2016. november 24., csütörtök

20 Évvel fiatalabb pasi

Szívesen költök a barátnőmre, de nem akarok egyből egy éves “gyereket”. Hiszek abban, hogy a jó kapcsolat titka, ha szellemileg és egzisztenciálisan egy szinten vagyunk. Nem az számít, hogy a nő 4-évvel fiatalabb , vagy idősebb, viszont legyen csinos, ápolt, intelligens és aktív az ágyban. A hangsúly a kapcsolatokban azonban mégis a szerelmen, illetve a férfi és a nő összeillőségén van, hiszen az érzelmek kortól függetlenek. Oké, hogy van, aki a nála -évvel idősebb pasikat csípi de akkor fogadja el, hogy más nő meg évesen jobban érzi magát a nála fiatalabbakkal mint akár a vele egyidősökkel (akiket ő magához öregnek tart), vagy az idősebbekkel (akiket meg naaagyon öregnek tart magához képest).


Nem terveztem, hogy komolyabbra fordul, de így lett, és nem tudom, mennyire működhet, ha a pasim tizenkét évvel fiatalabb nálam. Egy évvel ezelőtt váltam el, azóta egyedül élek, és tudatosan nem kerestem társat, igyekeztem kiheverni a válásomat. A éves színésznő kivirágzott évvel fiatalabb pasijától.


Még az is lehet, hogy nem is értettebb a társaságnál, de valahogy mégis kilóg a sorból. Azt meg aztán tényleg nehéz elképzelni, hogy például egy családi nyaralásra a húsz évvel idősebb pasi is menjen. Viki ( ): Amikor a szüleim meghallották, hogy év van köztem és barátom között, majdnem szívrohamot kaptak. Kábé megállt bennem az ütő.


20 Évvel fiatalabb pasi

Amikor én a kamaszkor gyermeki szakaszából kilépve csajozásra adtam a fejem, gyakorlatilag minden próbálkozás előtt fel kellett mutatnom a személyimet a kiszemeltnek, és ha csak egy nappal is fiatalabb voltam őnagyságánál, már be is kerültem a felejtős kategóriába. Nekem évvel fiatalabb a barátom és két éve működik a kapcsolat köztünk minden faxni nélkül és boldogabb vagyok mint valaha. Ha egy ötvenes pasi minden további nélkül járhat huszas éveiben járó nővel akkor kikérem magamnak, hogy bárki is ujjal mutogasson rám!


Nem az extrém eseteket taglaljuk az alábbiakban, amikor 15- , netán év választja el a két felet. Viszont szinte biztosan zsákutcába kormányozod maga amennyiben a párod elsősorban anyai gondoskodásra vágyik. Mert vagy túl jó, és nagyon szoros a viszonya az édesanyjával, azaz az ő földi mását keresi.


20 Évvel fiatalabb pasi

Negyvenes pasi , huszonéves nő. Ma már senki sem akad fenn azon, ha egy párkapcsolatban nagy a korkülönbség, hacsak nem az, akit a húsz éve kimondott ásó-kapa ellenére pont lecseréltek egy „kölyökre”. Katalin kedvelte a jóképű, fiatal férfiakat, így ahogy idősödött, egyre nagyobb lett a korkülönbség közte és kegyencei között. Legnagyobb szerelme, Grigorij Patyomkin csak tíz évvel volt fiatalabb nála, a rekordot pedig Katalin utolsó szeretője, Platon Zubov tartja, aki negyven évvel volt ifjabb a cárnőnél.


Nem telt bele sok időbe, hogy randevúzni kezdjenek, bár a húsz év korkülönbség miatt nem jósoltak nekik nagy jövőt. A fiatalabb férfi irtó szexi Bár az érett férfiak is rettentő vonzóak tudnak lenni, azért egy fiatal és energikus pasi nagyon is befutó. Valahol azt is olvastam, hogy amíg egy egyedülálló negyvenes nő el tudja magát tartani, és helytáll minden fronton – legyen szó a gyerekekről, munkáról, háztartásról – pont azért. Idősebb nő, fiatalabb pasi – eleve halálra ítélt kapcsolat?


A statisztikák szerint évről-évre emelkedik azon párok száma, ahol a nő vagy több évvel idősebb partnerénél. Vén Bernadett írása a 7köznapi pszichológia blogon , fotók: pixabay. Fiatalabb nő - idősebb pasi ? Az előző bejegyzésben sorra vettük azokat a nyomós érveket, amelyek a fiatalabb pasik mellett szólnak.


Itt jársz: Főoldal évvel fiatalabb pasi. Pár éve történt, hogy egy benzinkútnál egy. A nők nagy része szereti az érett komoly pasikat,a pasik meg a fiatalabb nőket.


Faludy György és Fannikája kissé gusztustalan volt. A probléma veleje, hogy „rosszul vannak a gondolattól, hogy a Pintér Tenya, egy éves nőcsábász pasi lenyúlta az ő lányukat. Tegyük a kezünket a szívünkre, lehetne szó akárkiről, nem sok szülő repdesne a boldogságtól, ha szemük fénye egy húsz évvel idősebb pasassal esne be az ajtón, aki előszeretettel a. LOVE évvel fiatalabb nő rabolta el a magyar humorista szívét Ihos József tíz magányosan töltött év után talált rá a szerelemre.


Két évtizeddel fiatalabb modell veszi át Heidi Klum helyét a kifutóban. Hosszú évek óta A Kifutó című műsor embelmatikus arca és házigazdája volt, most távozik Heidi Klum. Azóta ráadásul az is kiderült, hogy helyét egy alig huszonhat éves modell veszi át, aki saját maga elmondása szerint is ezen a műsoron nőtt fel.


Reviczky Gábor negyedik felesége, Krisztina oldalán találta meg végül a boldogságot, akivel immáron hét éve alkot egy párt. A pasik meg elég hamar pocakot eresztenek, tisztelet a kivételnek. De elég csak feltenni a kérdést egy közösségi oldalon, meglepően sok válasz érkezik perceken belül. A legtöbb ilyen családban persze csak egy-két évvel fiatalabb a férfi, de még így is okoz elég konfliktust odabent, főleg a nő számára.


Hollandiában egy éves nyugdíjas keresetet nyújtott be, hogy nyilvánítsák évvel fiatalabbnak. Az ok: javítani akarja az esélyeit a Tinderen. Talán sokakat megbotránkoztat majd a történetem.


De mindenkinek, aki pálcát tör felettem, azt üzenem, vigyázzon, mert sosem tudhatja, mikor sodorja az élet olyan helyzetbe, amiről régebben azt gondolta, vele ez egészen biztosan nem történhet meg. A májusi összecsapásra való felk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések