2016. november 25., péntek

Hogy viselkedj az első randin

Hogy viselkedj az első randin

Bízom benne, hogy ez a kilenc pont segítséget nyújt ahhoz, hogyan viselkedj az első randin , milyen első randi szabályokra figyelj, hogy legyen második randi is! Ha az első randin ugyanazt kapo mint az interneten, és fenntartja a pasi az érdeklődésedet, rögtön az elején faggasd ki mindarról, amit fontosnak tartasz. Figyelmeztető jelek az első randin , hogy jegeld a férfit.


A kapcsolat jövője általában már az első randin eldől, hiszen az ismerkedés során kiderül, ott van-e a bizonyos szikra, és szimpatikus-e egymásnak a férfi és a nő. Az első randi: merre menjetek, hogyan viselkedj ? Nem érdekel, hogy beszélgettek vagy sem. Viszont vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem tesznek semmit annak érdekében, hogy a beszélgetést fenntartsák, ami megint kellemetlen lehet. Igen, ennyi idő kell ahhoz, hogy a pasi eldöntse magában, kellesz-e neki.


Kicsit ijesztően hangzik, de nem kell félni. Mi, férfiak, eloszlatunk néhány tévhitet, csak hogy ne bukj el rögtön az elején. Hogy illik viselkedni az első randin ? A fiúval már éve ismerjük egymást, már akkor is tetszett, csak akkor én voltam az a lány akivel senki sem akart barátkozni, na mindegy, ez nem lényeg.


Bármennyire is nagy a kísértés, az első percben semmiképp nem nézegesd a telefonodat, és – hacsak nem egy dohányzó kerthelyiségben ültök, és tudo hogy ő is dohányzik – semmiképp ne állj fel az asztaltól, hogy kimenj elszívni egy cigit. Amúgy is – ideje leszokni! Hogy viselkedjek, és miről beszélgessünk az első randin ? Ami könnyen ment kamaszként, vagy elég könnyen, az nem biztos, hogy nem okoz fejtörést felnőtt korunkban. Nekem az önmagam egy csendes, mosolygós lány, nem túl beszédes.


De egy randin beszélgetni kéne. Amikor legutóbb randiztam is kínos csönd volt. Nem kell az egész világnak tudnia a magánéleted összes részletét, így ne hangoztasd úton-útfélen a találkád sikerét, sőt a közösségi oldalakon se törj ki ömlengésben. Tipp: Az ideális randi hossza nagyjából 2-óra (természetesen ez nem szentírás, csak iránymutató, ha jól érzi magát mindkét fél, nem kell felpattani az asztaltól, mert letelt az idő) 4. Ha tudjátok, beszéljétek meg, hogy mi is lenne a legmegfelelőbb helyszín! Nagyon lényeges az első randin , hogy kedvesek, udvariasak legyünk, ám ne essünk át a ló túlsó oldalára.


Fontos, hogy semmi olyat ne vegyél fel, amit nem érzel kényelmesnek. Aminek következtében ő is elbizonytalanodik! Sikerrel az első randin – tippek és trükkök, hogy jól vedd az akadályokat! Ha először veszed rá magad az internetes társkeresésre, akkor biztos jól jön egy kis mentőöv.


Csajozás Mesterfokon bemutatja, hogyan ne viselkedj az ELSŐ RANDIN ! Ne adj ki túl sokat magadból az első randin. Persze szeretek beszélgetni, de egy nagyjából ismeretlen fiúval nagyon nem megy. Ha már az elején felfeded legbelsőbb titkaidat, a második randi nem biztos, hogy el fog jönni. A kapcsolatnak lassan kell kibontakoznia, fokozatos fejlődésen kell átmennie.


Ha a férfi azt érzi, hogy már egész életedet ismeri, nem fog akarni tovább ismerkedni veled. Bár nem a ruha teszi az embert, az első randin mégis fontos a jó benyomás. Ne vegyél zakót, kiskosztümöt, ha amúgy soha nem hordasz ilyet. Feszengeni fogsz benne, érezni fogja a leendő társ, hogy számodra életidegen valami.


Egyszer kell csak ráhangolódnod. Azokat a szavakat használd Te is! Ha így csinálo gyorsan eljuthattok az első szexuális élményhez.


A legtöbb férfi az első randin úgy érzi, hogy tojáshéjon sétál vagy ha elszalad a mosdóba, elront mindent. Emlékezett olyan kis dolgokra, amikről még korábban beszélgettünk. Akár még olyanokra is, amiket én már rég elfelejtettem.


Az is tetszett, hogy egyből utána írt, hogy tudja, hogy most jöttem ki egy hosszú kapcsolatból és nem szeretne nagy nyomást helyezni rám, de szívesen látna újra, mert nagyon jól érezte magát. Egy online társkereső felmérést készített a regisztrált tagok között, hogy mi a véleményük arról, ha egy nő az első randin lefekszik a kiszemelt férfival. Kiderült, hogy a pasik zöme egyáltalán nem díjazza ezt, közel -uk pedig könnyűvérűnek tartja a nőt, -uk pedig nem akar további kapcsolatot. HagyományosSokan csak azért vannak ellene az első randin csókolózásnak, mert társadalmilag ez így elfogadott, így illik.


Hogy viselkedj az első randin

Tehát ne ijedj meg, ha a pasi egy nagyszerűen sikerült, izgalmas első randi után mégsem ad jó éjszakát csókot. Lehet, hogy csak tiszteletben tartja a konvenciókat és nem akar ajtóstól a házba ronatni. Az izgalom, készülődés és a nagy dilemma, hogy hogyan viselkedj. Néhány tippel a nyugalom visszanyerhető. Nagyon fontos, hogy természetes légy és önmagad add.


Természetesen az a cél, hogy a pasi elaléljon a látványodtól, de ehhez nem kell Barbie baba külsőbe bújni. Később, ha szeretnétek többször is találkozni, megegyezhettek abban, hogyan rendezitek az anyagiakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések