2015. május 8., péntek

Kréta napló bejelentkezés diák

Ennek néhány leggyakrabban használt funkcióját mutatjuk be ebben a rövid leírásban. Az alkalmazás segítségével a felhasználók megtekinthetik a diákok órarendjét és házi feladatait, osztályzatait és mulasztásait. Tisztelt Szülők, Gondviselők! Az e- napló , az e- kréta , a diák és a pedagógus Őrsi Ágnes Eljött az idő, amikor a szülőknek az informatikai fejlődéssel kell lépést tartani ahhoz, hogy belelássanak gyerekük legfontosabb iskolai éveibe. Sikeres belépés után a következő felület látható: E- napló mobilalkalmazás szülők és diákok számára: 1. Az Internet elérésének ellenőrzése után is előfordulhat, hogy bizonyos weboldalakat - különös tekintettel a gyakran használt webcímekre - a számítógép nem tud megjeleníteni.


KRÉTA NAPLÓ és ELLENŐRZŐ. A feltöltött dokumentumokat utólag nem törölheti, nem szerkesztheti. Viszont a tanuló ( diák ) és a szülő ugyanúgy tud belépni, így a jelszóváltoztatást érdemes megbeszélnie szülőnek és gyermekének a későbbi belépési hibák elkerülése végett!


Nálunk az idei a zeneiskola esetében próbaév lesz. Az elektronikus napló megváltozása miatt minden belépési adatot alaphelyzetbe állítottunk,. Jövőre már minden iskolában kötelező a használata. A műszaki pálya biztos elhelyezkedési lehetőség!


Aki vonzódik az építőipari szakmák iránt, szeretettel várjuk a Péchyben! Szabó József Péterné, a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola nyugalmazott igazgatóhelyettese, több évtizedes elhivatott pedagógusi munkájáért, az agrárszakképzést és az iskolai életet meghatározó tevékenységéért az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatában részesült. Bejelentkezés a szülői ügyfélkapuba Belépés diák adatokkal Kérjük, adja meg gyermeke iskolájának helységét, majd az iskola nevét és adja meg gyermeke oktatási azonosítóját.


Elektronikus ellenőrzőkönyv. Cél a tanulók és a szülők azonnali online tájékoztatása az előrehaladásról, hiányzásokról stb. A felhasználók (tanulók, szülők, gondviselők) egyedi felhasználónév és jelszó segítségével léphetnek be a rendszerbe és tekinthetik meg az elektronikus naplóban róluk tárolt információkat.


A napló is elektronikus. Az új felület az elektronikus adatbázis részeként használható, és egyre népszerűbb az iskolákban. Miniszteri kitüntetésben részesült volt kolléganőnk.


Ebből lett elege egy diáknak, és új appot fejlesztett. Az E- kréta egyik fontos eleme az e- napló , melyhez hasonló felületek léteztek már az iskolákban, ingyenesen vagy piaci alapon. A szükséges szülői- és diák felhasználóneveket és jelszavakat eljuttattuk önökhöz az osztályfőnökön keresztül, a szülői levelezőlistán. A felhasználónév nem változtatható meg, de kérem, hogy a jelszavukat az első bejelentkezés alkalmával változtassák meg.


Kréta napló bejelentkezés diák

Ennek egyik kiegészítő eleme az elektronikus ellenőrző. Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Jendrassik György Gépipari Szakgimnáziuma. Kattintson egy nem naplózott tanórára (piros).


Felhasználónév: a diák jegyű OM azonosítója. Most már nem lehet jelezni, hogy szülőként szeretnénk belépni a naplóba, a szoftver a felhasználónév alapján megpróbálja kitalálni, hogy szülővel van-e dolga, vagy diákkal. Iskolánk weblapja az alábbi webcímre költözött. Először a diákok között keres, és ha van egyező felhasználónevű diák , akkor a szülő a korábbi felhasználónevével nem tud belépni. Ezt követően további belépéshez szükséges információkat az Önök által megadott e-mail.


Iskolák számára fejlesztett digitális osztálynapló. Interneten elérhető adatbázis, mely teljes mértékben helyettesíti a papír alapú naplót. Használata megkönnyíti a napi tanári munkát, az iskolavezetés felé napi online statisztikát szolgáltat. Más e-naplót is lehet választani, csak azt már nem támogatja az állam. KLIK is megfontoltabban halad.


Ennek keretében ügykör intézhető elektronikusan, melyet az intézmény szinté elektronikus úton bírál el. Tagintézményünk ebben a tanévben is meghirdeti alkalommal szombati napokon térítésmentes felvételi előkészítő foglalkozásait 8. A hasonló kliens programok hozzáférhetnek a tanulók adataihoz, felhasználóbarátabbnak tűnhetnek, de nem árt az óvatosság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések