2016. január 25., hétfő

Halak nő szerelmi élete

De van a Halak jegyű férfiaknak egy másik típusa is -és ez a gyakoribb -, hogy az élete első partnerébe képes annyira beleszeretni, hogy kitart mellette örökre. Ha szerelembe esik a Halak férfi, akkor minden tőle telhetőt, sőt még annál is többet megtesz kedveséért, tenyerén hordozza őt, és lesi minden kívánságát. Poétikus, lírai szerető, egy erősebb partnert igényel.


Ha szerelmi csalódás éri, válságba jut és látványosan szenved. Szexualitásában is kettősséget mutat: idealisztikus, de emellett érzékisége is fejlett. Szexuális élete szorosan összefügg azzal a személlyel, akit szeret.


A Halak nő szerelmi horoszkópja. Teli gyengéd kedvességgel, élénkséggel, érzéki fantáziával. Mindebből viszont külsőleg semmi sem látható. Kiismerhetetlen, mint a tenger, mely a felszínem nyugodtnak látszik, de mélye titokzatos. Rengeteg hálaének szól a Halak nőhöz titokzatossága, gyengédsége, együttérzése, megfoghatatlan bája és sokatmondó némasága miatt.


Valóban ő lehet a női archetípus megtestesítője. Róla mintázták a mesék kastélyának kedves és szép hercegnőjét, aki várja, hogy a lovag kiszabadítsa és megmentse. Szerelmi Horoszkóp Halak (február 20. – március 20.) Víz jegy.


Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. A Bika sokat ad a megjelenésre, szereti, ha partnere jólöltözött. Hűséges, de féltékeny típus, aki partnerét a saját tulajdonának tekinti és a házban ő az úr. Erős akaratú nő aligha bírná ki mellette. A Bika hajlamos az örök szerelemre, a szexben túlzottan is aktív, ugyanakkor romantikus is.


Számodra túl könnyű préda, ezért nem is értékeled túlságosan. Ki nem állhato amikor nyafog, sajnáltatja magát, hogyígy csikarjon ki belőled egy kis törődést. Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik.


Jól tud bánni a szavakkal, az Ikrek férfi örök kalandozó, a nő a társaság központja lehet. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el. Belül is gyakran konfliktusba kerül nála az önkifejezés és az önkorlátozás, ami nem ritkán drámai szituációkat teremt. Halak nő mindent az ellenkező módon csinál végül, mint amit közösen határoztatok el.


Halak nő szerelmi élete

Ettől függetlenül azonban hűséges és jó társként viselkedik, mindig lehet rá számítani, kitartóan figyel párjára. A Kos szerelmi kompatibilitása A Bika szerelmi kompatibilitása A Ikrek szerelmi kompatibilitása A Rák szerelmi kompatibilitása A Oroszlán szerelmi kompatibilitása A Szűz szerelmi kompatibilitása A Mérleg szerelmi kompatibilitása A Skorpió szerelmi. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Romantikus, érzelmes, együtt érző, könnyen befolyásolható. Keresi a magához hasonló embereket, és azokkal érzi magát igazán jól, akik egyetértenek nézeteivel.


Mivel kedveskedj a Halaknak? Hívd el sportolni, táncolni. Egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus.


Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen. Az Ikrekben két én lakozik, a tűz és víz, fehér és fekete, melyeket néha nehéz összeegyeztetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések