2016. január 19., kedd

Anyának lenni vicces

Muska, az orosz macska egyből a címlapokra került, mikor “örökbe fogadott” árván maradt bébi hörcsögöt. A kis hörcsögök visszautasították a cumisüveget, de Muska, akinek éppen kiscicái voltak, szívesen szoptatta őket. Ha van kedved velem játszani, akkor legyen a Tiéd a 16.


Ha az evolúció tényleg működik, akkor hogy-hogy még mindig csak két kezük van az anyáknak? Apának lenni a legjobb dolog a világon! A következő szeretettel és gyengédséggel teli fotókon láthato hogy az elbűvölő állat-mamák igazán tudják, hogyan kell szülőnek lenni. A háziállatok néha szórakoztatóbbak mint az emberek és gyakran megnevettetnek bennünket.


Az internet pedig az a hely, ahol bárki megoszthatja ezeket a vicces pillanatokat a másokkal. Nem kell ahhoz gyereket vállalni, hogy tudd milyen anyának lenni , elég ha van egy humoros havero aki minden kívánságodat egy kicsit máshogy, de teljesíti. A mai gyerekeknek már úgy vág az esze, mint a borotva, szóval a szülőknek bizony össze kell kapniuk magukat.


Anyának lenni vicces

Ebből az alkalomból összegyűjtöttem néhány szép idézetet az anyai szeretetről, így köszöntve az Édesanyákat, Nagymamákat! Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet. Vermont) hozzászólás. Figyelem irónia veszély!


Kezd velünk a napot, és garantáltan jókedvre fakadsz! További ötletek a következővel kapcsolatban: Vicces , Edzőtermi humor és Vicces gyerekek. Sokan megkeresnek ilyenkor, hogy rajtam, az én példámon keresztül mutassák meg, mit is jelent az anyaság. Anyának lenni … egy jog a sok közül.


Biztos azért mert irritált és önfejű tudok lenni , de nekem sokkal jobban megfelel, ha akkor jön a segítség mikor én hívom, vagy én kérdezek, és nem akkor mikor mások rám tukmálják. De kívülről úgy látom az anyák százkezű, óriásszívű szuperhősök: ezer dologra tudnak egyszerre figyelni, menedzselni és ugyanennyit tenni is közben. Folyton figyelsz, fél szemed mindig rajta, a tömegből is meghallod a hangját, szavak nélkül is tudo ha valami baja van, messziről megérze ha valami történt vele.


Be szeretnék kék ibolya lenni. Kivirítnék az anyám kertjében, Hadd tűzne fel dobogó keblére. Sem felhő, sem ibolya nem vagyok, Elhagyatott árva gyermek vagyok, Messze van az édesanyám gáza, Csak búsulok, sóhajtok utána. Please try again later.


Vicces Üvegpóló Az idei év szenzációja,hogy éves lettél Minden évben történnek a nagyvilágban szenzációk, de a születésnap mindenki számára a legnagyobb. Gratulálj az ünnepeltnek egy vidám, vicces üvegpólóval felöltöztetett üveg itallal. Boldogan adok -elismerést, dícséretet pedig ezért nem várok- akár az utolsó falatból a kedvenc desszertemből, de akár az időmből, az energiámból, a “fiatal” éveimből is! Szülőnek lenni kész kabaré! A blog rendszeres olvasói már tudhatják, hogy számomra az anyaság nem valami pátoszos életélmény, hanem a köbre emelt hétköznapi kínlódás és a földöntúli öröm valami igen sajátos egyvelege, amelyben egész lényemmel, szívemmel, lelkemmel benne vagyok.


Fedezd fel lorikamalia „~ kids ~” nevű tábláját, amit 5ember követ a Pinteresten. Mert a gyermekeim mosolya többet ér a világ minden kincsénél. Feltétel nélkül, őszintén szeretnek! Hát könnyű Lelle anyukájának valódi pillanatai Sziasztok! Lelle vagyok, egy éves, nemrég ünnepeltem születésnapom a szintén egy éves Anyukámmal :) Nagyon különleges hónap van a hátunk mögött, arról nem is beszélve, mi minden vár még ránk!


De nem azért, mert Te nem csinálsz jól valamit. Hanem mert ez egy egész embert kívánó, nagy feladat. Viszont a világon az egyik legnagyobb teljesítmény, még akkor is így gondolom, ha sokak szerint ez csak egy alap dolog, és csak egyszerűen ez a nő „dolga”. Mert tényleg így van, anyának lenni a legfantasztikusabb dolog a világon! Gyerekként (főleg tinédzserként) azt hisszük, hogy az életünk szívás.


Alig várjuk, hogy felnőttek legyünk és függetlenek, hogy ne mondják meg, mit csináljunk és mikor, hogy azt együnk, amit mi akarunk és hogy a világ urai legyünk. Ha vicces vagy, ismerned kell a közönségedet, mit mondhatsz, mikor és hol. Például ne viccelődj olyansmivel, amit csak a társaságból alig páran értenek meg, a többieknek fogalmuk sincs miről beszélsz. A tájszólás is lehet szórakoztató, de figyelni kell arra, hogy senkit ne sértsünk meg.


Anyának lenni vicces

Egy anyának elege lett belőle, hogy állandóan ő pakolja el a fia holmijait. Ezért kitalálta, hogy ha estére nincs rend a gyerekszobában, napi forintot levon a gyerek zsebpénzéből. Eltelt egy hét, a gyereknek hét végére már 3forintra nőtt a tartozása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések