2016. január 6., szerda

Önkiszolgáló autómosó

Amennyiben részletesebben érdeklődik az önkiszolgáló autómosó beruházás és az EHRLE technológia iránt, látogasson el díjmentes tájékoztató előadásunkra az EHRLE Akadémia keretében, és tudjon meg többet! Vadonatúj autómosó eljárás a Nilfisk-ALTO CarWash-tól, amely abszolút karcolásmentes autómosó tisztítást tesz lehetővé kefe használata nélkül! A Red Car Spa önkiszolgáló autómosó különféle prémium mosási programmal várja a kedves Ügyfeleket a Fogarasi úti Tesco bevásárlóközpont parkolójában.


Önkiszolgáló autómosó

Mosási szolgáltatásunk kiegészül továbbá porszívó állással, valamint egy Wunderbaum automatával, melyből különböző autóápolási termékek is. Az iWash önkiszolgáló autómosó különböző mosási és öblítési programmal várja kedves ügyfeleit a Vas Gereben u. Ady Endre út vonzás körzetében. EHRLE autómosó egy helyen Hogyan történik az aktív habos garantáltan karcmentes kézi autómosás? Az Emanuel kézi autómosó a belvárosban a Kishegyesi úti TESCO közelében a MOL benzinkút mellett található a Segner téren.


Európa több mint országban gyártanak önkiszolgáló autómosókat, mi azonban hisszük, hogy termékünk a legjobbak között van. Cégünk az EUROWASH által gyártott önkiszolgáló autómosó berendezések kizárólagos importőre. Fő tevékenysége az érintés nélküli autómosók gyártása. Kézi- vagy gépi önkiszolgáló autómosó építés mint befektetés? IGEN, az egyik leggyorsabban megtérülő befektetése lehet!


Több mint éves gyártói és forgalmazói tapasztalattal a hátunk mögött, segítünk Önnek, hogy ez valóban így is legyen! Egy ilyen önkiszolgáló autómosó létesítmény üzemeltetése nagyon sikeres, virágzó üzleti vállalkozási forma is lehet, ha betartunk néhány aranyszabályt. Az ebben rejlő lehetőséget egyre többen ismerik fel (talán már Te is kezde kedves Látogató). CarWash CompactLine Moduláris önkiszolgáló autómosó rendszerek, 2-mosóálláshoz. Maksi önkiszolgáló autómosó Érzékelhető különbség Érintés nélküli tisztaság.


Nincs szükség szivacsra, dörzsölésre. Egyszerűen, gyorsan, könnyedén maximális tisztaság érhető el. A tisztítás befejeztével cseppmentesen megszárad a felület. VALÓBAN NEM KELL AZ AUTÓT ÁTTÖRÖLNI!


Kámfor utcai NON-STOP kézi autómosó honlapján! Tájékoztatjuk kedves meglévő és leendő Ügyfeleinket, hogy autómosónk két pályán, a hét minden napján 0-óráig üzemel! Az Aquarama BubblesBay önkiszolgáló autómosók minden vásárlói igényt kielégítenek, a design és a technológia kombinációját ötvözik egy nagyon rugalmasan és személyre szabottan alakítható termék képében.


Elégséges tér A következő táblázatban az önkiszolgáló autómosó felépítéséhez szükséges, a munkaállomások és a porszívók számától függő minimális terület áttekintése található. Autóápolási termékek, gépek alkatrészek Brilliant autókozmetika NaturCar Gőzös Autókozmetika Új önkiszolgáló kézi autómosó Szombathelyen Csajok a motoron Nanotechwash Primatec - videók Autómosó bolt Gödfelső - Boxutca 1. Eddig alapvetően kétféle autómosó terjedt el itthon, a harmadik most kezd teret hódítani. Egy mosó alapításkor először azt kell eldönteni, hogy kézi, gépi vagy önkiszolgáló típusút szeretnénk. Amennyiben vállalkozását fejlesztené, új tevékenység bevezetését tűzte ki célul -pl.


A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. WashGo Önkiszolgáló Autómosó Pécs. Csúcsminőség az önkiszolgáló autómosásban - Pécs, Makay István út 18.


A KVANT KFT - EHRLE Hungária speciális szakterülete az önkiszolgáló autómosók létesítésével kapcsolatos szaktanácsadás, az üzemeltetésre kiszemelt területek értékelése, specifikus ajánlatok összeállítása, gazdaságossági és megtérülési kalkulációk készítése, a berendezések szakszerű telepítése, műszaki. Bogároldó és Habfürdő program - Red Car Spa. A BSS Oil benzinkút mellett található önkiszolgáló autómosó 0-órában várja az ügyfeleket az év minden napján. Az önkiszolgáló autómosó : így működik - kefe nélkül Használata: A fúvókát cm-es távolságban tartva, felülről lefelé haladva alaposan öblítse le az autót.


Különös tekintettel a karosszéria réseiből mossa ki az ott maradt vegyszereket. Az új autómosó módszerrel a járművek azon részei is tökéletesen tisztíthatókká válnak, melyeket korábban a kefével nem lehetett elérni, pl. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A FOAM JETWASH TM önkiszolgáló autómosó technológiai berendezés a CLEANTECH Brand autómosó berendezéseket gyártó és értékestő vállalkozás csoportjának legújabb fejlesztése.


Már a fejlesztési munka kezdetén nyilvánvaló volt számunkra, hogy a FOAM JETWASH TM technológiának a legmodernebb autómosási technikát kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések