2016. november 25., péntek

Összeköltözés előnyei

Összeköltözés előnyei

Az összeköltözés sokak szerint már fél házasság, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan sikerül. Az együttlakásnak lehetnek előnyei és hátránya. Azonban sokszor előfordul, hogy az amúgy jól működő kapcsolat is zátonyra fut, amint összeköltöztök egymással.


Nyilván vannak előnyei és hátrányai is az okostelefonok használatának, egy bizonyos, mára jóval nagyobb hatást gyakorolnak életünkre, mint ahogy gondolnánk. Az okostelefonok használata hatással van életünk több szegmensére is, a gyerekneveléstől kezdve, kapcsolatainkon át sok mindenre. Fejlődik például a problémamegoldó képessége , illetve sokkal hatékonyabban kezel majd konfliktusokat a jövőben. Ez esetben csak a spontaneitás és a praktikusság dönt arról, hogy adott este hol is éjszakáztok, ám ennek az életnek is vannak előnyei és hátrányai.


Igaz, hogy nincs vita arról, hogy ki adja fel az otthonát, sőt a lakásokban is maradhat minden a régiben, de egyik helyen sem lesztek igazán otthon és az ide-oda utazgatás is. Sokak szerint nagyobb, mint a házasság, mivel jelentősebb változást hoz a pár életébe. Bár megvannak az előnyei , az összeköltözés komoly próbatétel is a kapcsolatnak. Szinte olyan ez, mint a nem létező papírokon és kimondatlan eskün alapuló házasság, hiszen a pár régi lakását, régi mindennapjait feladva egy fedél alatt kezd új életet. Ha igen, készülj fel, hogy az életed fenekestül fel fog fordulni.


Előző cikkünkben arról írtunk, hogy egy nőnek milyen furcsa dolgai lehetnek, amire egy férfi nem biztos, hogy fel van készülve. Egy-egy zűrös hétfői nap után mindannyiunk fejében megfordul, hogy milyen jó is lenne a saját főnökünknek lenni. Senki nem befolyásol, magunk osztjuk be az időnket, azt csinálhatjuk és úgy, ahogy nekünk tetszik.


A nyelvileg leghatékonyabb és vizuálisan legélvezetesebb módszert kínáljuk Nektek a legjobb áron. Dinamikus csapatunk éve követi Lozanov professzor módszerét, egyedileg gazdagítva a XXI. Mik az előnyei , hátrányai?


Összeköltözés előnyei

Ennek mi lehet a háttere? Nagyjából egy éven belül érdemes az összeköltözés , bár nincs erre pontos számadat, de lakva ismerni meg a másikat. Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus. A kutatások szerint azok a kapcsolatok halálra lesznek ítélve, ahol a felek nem hajlandóak megismerni a másik ember szeretetnyelvét.


Lehet, hogy neked egy simogatás is elárulja, hogy mennyire fontos vagy a párodnak, viszont megesik, hogy számára az a fontos, hogy ezt el is mondd! Ma már egyre népszerűbb az összeköltözés olyan emberek között is, akik előtte egyáltalán nem ismerték egymást. Ha végre rászánjátok magatokat, hogy összeköltöztök, számos probléma fog felmerülni az elkövetkező időszakban. Amellett, hogy valakinek engednie kell a felségterületéből, még számos egyéb áldozatot is meg kell hoznotok.


Összeköltözés előnyei

A szerelem mindig az elején a leggyönyörűbb. Akkor, amikor még minden kicsit rózsaszín és vattacukorszerű. Minden emberi kapcsolatnak megvan a saját ritmusa. Vannak olyan próbatételek, amelyek a szokásosnál jobban megviselik a feleket.


Ilyen az összeköltözés is. Gyakran megfigyelhető, hogy az interneten kötött ismeretségekből igen hamar összeköltözés , házasság, majd gyermekvállalás lesz, aminek szintén megvannak a maguk buktatói annak ellenére is, hogy esetleg mindkét fél vágyik már erre. Hiszen nincsen idő arra, hogy valóban kiismerjék egymást, kialakuljon a problémák. Szintén nagy előnye még a távkapcsolatnak, hogy sokkal több időnk jut magunkra. Ha ugyanis párunk nem hajlik rá, az összeköltözés után nem biztos, hogy tolerálva lesznek a barátokkal eltöltött esték, az edzőterem, netán a filmezés vagy az egyéb hobbik, távkapcsolat esetén azonban ez nem jelenthet akadályt.


Már csak azért sem, mert a sírás már nem egy élethelyzetet pozitív vágányra terelt. Másodikként, erős vágy él bennünk a partnerünk irányában. A harmadik dolog, hogy nehéz úgy elmenekülni a csábítás elől, hogy annak tárgya (a partnered) ott él veled együtt. Előnyös az összeköltözés ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések