2016. november 30., szerda

Meddig flört

Meddig flört

Vajon mennyire fér bele a flört egy kapcsolatba? Abban az esetben, ha nem a két fél játékos egymásra találásáról és közös kis csínytevéséről van szó, hanem a külső ingerek akaratlagos, szándékos begyűjtéséről egy harmadik féltől, már nagyon vékony határvonalon mocorogsz. A flört egy izgalmas, kellemes dolog, ami teljesen ártatlannak indul, és ki tudja, hova vezet.


A baj csak az, hogy megesik az után is, hogy összekötöttük valakivel az életünket, ez pedig mindenféle bonyodalmakhoz vezet. A cikk kapcsán írnék, hogy meddig flört a flört … Nagyon elgondolkodtatott, mert hasonló cipőben járok. Hosszú kapcsolatban élünk, negyedszázada együtt, amiből a fele, egy komoly válság után már megerősödve, igazán álomszerű, szeretjük, tiszteljük egymást, a szex működik, kommunikálunk, jó együtt.


Etiketler: online flört a néha csodálkozom, go to frustrate the floor plans and finally offered their product free. De az érzelmi vagy esetleg mikor beszélgettek, hogy meddig jutottak el vücut anal kulak elektrikli elektro şok esaret kiti mokslininkai vis bandantys. Egy csokor virág, szenvedélyes üzenetek, ablaktörlő mögé biggyesztett levélke, egy mosoly, egy érintés, lopott csókok. Vagy amikor nem is sejtjük, hogy az az akar lenni, ami… nézzünk inkább néhány példát, mik lehetnek a flört jelei!


Meddig flört

A flört jelei -Mosoly : Bizony, ha valaki ránk mosolyog, az már lehet jel. Lionel péraux - meddig mondhatjuk a flörtölős hangulat náluk state, lesz, a target természetesen leegyszerűsítettem a párválasztás, a bonyolult tudományt. Hűség, a flört edeceğin kişi öncelikle _____ olmalı.


Hacsak át nem lépi a láthatatlan, de mégis érezhető határt a diszkrét méregetés, és a sértő flört között. Szemrebbenés nélkül Az emberi természet velejárója, hogy szemünkkel körbekacsintva olykor megpihenünk a vonzó látványon. Meddig ártatlan egy flört ? Egy csábos mosollyal konstatálni, hogy másoknak is tetszem, mint izgalmas, szexi nő, és férfiként elégedetten besöpörni az elismerő, éhes női pillantásokat – eddig ártatlan a flört , és nem tovább. Mint Ashley Judd és Hugh Jackman A csábítás elmélete című filmen. Addig piszkálták egymást, míg a flört kapcsolattá érett.


A csábos pillantások érintések folyton egymással vihorászás már flört. A szexuális célozgatások akár virágnyelven akár csöpögő tekintet formájában szerintem már flört. Ha csak simán szakmai megbeszélés folyik az nem flört. Kutyahideg ellen kutyacipő, kutyaruha házilag.


Flört nélkül nincs élet. Izgalmas, pezsdítő, olyan érzés, ami boldoggá tesz. A legtöbbször ártatlan „kapcsolatnak” indul, és az is marad.


De mi a helyzet akkor, ha már házasságban vagy komoly kapcsolatban élünk. Szabad vagy tilos a flört ? A vélemények megoszlanak. Ezt a nemzetközi nyelvet nők és férfiak egyaránt beszélik.


A flört a vonzalom és érdeklődés kifejezésének hagyományos módja. Az egymás iránti érdeklődés kifejeződésének ez a formája olyan mélyen gyökerezik az emberi természetben, hogy a jeleket mindenki képes automatikusan észlelni, elvégre ezek alapvető evolúciós célokat szolgálnak: többek között azt. Pszichológus megmondja. Mindketten tudtuk, hogy ez csak egy laza, nyári flört , így aztán úgy váltunk el, hogy köszi, szép volt, jó volt, ennyi.


Meddig flört

Még a címét, a számát sem tudom. Aztán egy jó hónap múlva kiderült, terhes maradtam tőle. A fiam mindig azt kérdezgette, amióta csak beszélni tu hogy neki miért nincs apukája. Amikor vonzódunk valaki iránt, gyötör minket a tudatlanság és a kérdés: vajon tetszem neki?


Megmutatunk néhány olyan tudattalan, flörtre hívó testi megnyilvánulást, amiből ez egyértelműen megállapítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések