2017. június 30., péntek

Chrome hirdetések letiltása android

Amikor a böngésző letilt valamilyen előugró ablakot, akkor a címsávban megjelenik az Előugró ablak letiltva ikon. Ha a következő problémákat tapasztalja a Chrome -ban, akkor elképzelhető, hogy nemkívánatos szoftver vagy rosszindulatú program került a számítógépre. Mindig megváltozik a Chrome kezdőlapja vagy a keresőmotor az Ön engedélye nélkül. Biztonságos és bizalmas A hirdetések számos ronda dolgot rejthetnek, például malware-t és trackereket.


Például a tolakodó hirdetések is azt jelzik, hogy valami nincs rendben a készülékkel. A biztonsági szakértők azt javasolják, hogy kerülje el. Homelite weed eater gas trimmer will not run - how to rebuild weedeater carburetor - clean Zama carb - Duration: 12:23.


Természetesen semmi sem garantálja, hogy a hirdetések kétes, védtelen vagy egyenesen malware-eket terjesztő kártékony weboldalakat nem nyitnak meg. And of course, to a Chromebook Writing a Chrome App is the ONLY way to have your app installed on a Chromebook. Explore the Chrome Browser today!


Chrome hirdetések letiltása android

Add apps, extensions, and themes. Personalize your web browser today! Get a new and fast web browser. Android reklámok nélkül. Download Chrome and start browsing!


A Firefox a Mozilla Foundation védjegye. A Chrome letöltése Windowshoz. A súgóban már utána néztem, és minden a helyén! A Fizikai web használatához be kell kapcsolnia a Bluetooth funkciót és a helyszolgáltatást.


Adatai biztonságának megóvása érdekében többféleképpen használhatja szolgáltatásainkat. Ha mással nem, hát reklámnézéssel fizetsz a tartalomért. Kivétel ez alól persze a Cink! , ha beütöd az alábbi kódot.


Try our new android application! Tekintse meg őket az alábbiakban, és válassza ki azt, amelyik az Ön számára a legmegfelelőbb. We use data to make our services more useful and to show relevant advertising, which helps make our services free for everyone. Without identifying you personally to advertisers or other third parties, we might use data that includes your searches and location, websites and apps you’ve use videos and ads you’ve seen, and basic information you’ve given us, such as your age range and gender.


Mai prémium hirdetések. Jó eséllyel ahogy iOS-en, itt is a technológia iránt érdeklődők szűkebb köre adja majd a felhasználói bázis nagy részét. V alszeg minden böngészőre van, legfeljebb más néven és nem js-ként, hanem valami beépülőként, használd a góglit, nem tudok jobbat. Mindössze annyit kell tennünk, hogy nyitott Chrome , menj a facebook. Nem kívánt hirdetések.


Hogyan lehet őket törölni? Ezek azonosak minden olyan böngészőhöz, amelyhez a bővítmény elérhető ( Chrome , Firefox, Opera, Safari és Microsoft Edge). A kérdező kommentje: itt próbálkoztam én is de itt csak a feltöltött videók vonhatók panasz alá.


Chrome hirdetések letiltása android

A reklámok videótól függetlenek, így nem lehet rájuk hivatkozni, sem megjelölni, így panasszal éni nem lehet. Bár ez az opció elég egyszerűnek tűnik, és nyilvánvalóan azt mondja, hogy okostelefonja nem gyűjt helyhelytörténetét, a valóság sokkal ijesztőbb. Ahhoz, hogy blokkoljuk a cookie-kat, valamint a nem kívánatos hirdetési tartalmakat, csupán az App Store-ból kell majd letölteni a bővítményt. Mivel mi (most értsd: olvasók) elsősorban szórakozásból, töltjük az időnket az interneten, teljesen jogos az igényünk arra, hogy zavartalanul tegyük ezt.


Márpedig az arcunkba ugráló, izgő-mozgó, zenélő reklámok igenis zavaróak. Sok oldalon szinte már keresni kell, hogy hol is van igazi tartalom, annyira ellepik a hirdetések. Ez a kiadás blokkolja a reklámok nagy részét a beépített böngészőben (Az IE megnyitása után engedélyezhetjük!), igy zavartalanul, hirdetések nélkül barangolhatunk a világhalón!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések