2016. november 28., hétfő

Bika nő 2019

Bika nő 2019

Bika jegy szülöttei az Oroszlán csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta erős hatását fogják érzékelni magukon. Ezidőtájt határtalan mennyiségű fizikális energiának lesz birtokában, amit remekül felhasználhat például a sportolás terén - még akkor is, ha csak amatőr szinten űz egy. Ha eddig tartottál az internetes társkereséstől, akkor most ideje venni a fáradtságot, és szerencsét próbálni. Annyiszor el tudja a Bika hölgy fejét csavarni a párja, akárhányszor csak akarja.


Ebben természetesen maga is tevékenyen részt vesz, és többre nem is vágyik. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. A földhözragadt Bika repül? A nő Lát, a férfi TAPASZTAL.


Ne ijedj meg attól, ha elutasít! Judit Antal 15views. Ha nem is tud minden nap időt szakítani a lazításra, jelöljön ki a héten legalább két napot, amikor igenis átadja magát a testi-lelki kikapcsolódásnak.


Bika nő 2019

Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return. Get Bika With Fast and Free Shipping on eBay. Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Valószínűleg egy Bikánál fogsz landolni – és boldog leszel. Nem hiszem, hogy egy Ikrek megfelel neked.


Ez az ember túlságosan nyugtalan a számodra. A Bika a favoritjaid közé tartozik. Ezt viszont visszafelé is maximálisan elvárja, amire nem minden férfi képes vagy hajlandó. Ha egy Bika nő nem kapja meg azt a lojalitást, amit ő ad és elvár, párja örökre elveszíti bizalmát, amit sosem szerezhet vissza. A Bikánál sosincs második esély, mert képtelen a megbocsátásra.


Kedvenc szexuális segédeszköze: Káma Szútra. Ezért nem csoda, hogy hajlamos összekeverni a. Mind a nők, mind pedig a férfiak, akik a Bika csillagjegyben születtek, nagyon értik a csábítás művészetét. Ez a tulajdonságuk pedig akár még pénzügyi nyereséghez is juttathatja őket. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Hűséges, de féltékeny típus, aki partnerét a saját tulajdonának tekinti és a házban ő az úr. Erős akaratú nő aligha bírná ki mellette. Akárcsak a Bika nő Leo férfi szerelem kompatibilitás kell vezetni, hogy a tragédia? Csakúgy, mint más párosításokat a horoszkóp (mint például a Bika , Bak kompatibilitás) minden attól függ, hogyan polírozott, a horoszkóp jelek. Meg kell értene hogy nincs olyan dolog, mint egy rossz horoszkóp.


A Bak nő a stabilitást szereti, a valóságban él, soha nem sérti meg az erkölcsi normákat. Biztonságosan fordulhat hozzá bárki, hogy tanácsot kérjen tőle, akár általános témában akár sorsfordító dologról van szó. Kleopátra az ókori világ egyik legérdekesebb uralkodója. Viszont hetente egyszer pihennie kell a folyamatból, és helyreállítania az erejét. Annak érdekében, hogy elkerüljék egy bika és egy tehén éjszaka nem tervezett párosítását, este egymástól elkülönítve kell tartani őket.


Képes csinosan öltözködni kevés pénzből is. Jó háziasszony, s mert szeret enni, hajlamos az elhízásra. Bika jegy női szülötte nagyon jó barát, de ellenségnek annál veszélyesebb.


A Bak kevés embert enged közel magához, de akit megszeret, azt sokáig és mélyen szereti – ez is egy közös pont kettőjük között, hiszen a Bikáknál is lassan alakul ki a kötődés, de akit egyszer a szívükbe zárnak, az ott is marad. Az Ikreket Jupiter ugyanúgy pozitívan sugározza be, mint tége tehát egy nagyszerű év áll előttetek. Egy kaland lesz belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések