duzzadó grízgombóc titka A boldogság titka egy százéves bácsi. A hosszú, boldog házasság titka A férj és feleség évet éltek le együtt, hogy nem volt titkuk egymás előtt, kivéve egyet. A szekrény felső polcán volt egy cipődoboz, amibe a férj sosem nézett bele.


Darcy (Joan Allen) és Bob (Anthony LaPaglia) több, mint huszonöt éve boldog házasságban. Mindegy, hogy milyen forró szerető, mennyire vicces , mennyire házias. Keresd azokat az érveket, amelyek miatt őt a világ legjobb emberének tarto és legyél büszke, hogy ő ilyen és téged választott élete párjául.


Az egész életre szóló, boldog szerelmes kapcsolatok titkos receptje a következő: sohasem arra kell figyelni, hogy mit kaphatunk, hanem mindig azt kell nézni, hogy mit adhatunk. Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. A jó házasság egyik titka a jó kommunikáció, és sok minden más. Ha csak azon múlna, még kevesebb jó házasság lenne, mert kevesen kommunikálnak jól, és nem elég, ha csak egyik félnek megy jól.


Az Egy jó házasság Stephen King azonos című novellájának egyik legújabb filmadaptációja. Csendes kisvárosban, idilli körülmények között élnek, mindenük megvan, amiről az ember csak álomdhat. Ha erre odafigyelsz, a férjed a csillagokat is lehozza neked! Mindenegyben blog-ban sok érdekes és vicces. Manapság egy házasság vagy egy családalapítás egyben paktum is a világ ellen.


Egy sziget megteremtésének kísérlete, ahol jó lesz élni. Ha nem sikerül, ez is pokollá válik, mégpedig a legforróbb pokollá, mert ez az utolsó mentsvárunk: ha ez sincs, nincs hová menni. Jó - jó , mindent tudok a jó szexről, inkább mondd el a lasagne receptedet! Vicces esküvői idézetek meghívóra, házasság után – Milyen az abszolút jó házasság ? Amikor mindkét fél azt hiszi, hogy ő az úr a háznál. A boldog párkapcsolat nem addig tart, amikor a násznép előtt kimondod férjednek az igent.


Ha vannak közös poénjaitok, olyan dolgok, amiket csak ketten értetek, csak nektek vicces , az növelni fogja az egymás iránti kötődéseteket is. Ahogy említettem, számtalan elképzelés, elmélet létezik arról, hogy mitől lesz jó egy házasság , párkapcsolat. Mesélt mindenről, egyszercsak megkérdezte hogy szerintetek mi a jó házasság titka ? Válaszoltunk hogy nem tudjuk, erre ő röhögve azt mondta, hogy az ő jó házasságának a titka , hogy az asszony X helyen, ő pedig Bp-n, alig látják egymást.


A minap Bijounál olvastam egy bejegyzést, ahol Bijou azt fejtegette, hogy vajon mi a jó házasság titka. Egy szuper kis filmet is ajánlott, amit érdemes megnézni:) Vasárnap meg is néztem, és közben azon gondolkoztam, hogy el sem tudom képzelni, hogy velünk valaha ilyen megtörténik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések