2016. január 29., péntek

Oroszlán skorpió barátság

Akiket jobb, ha elkerül: a Rák állandó érzelmi hullámzásaival, a Bak merevségével, a Skorpió kemény céltudatosságával nem tud mit kezdeni. Vonzódtok egymáshoz, sok a hasonlóság, sok a közös vonás bennetek. Számos kérdésben azonos hullámhosszon vagytok, módszereiteket tekintve azonban mégis nagyon különböztök. Csupa tűz minden kapcsolatuk, így barátságaikat is tüzes forróság hatja át.


Oroszlán skorpió barátság

Néha éget, néha enni ad. Kevés mély, igazi barátja van, de értük tűzbe teszi a kezét – és fordítva ugyanezt várja. Ha csalódik, akár egy életre hátat is fordíthat a barátság intézményének. A Skorpió a szélsőségek és intenzitás asztrológiai jele.


Nagyon mély, élénk emberek, mindig több van bennük, mint ami látszik. Hűvös, közönyös és érzelemmentes külsőt mutatnak a világnak, alatta mégis hatalmas, rendkívüli erő lakozik, erős szenvedéllyel és akarattal, állandó hajtással. Egy forró kapcsolat lehet, de a házasságról jobb lemondani.


Oroszlán skorpió barátság

Oroszlán - Skorpió családi horoszkóp. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok.


Lehet, hogy egy új barátság veszi kezdetét, de biztosan boldog lesz majd. Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval.


Mindketten szeretik az érzéki élvezeteket, de ezt nyíltan csak a Bika ismeri el, ezért, ha ezt felismeri és tesz is érte, akkor egy izgalmas és őszinte kapcsolat lesz kettejük közt. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A SKORPIÓ NŐ: Kétarcú démon, hiszen nagyon szenvedélyes abban az esetben, ha hódítani szeretne, vagy meghódíttatni. Aki nem szimpatikus, azzal azonban nagyon rideg, kritikus és élcelődő tud lenni. Amennyiben családja van, szerettei fontosabbak számára, mint saját maga, ezért képes a kedvükért feláldozni önmagát.


Oroszlán skorpió barátság

Ma nagyon nehezére esik koncentrálnia, ez meg is fog látszani a teljesítményén. Nemcsak azért, mert nem halad úgy, mint tervezte, vagy mint kellene, hanem azért is, mert sokat hibázik. A Nyilas szereti magát jól érezni, míg a Skorpió hajlamos a drámázásra – főleg, ha úgy érzi, hogy elhanyagolják, vagy előtör belőle a rá nagyon is jellemző féltékenység.


Amíg tart a szerelem, a Skorpió valósággal elbűvöli szexuális energiáival a Nyilast, aki minden izgalmas dologban benne van. Kihívásokkal teli kapcsolat. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed.


Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat. Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság. A rendkívül válogatós Skorpió először hosszú ideig megfigyeli a Rákot, majd mikor meggyőződött róla hogy valóban olyan kedves, érzékeny és finom jelenség mint amilyennek mutatja magát, lecsap és azt mondja “Enyém vagy és kész!


OROSZLÁN HOROSZKÓP ÁSVÁNY KARKÖTŐK. Skorpió ásvány karkötő, Frozen Achát, Hematit, Türkiz ásványokból. Barátság ásvány karkötők. A hálószobában remekül kijönnek! A Vízöntő extravagáns ötletei egy extravagáns jegynek ne tetszenének?


Az örökké színházat játszó nagymacskát el kell halmozni figyelemmel, de cserébe a kedves mindent megkaphat tőle, amit csak szeme-szája kíván. A hegyikristály minden gyógykövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Auratisztisztító, erősítő és védelmező.


A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Mert ugye sokan boldogtalanok, és alig várják, hogy a barátság legalább valami soványka kis kalandba torkoljon, bánják is õk, hogy már megint a feudális maradványok érvényesülnek. Végülis õk csak ahhoz a kérdéshez szóltak hozzá, lehet-e nõ és férfi közt barátság. Egy ideig alakulhat ki köztük spirituális kapocs, de a Skorpió valószínüleg új partner után kezd nézni.


A legjobb, ha köztük csak barátság alakul ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések