2016. január 19., kedd

Szeretői viszony csókolózás

Vagyis igencsak leszűkítjük a létező forgatókönyveket akkor, ha abból az alapvetésből indulunk ki, hogy márpedig a hosszan tartó érzelmi köteléket is jelentő viszony szerelmes állapotból indul. Ugyancsak szó esik a töprengési fázisról, amelynek része az önigazolás, az okok keresése. A férfiak sokszor elvannak a langyosban is, ez nem csupán a házasságukra, de a szeretői kapcsolatukra is igaz lehet, és átlagban kevésbé igénylik a folyamatos kapcsolattartást (tisztelet a szerelmes kivételnek), így az egész dolog könnyen átfordulhat egy számonkéréses, sértődős kapcsolatba - vagy, ha a nő a. Azonnal egymásnak estünk, hosszas csókolózás közbe a kezeimmel felfedeztem minden porcikáját, a puncija már nedves volt, a bugyija tocsogott, elkezdett vetkőztetni, benyúlt a farkamhoz, kivette a boxerból és dícséretek közepette letérdelt, és szopni kezdett, közben a haját markoltam és lassan szopatásba csapott át a szitu! Ez a szeretői viszony vagy erősíti vagy gyengíti a korábbi kapcsolatot.


Olyan esetek is előfordultak már, hogy a régi rossz kapcsolatot a szerető állította helyre, mert a férj vagy a csaj a másiktól tanulta meg, hogy hogyan vigyen be esetleg több energiát a házasságának megjavítása érdekében. A távolság persze továbbra is aggasztotta, de mikor két csókolózás közben viszonyukról beszéltek a férfi olyan határozott kijelentéssel tudatosította a nőben, ő az élete része lesz és a nő az ő életének részese, hogy hirtelen csak bólogatni bírt, helyeselni - igen pontosan, s közben végig suhant a gondolat, ez a. Majd a heves csókolózás után jött a legrosszabb mindegyikönknek mennie kell a szemei csillogtak nagyon árulkodóak voltak ő is szeretne engem úgy ahogyan én őt. Megbeszéltük ítt elköszönünk egymastól nehogy lebukjunk viszont biztos lessz folytatása mert megvolt a szikra van vonzalom egymás iránt. Egy hosszú szeretői viszony biztosította az így-úgy döcögő házasság stabilitását, mert a szerető mellett el lehetett viselni, hogy otthon sokminden nincs rendben.


A szeretői viszonyok megoldása – meglepő módon – NEM a kapcsolat maga. Hanem a szeretői viszony esetén az élet egyéb területei akadnak, aminek a tünete csak az emberek és így a kapcsolat hiányos mivolta. Másképp: a döntésképtelenség sosem a kapcsolati állapot jellemzője, hanem az élethelyzet sajátja. De a viszony lényegi része, hogy nincs. A szerető alatt én sem a párkapcsolatban élő páromat értem, valamiért nekem is a szexpartner, titkos szerető ugrik be.


Tehát: ez egyedi, tudok olyanról, és itt, az oldalon is olvashattunk ilyet, ahol szinte normál kapcsolati szinten működik a szeretői viszony , napi kapcsolatban vannak, közös programokkal. Ahogyan az első részben írtam, a szeretőségnek vannak szakaszai, amit a szenvedélybetegség leépülési szakaszaival hoztam összefüggésbe, és mutattam be. Ez az írás abban fog segíteni neke hogy átlás hogyan milyen szakaszokban lehet kijutni egy számodra már elviselhetetlennek tartott szeretői állapotból.


Férfiak és nők a szeretői viszony természetéről Szeretőt tartani érzelmileg és idegileg egyaránt rendkívül megterhelő. Skip navigation Sign in. Akkor is más a történet megítélése, ha csak úgymond egy egyéjszakás kalandról van szó, és akkor is, ha egyfajta szeretői viszony alakul ki, hiszen ez már nem csak a puszta szexről szól, hanem kialakul egy érzelmi oldal és bizonyos fokú elköteleződés is, ami hosszabb távon valódi kockázatot jelenthet a báziskapcsolatra.


Szeretői viszony csókolózás

Nem tervezett hosszú távra, amit nem is rejtett véka alá, ám gyorsan teltek a hetek, hónapok és nem tudott szabadulni azoktól az örömöktől, amit a szeretői viszony nyújtott számára. Nem csak az ágyban találtak egymásra, hanem emberként is, és ez még inkább megerősítette a kettejük közötti kötelékeket. A helyzet magyarázatához egy az EgoYoga közösségi oldalra érkezett friss megosztást hívok segítségül. Női leírás (kicsit változtattam, hogy ne legyen felismerhető): “Egy addig a periférián lévő barátom pár évvel ezelőtt szintén elvált és ebbe a folyamatba belecsúsztam én is. Olvasom egy magát éves egészséges nőnek nevező hölgy véleményét a (második) pár kereséséről, és egyetértek: Igen, a szeretői viszony is kapcsolat.


Ugyanúgy el lehet cseszni - mindkét oldalon -,. A szeretők szakítanak, kibékülnek, újratárgyalják a dolgokat, megállapodnak ebben-abban, aztán ismét szakítanak, kibékülnek és mint egy végeláthatatlan folyamatban ugyanazt a kört járják újra és újra. Mióta világ a világ, voltak, vannak, és valószínűleg lesznek is boszorkányok. De kicsoda és mit csinál pontosan egy boszorkány? Mikor mi járt a különös képességekért?


Egy szeretői viszony csábító kiút lehet a magányból, a belső harcokból, vagy a korábbi traumákból. Történetünkben karaktereink mindketten belső kétségek között élnek. Noha író válságban van, nincs ihlete új könyvéhez, emellett apósának próbál folyamatosan megfelelni.


Attól függetlenül, hogy arányaiban több szeretői viszony marad meg azon a szinten, ahogy indult vagy lesz vége, természetesen semmi sem lehetetlen. Lehet szeretői viszonyból párkapcsolat? Egy a lényeg: a szeretői viszony lehetőleg ne tartson túl hosszú ideig.


Szeretői viszony csókolózás

A viszony kiderülésekor olyan indulati állapotba kerülhet a partner, hogy követelőzik a részletekért és ezeket az információkat a nagy érzelmi viharban meg is kapja. De hosszú távon az az előnyösebb, ha minél kevesebb részlet vésődik be az emlékezetébe, mert úgy könnyebb lehet a feldolgozási folyamat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések