2016. november 29., kedd

Elektronikus napló iskola

Elektronikus napló iskola

Iskolák számára fejlesztett digitális osztálynapló. Interneten elérhető adatbázis, mely teljes mértékben helyettesíti a papír alapú naplót. Használata megkönnyíti a napi tanári munkát, az iskolavezetés felé napi online statisztikát szolgáltat. Ha törölni kívánja az üzenetet, nyissa meg az üzenetet és kattintson a kuka ikonra!


Elektronikus napló iskola

Az Üzenetek következő megtekintésekor az törölt üzenet már nem jelenik meg. A tanusítványt a NetLock Tanusítványkiadó Központ szolgáltatja. Tájékoztatom Önöket, hogy iskolánkban elektronikus naplót használunk, mely a partnerek számára többféle információt tesz láthatóvá.


Kréta elektronikus napló váltja fel az előző tanévben használt naplót. Megnyitjuk a szülők felé a naplóhoz kapcsolódó digitális ellenőrző könyv szolgáltatásunkat, melyet az iskola honlapján vagy a pollackiskola. Az alkalmazás Béta (kiadatlan), teszt verzió, így az adatok helyességéért felelősséget nem tudunk vállalni. Menürendszere az iskola igényeinek megfelelően alakítható és tetszőleges tartalommal tölthető fel.


Az elektronikus osztálynapló az iskolai honlapszolgáltatással összekötve is megrendelhető. A mozaNapló ekkor a honlaphoz igazodó megjelenéssel annak részeként, kényelmesen az oldal menürendszeréből érhető el. Talentum Baptista Általános Iskola Debrecen.


A digitális osztálynapló minden. Karolina Iskola , e- napló. A rendszerbe történő bejelentkezésre és időpont-foglalásra csak az aktuális időszakban van lehetőség. Napló - internetes, elektronikus osztálynapló. A Debreceni Karácsony Sándor Általános Iskola hivatalos honlapja.


Paksi Balogh Antal Katolikus Általános Iskola és Gimnázium Paks. A felületen naprakész információkhoz juthat a diák értékeléseivel, mulasztásaival, feljegyzéseivel. Miért fogadták szkeptikusan. Az FIskolaadminisztrációs Rendszer integrált szolgáltatása.


További részletekért kattintson ide! Az iskola pedagógiai programja meghatározza: b) az iskola helyi tantervét, ennek keretén belül - az iskola egyes évfolyamain tanított tantárgyakat, a kötelező és választható tanórai foglalkozásokat, valamint azok óraszámait, az előírt tananyagot és követelményeit, - az iskola magasabb évfolyamára lépés. Elektronikus napló (Kréta). A díj egy összegben, a készenlétbe helyezés előtt fizetendő. Ennek a rendszernek része az elektronikus ellenőrző, mely a szülőknek és tanulóknak nyújt segítséget a tanulmányok alatti naprakész információhoz jutásban.


KRÉTA e-Naplót használja. Ezen kívül kérhet a mobiljára SMS jelzést, ha gyermeke naplóoldalára új bejegyzés érkezik. Ne várjunk tőle csodát! Eötvös József Református Oktatási Központ honlapja.


Ezzel párhuzamosan a szülők az elektronikus ellenőrzőn keresztül tájékozódhatnak. A felület bármilyen böngészővel elérhető a. Az e-naplót számos ellenérzés. Tiszaújvárosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Bejelentkezés az elektronikus naplóba: Felhasználónév: A tanuló oktatási azonosítóját kell beírni Jelszó: A tanuló születési dátumát kell beírni, az év, hónap és nap közé kötőjelet kell tenni. A felületen egy bejelentkező képernyő fogadja önöket.


E- napló Tisztelt Szülők!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések