2016. január 25., hétfő

Ha ő az igazi visszajön

Ha ő az igazi visszajön

Nem árt, ha tisztában vagy azzal, miről ismered fel az igazit. Akár úgy érze megtalálta akár úgy, hiába keresed. Az ilyen tánc ritka manapság. A nem igaziért pedig nem kár. Az igaz visszatér, ne félj!


Müller Péter megható idézetei az anyaságról ITT! Egészen addig, míg az életében fel nem bukkan egy szőke bombázó. Unsubscribe from Milán Temleitner?


Fájt a hiánya, szüntelenül fájt, mint egy gyógyulatlan seb, de azt mondtam magamnak: Ha Ő AZ, akkor visszajön. Ha nem, akkor felejtsd el, nem kár érte! Minden fájdalom éjszaka fáj jobban. Szóval van ez a mondás. Nem az az igazi, akivel le tudod élni az élete hanem, aki nélkül nem.


Vagyis élhetsz együtt valakivel, de ha mást szeretsz, akkor hiába minden. Játszhatod azt, hogy boldog vagy, de az nem az igazi boldogság. Vannak olyan dolgok, amikről már nem mersz beszélni.


Mert csak még jobban fáj. Nincs benne enyém, tié nincs benne félelem. Ez az, amit nem ismerünk – mert nem tudunk igazán szeretni. Nekem is gyakran az, pedig tudom, hogy így van.


Find and follow posts tagged az igazi on Tumblr. Mutasd meg neki, hogy te különleges vagy és nem csak egy átlagos lány. Az Igazi Szeretet nem térben és időben van. Azt mondo mint a bölcs halász: Azt csinálsz, halacskám, amit akarsz!


Oda úszol, és azzal fickándozol, akivel csak akarsz. Tőlem nem tudsz elválni, ha igazán szeretsz és szeretlek - a háló végtelen! Ugye tudo hogy az Igazi Szeretet ritka? Párod mindig ott van, amikor szükséged van rá – ha egy családtagod a kórházba kerül, és vigasztalásra szorulsz, ha valami miatt mélypontra került az érzelmi élete ha kikészít a munkahelyi stressz, stb. Ha azt hisze hogy a szerelem csak boldogság, együtt töltött idő, békülős szex, egy kis vita után, meg sok sok csók és ölelés, akkor nem tudo milyen az igazi.


Krisztus ellenben mint Fiú a maga háza felett, akinek háza mi vagyunk, ha a bizodalmat és a reménységnek dicsekedését mindvégig erősen megtartjuk. E mondás szerint: Ma ha az Ő szavát halljátok, meg ne keményítsétek a ti szíveteket! Amennyiben azonban az exbarátunk velünk flörtölget, ugrat bennünket és viccelődik, azt vehetjük jelzésnek: a viccelődés mögött igazi érzelmek vannak, szeretné, ha újra együtt lennénk.


Mindketten hibásak vagyunk hogy nem figyeltünk oda jobban egymásra. Nélküle nem bírom tovább és érzem hogy Ő sem nélkülem. Szeretném megtudni hogy valójában összeillünk e? A regény egyik izgalmas pontján egy fiú (akiről még nem lehet tudni pontosan, ő az igazi vagy nem), papírra írja le a telefonszámát Kingának. Hol ott amikor bele mentunk az egeszbe azt alitotta hogy Ő már lezárta a multat. Az exe meg tett olyan lépeseket hogy úgy érzi lehet hogy meg kene probalniuk.


Ha ő az igazi visszajön

Nem akarja tolem elvenni a fiatalsagomat mivel én ével fiatalabb vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések