2016. január 14., csütörtök

Párkapcsolati tanácsok

A párkapcsolat a világ egyik alapköve. Ha jól érezzük magunkat a saját párkapcsolatunkban, akkor boldogok vagyunk, ha naponta jönnek a párkapcsolati problémák, akkor a poklokat. Midlife Coaching - támogatás a válás problémájához On-line párkapcsolati tanácsadás Párbaj blog Szerelemszámláló!


Aranyos Zsolt párkapcsolati mediátor vagyok, és azért dolgozom, hogy a párkapcsolatod inkább irigyeljék, mint kibeszéljék a hátad mögött! A mindennapok apró kedveskedései, ünnepeitekről való megemlékezés és a romantikus programok mind-mind hozzátartoznak ahhoz, hogy a párod jól érezze magát a kapcsolatban. Pár jó tanácsot szeretnék nektek mondani a párkapcsolatokat illetően! Fogadjátok szeretettel!


Brasnyó Mónika Évekig nyújtottam segítséget barátoknak, ismerősöknek, ha párkapcsolati válságba kerültek. Mivel a téma a párkapcsolat, így szeretnék visszamenni a legalapvetőbb szintre, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy boldogságban éld az életed egy másik emberrel. Párkapcsolati coach, dinamikus jóga, gerinc jóga, pilates oktató, diplomás edző. Ez pedig az ÖNISMERET, ÖNSZERETET.


Persze ez is lehet becsapós dolog, de lejjebb kifejtem. Férfi és nő között az ellentétek jó része kommunikációs hibákból adódik. A félénk férfiakon megfigyeltem, hogy egy jól körülhatárolható csoportjuk nem nagyon mozdul ki személyes kis világából, és nem, most nem az autistákról beszélek.


Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem mediátor. Mi a menete a találkozásainknak? Először meséltek a kapcsolatotokról, a megoldandó helyzetről. Beszélgetünk a jó dolgokról is: a szeretetről, a célokról, és arról, hogy ezeket hogyan tudjátok (újra) elérni.


Fedezd fel szolpisti Pics nevű tábláját a Pinteresten. Ez nagyszerű lehetőség, találtam olyat, ami jellemző rám a felsorolásból, így alig várom, hogy megszerezzem, de mennyibe kerül ez a tömény 90. Ha tartós kapcsolatra vágysz, néha lepd meg egy ízléséhez közeli programmal. Például ajánld fel, hogy elkíséred a meccsre, vagy hogy beülsz vele megnézni egy akciófilmet. Megmenteni egy házasságot , kilábalni a megcsalás problémaköréből nagyon nehéz, de nem reménytelen feladat.


Szeretném a tanácsadásra érkező párokat támogatni , hogy saját erőforrásaikat, a bennük rejlő megértő és értő felet a felszínre hozzák. Három dolog, amit soha nem posztolj ki a kapcsolatodról! A közösségi oldalak világát éljük, ami oda nem kerül ki, az talán meg sem történt. Milyenek a jó párkapcsolati tanácsok ? Nem könnyű párkapcsolatban élni.


Elváltunk, szakítottunk, hogyan tovább? Minden párkapcsolati krízis esetén vannak jól körülírható okok. Sokszor ismételt mantra, hogy egy kapcsolat: „nem megy magától, nem tudjuk, hol rontottuk el, pedig eddig minden rendben volt!


Igen, a felszínen, de érdemes feltárnunk a mélyben a válság valódi okait. LEgyen szó élettársi, házastársi kapcsolatról, mindig akadnak nehézségek. Cikkek a jó párkapcsolatról, párkapcsolati problémákról, párkapcsolati problémák megoldásáról. Tanácsokkal segítünk ezeken a problémákon túljutni.


Párkapcsolati tanácsok

See actions taken by the people who manage and post content. Olvasd el a cikket a gondtalan készülődésért! Talán a romantika az, aminek fenntartására a párok a leghamarabb elfelejtenek odafigyelni. Itt azokat a friss, hasznos és érdekfeszítő híreket olvashatja, amelyek párkapcsolati tanácsadó címkével rendelkeznek.


A lexikon tartalmát rendszeresen bővítem az interneten megjelenő cikkekkel, így Ön a lehető legjobb helyen jár, hogy ha párkapcsolati tanácsadó témakörben keres kézzelfogható információkat. Elhisze hogy tényleg nem tudja? De ha kényelmetlen kérdést teszel fel neki, ez a legjobb menekülési útvonal. Kitalálo hogy menjetek el túrázni a hétvégén, ő persze nem akar megbántani, hiszen annyira beleélted maga így a nem helyett egy „nem tudommal” zárja le a beszélgetést.


Párkapcsolati tanácsok

A konfliktusok akkor vadulnak el, amikor legalább az egyik fél eléri a “Pukkadj meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések