2016. január 28., csütörtök

Vashulladék árak 2019

Inter-Metal Cégcsoport aktuális vashulladék árak teljes listája. A rendszeresen frissített hulladékvas árak könnyen elérhetőek. MÉH telep, színesfém, réz, alumínium, fémhulladék, vashulladék , akkumulátor hulladék, felvásárlása Veresegyház, Vác, Gödöllő, Fót, Szada körzetében. Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak.


Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. Tonna fölötti réz beszállítás esetén extra árat adunk! Fémhulladék átvétel kiemelkedő árakon. A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást! Az árak tájékoztató jellegűek!


Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel! Eredeti adókártya, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása szükséges! A nagybeszállító ár folyamatos szallítás illetve nagyobb súly esetén értendő! Akkumulátor hulladék felvásárlási ára Budapest. Aluminium hulladék felvásárlási ára.


Vörösréz hulladék felvásárlási ára Budapest. Vas- és szinesfém hulladék felvásárlása. Müller-Guttenbrunn GmbH. Nyitva tartások Egri Fém Kft. Az átvételi árak szennyezés és idegen anyag mentes tömegre vonatkoznak.


Nagykereskedői Árlista! Hűtőszekrény, képcsöves berendezések, nyomtató és fénymásoló lerakására nincs lehetőség! A színesfém hulladék és a vashulladék idegen anyag mentességét biztosítani kell, annak szennyeződésektől mentesnek kell lenni, nem tartalmazhat olajat, betont, földet, samottot, vízkövet, fát stb. Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy Ön bármikor megtalálja az aktuális információkat cégünkről. Tájékozódhat nyitvatartási rendünkről, tevékenységi köreinkről, árainkról, elérhetőségünkről és térképet is talál a navigációhoz.


Vashulladék árak 2019

Specify prices directly with the buyer! Available inaccuracies of currency conversion. Vállalkozásunk, a ráckevei Kun Istvánné E. Lakosságtól csak a fenti négy kategóriában veszünk át acélhulladékot. Lakossági leadás adókártyával, személyigazolvánnyal, ill. Megnézheted az oldalt kezelők és ott tartalmat közzétevők által tett lépéseket is.


Kecskemét, Kiskőrösi út 10. A feltüntetett árak a -os levonást nem tartalmazzák! Alumínium hulladék átvételi ára Kaposvár. Veszprém Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


Vashulladék árak 2019

Gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded! Gyerekkorunkban az iskola minden tavasszal vasgyűjtést szervezett. Zárva lesz a Sacifer KFT telepe augusztus 4-ig! Ha az érzékeny FAJ-kódú anyag termelődése az adott ingatlanhoz köthető, azt az ingatlantulajdonos az értékesítést megelőzően a lakóhelye vagy székhelye szerint illetékes fémkereskedelmi hatósághoz történő előzetes bejelentés mellett és a fémkereskedelmi hatóság visszaigazolását követően értékesítheti, kizárólag fémkereskedő részére.


Tekintse meg aktuális színesfém árainkat! Színesfém felvásárlás - a legjobb napi áron Békésen! Kjoomla template with Kfilter. Do you have the most secure web browser?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések