2016. november 7., hétfő

Német webszótár

Német webszótár

A német -magyar szótár felismeri a ragozott formákat. Egyszerű keresés, nyelvtani információban gazdag találatok. Ez egy többnyelvű szótár. Használd a fenti beírómezőt, vagy menj a keresőoldalunkra további beállítási lehetőségekért.


Német webszótár

A magyar- német online szótárban a magyar igék 1. Az webszótár gyakoriságra rendezett szócikkeiben gyorsan áttekinthetők a szavak jelentései, és a szócikkekből közvetlenül elérhetők a legmodernebb egynyelvű angol szótárak információi is. Munka, foglalkozás - német szavak témakörönként, német nyelvvizsga témakörök. A Zertifikat Deutsch és Deutsch-Test für Zuwanderer német nyelvvizsgák szókincse (A A B1).


Német szavak tanulása témakörönként. Szótár azás és fordítás: Írd a szót vagy mondatot a keresőmezőbe, kattints a Fordítás gombra. A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval.


Német webszótár

You must be authenticated to be able to create new dictionaries. Deutsch Interaktiv ingyenes online német nyelvtanfolyam nyelvleckéi. Cookies help us to improve our service (with statistics), to maintain (with advertising), and to improve our user experience. DictZone online magyar- német szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és német példamondatok egy helyen.


Download this app from Microsoft Store for Windows 1 Windows 8. Start studying német magyar szövegek 1. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. A porsche a december 11. Személyi adatok személyes információk.


Tanulj új szavakat, vagy elevenítsd fel a rég tanultakat! Unless a category uses the term “car” as part of a proper name, such as in Car of the Year, please avoid creating categories using “car”. A leggyakrabban használt szavak, kifejezések, mondatok kezdő nyelvtanulóknak, érdeklődőknek, utazóknak.


This category has the following 24.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések