2017. június 8., csütörtök

Bika férfi milyen nőt szeret

A Bika férfi temperamentuma. Erős fizikuma arra sarkallja a Bika férfit, hogy ha valamit nem tud békésen megszerezni, parancsoljon. Szereti a kényelmet s mindenféle gyönyört.


De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni. Ha szerelembe esik, akkor egy olyan nővel teszi ezt, aki szeret rá főzni, aki játékos és szórakoztató a Bika férfi számára. A Halakkal és a Rákokkal nagyszerű partnerségi viszonyba kerülhet, akárcsak a Szüzekkel és a Bakkal.


Mérleg (IX. - X. 22.) A Mérleg férfi azt a bájos nőt keresi, aki vonzódik a művészetekhez, illetve akinek az övéhez hasonló az érdeklődési köre. Ez azért lényeges számára, mert szívesen van társaságban, szereti a jó hangulatot, és csak egy szellemileg egyenrangú pár társaságában tudja magát jól érezni. Ha jól főz, az például hatalmas előnynek bizonyulhat nála.


Komoly nőt akar, nem csak egy éjszakára. Nagyon türelmes, ha a kapcsolatokról van szó. A Nyilas ráadásul tüzes természetével szeret mindenkihez közel kerülni, kedves és közvetlen, ám a Bika hajlamos a birtoklásra, emiatt várhatóak köztük a féltékenységi rohamok. Megmondjuk, milyen csillagjegyű férfi érdeklődését keltjük fel! Ez a világ egyik legnehezebb kérdése és valószínűleg, hogyha valaki tudná rá a biztos választ, akkor már nagyon gazdag lenne és a nevét is ismernénk.


Bika (IV. - V. 20.) Ha a Bika férfi szerelmes, akkor igyekszik a közeledben lenni, amikor csak lehet, és arra törekszik, hogy minél többször megérinthessen, megcsókolhasson. Biztos lehetsz benne, hogy melletted áll, tartja a szavát, és kiszámítható. Az életet a gyakorlatban akarja megismerni. Mindennek utána jár, mindent szeret megfogni, megtapogatni, élvezni a tapintás gyönyörűségét, élvezni a színek kavalkádját, az illatok orgiáját, az ízek zamatát. A torreádor, a falu bikája!


Milyen a Bika - férfi ? Külsejében rendkívül vonzó, testalkata izmos, háta erős, széles vállait pedig keskeny csípője még jobban kiemeli. Bika , ikrek vagy éppen skorpió legújabb kiszemelted? Nem is hinné hogy csillagjegye mennyi mindent elárul róla!


A Wellnesscafe összegyűjtötte, mi mindent kell tudnod a tizenkét jegy szülötteinek szerelmi életéről – vajon milyen partnerre vágynak, mennyire érzelmesek, és hogyan lehet megtartani őket? Egy férfi arról számolt be, milyen nehezen tűrte, hogy a barátnője legjobb barátja egy fiú volt, ezért egyszer a lány tudta nélkül követte őket, és azalatt a másfél óra alatt, amíg ők egy bárban ültek, ő az utca túloldaláról leselkedett utánuk. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió- férfi bevezesse a lassú szeretkezést – ezt egyszerűen nem neki találták ki. Nyilas Ha a férfi Nyilas-jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin.


Ha valóban sikerült elnyernie a férfi tetszését, nem kell sokat várnia arra, hogy az első randi után újra találkozzanak. Sőt, amint teheti, telefonál, hogy hallja a hangját. Nem vár a megfelelő pillanatra, képes bármikor felhívni és érdeklődni arról, milyen napja volt. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben.


Egy Bika zárkózott, nehezen megközelíthető férfi – már fiatalon határozott elképzeléssel bír az életéről, beleértve a nőt is, aki majd gyermekei anyja lesz. Mivel nagyon családcentrikus, ez az elsődleges szempont: beleillünk-e a feleség- és anyaszerepbe, amit elképzelt magának. A csábítás évszázados tudományát vannak nők, akik zsigerből érzik, de vannak, akiknek tanulniuk kell.


Lilith, csillagjegyek – egy kis ősi tudás sosem árt, hogy megszerezzük és meg is tartsuk a szeretett férfit. Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Az ebben a jelben született férfi is, nõ is, szeret inkább családvédõ lenni, mint szerelmi társ. Gondoskodása, áldozatkészsége megható.


Terveibe ne szóljunk bele, összezavarodik. De, ha szabadkezet adunk, meggondolt, okos eredményt érhetünk el nála.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések