2016. január 26., kedd

Vízöntő szerelmi horoszkóp 2019

A hónap utolsó öt napja viszont meglepetést tartogat az ön számára, most egy olyan személlyel ismerteti meg a sors, akinek az értékrendje, érdeklődési. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Személyesen és Telefonon.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? A napokban felcsaphat gyógyítónak, de legalábbis másokat kifejezetten egy szentre fogja emlékeztetni. Mindenkivel felettébb kedves és megértő, ráadásul az emberek megnyugszanak a környezetében és szívesen fogadják tanácsait.


A hónap kezdetén az Uránusz-Mars között feszülő fényszög miatt komoly kenyértörésre kerülhet sor ön és partnere között. Mivel ön mindig előnyben részesíti az új és ismeretlen tapasztalatok megszerzését, szívesebben adna esélyt egy új szerelemnek. A párkapcsolatban élő Vízöntő jól teszi, ha érdeklődő figyelemmel fordul a párkapcsolata, valamint a kapcsolatban párja és önmaga felé is, hiszen most fontos, új ismereteket és tapasztalatokat szerezhet ez által, amelyek kettejük életét és kapcsolatát is gazdagíthatják majd a jövőben.


Mi vár az Ikrek, Mérleg, Vízöntő jegyre? IKREK – v arázslatos nyár. Ez a nyár forró lesz az Ikrek számára!


A szerelmi kapcsolataid tele lesznek szenvedéllyel, érzékiséggel és mély vonzódással. Napi horoszkóp október 28. Halak, Vízöntő , Rák, Oroszlán, Skorpió, Mérleg, Nyilas, Kos ez most nektek szól! Szerelmi horoszkóp Máskor könnyen váltana, változtatna, most viszont nehéz szívvel mond búcsút a múltnak, akkor is, ha lelke mélyén tudja, hogy a régi érzések már teljesen kihunytak, és csak a megszokás köti a barátjához. A Mars vitákat provokál, ami gyorsítja döntését.


Ebben az évben visszanyerheted a hitedet és helyreállíthatod a megtépázott önbizalmadat. Nem fogod hagyni, hogy illetéktelenek beleszóljanak az életedbe és megmondják helyette merre van a jó irány. Rengeteg információt dolgozhat fel könnyű szerrel. A munkában azonban nem igazán kamatoztathatja ezt, viszont nem tudhatja, mikor jön jól a tudása.


Vízöntő Bármennyire is elmélyülnek gondolatai, semmiképpen se bonyolítsa túl a dolgokat, kedves Vízöntõ, különben, igencsak hamis képet alkothat jelenlegi szerelmi életérõl az által, hogy több negatívumot lát bele. A Vízöntő férfi igényli azt is, ha érzelmi és intellektuális téren is egy szinten mozogtok. Egyáltalán nem féltékeny típus, de a félrelépést azonban nem tolerálja. Ez vár rád szerelem terén.


Ha párkapcsolatban élsz, akkor nem lesz utazásoktól mentes ez a hónap és az. Ha egyedül élsz, akkor vágj bele a kalandokba, de ha párkapcsolatban vagy, mérlegelned kell, mi az a határ, ameddig még elmehetsz. Ebből már látható is, hogy aki a Vízöntő csillagjegybe tartozik, az egy különösen empatikus, humánus személyiség, ahol tu segít másokon. Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod!


A mai nap folyamán egy új szintre juthat kapcsolata, esetleg egy barátság könnyen romantikus töltettel kezd bírni, esetleg hirtelen teljesen bele is szerethet az illetõbe. Vízöntő : Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evéssel, ivással kényeztesd maga mert ez most különösen nem tenne jót az egészségednek, amire egyébként is jó lenne odafigyelned. Egy utazás nagyon jól sikerülhet. Halak: Itt az ideje, hogy hangot adj annak, hogy kedveled azt a bizonyos illetőt.


Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő!


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések