2016. november 20., vasárnap

Bika horoszkóp 2019 munka

Bika horoszkóp 2019 munka

A Melószkóp a HarmoNet találmánya, a munka horoszkópja. Megtudhatod belőle, hogy csillagjegyed alapján milyen vezető, milyen munkatárs vagy beosztott vagy. Főnöködet, kollégáidat is kielemezhete sőt, forró tippeket találsz arra nézve is, hogyan kell egy-egy csillagjegy szülöttétől fizetésemelést kérni.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Nagyon izgalmas év előtt állnak a Bikák, ugyanis több meglepő, váratlan, de pozitív fordulatban is lesz részük.


Leginkább a karrier terén számíthatnak felívelésre. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép. Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig.


Feszült hangulat uralkodhat a munkahelyeden, de ennek nem Te vagy az oka. Megteszel mindent, hogy kezelhetővé tedd a helyzetet, de nem sokat használ az igyekezeted. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A munka hamar kifáraszt bennünket. A koncentrációs képességünk is gyengébb, és ezért nehezen tudunk összpontosítani a munkánkra.


Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Megjelent a Fanny magazin Horoszkóp különszáma! Hogy alakul a párkapcsolata, a karrierje, milyen lehetőségek bontakoznak ki ön előtt az új esztendőben? Miben hozhat neked szerencsét az év?


A hét első felében annyi ötlet, elképzelés kavarog majd a fejedben, hogy nem is lehet egyszerre kezelni őket, így valószínűleg időt kell fordítanod arra is, hogy valamilyen módon rendszerezd a gondolataidat. A lelked csordultig lehet szeretettel, ebből jut mindenkinek, aki közel áll hozzád. Bika : Elemi erővel törhetnek fel az emlékek, és annyira meghatódsz, hogy talán még sírva is fakadhatsz.


Beszélj egy olyan baráttal, aki életednek egy fontos szakaszában jelen volt, és pontosan tudja, hogy most min mész keresztül. Még az is lehet, hogy az állatövben a mai napon te leszel a legszerencsésebb. Ha szülő vagy, gyermeked miatt örömödben táncra perdülhetsz.


Egyedül a munka terén várható némi konfliktus, amin nem érdemes aggodalmaskodni. Bika : Akaratodat, elképzeléseidet a mai napon meg tudod valósítani. Szingli: Komolyan elkezd érdekelni egy fiú, akit munka kapcsán ismertél meg az elmúlt hetekben, talán lesz is rá alkalom, hogy még idén újra találkozz vele.


Párban: A bizalmatlanságod miatt csomó olyan veszekedést provokálsz ki, ami amúgy nem robbanna ki, ha sokáig nem fojtanád magadba az érzéseidet. Ma forró hangulatban telik a napo mivel úgy érze hogy szinte összecsapnak a hullámok a fejed felett. Határidőre teljesítenék valamit, miközben a nyakadon a következő munka , így nem csoda, ha ingerültebb vagy az átlagnál. Egy ilyen nap végén sokat segíthet egy kis testedzés és egy jó fürdő. Munka fronton elég jól indul az éved.


Főnökeid elismerik az áldozatos és kemény munkádat, tavasszal pedig fizetésemelésre is számíthatsz. Szerelemben izgalmas év elé nézel. A február sok vitát, feszültséget tartogat, de tavaszra eloszlanak a viharfelhők a fejed felől. Ha eddig tartottál az internetes társkereséstől, akkor most ideje venni a fáradtságot, és szerencsét próbálni. Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak köszönhetően, hogy pontosan tudja, hogy mit akar elérni.


A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések