2015. május 11., hétfő

Kreta e napló belépés

Az e -építési napló alkalmazás által küldött automatikus üzenetek. Ha törölni kívánja az üzenetet, nyissa meg az üzenetet és kattintson a kuka ikonra! Az Üzenetek következő megtekintésekor az törölt üzenet már nem jelenik meg. A listában azok az órarendi foglalkozások jelennek meg, amelyek az adott intézmény adatbázisában ugyan szerepelnek, de a felületeken nem jelennek meg.


KRÉTA programban volt észrevehető a lassulás? A KRÉTA mobilalkalmazás azon intézmények diákjainak, a diákok szülőinek és gondviselőinek nyújt hasznos segítséget, amelyek használják a KRÉTA rendszert. Vagy a Belépés gombra kattintott és szeretne belépni személyes ügyfélkapujába, vagy olyan ügyfélkapus szolgáltatást hívott meg, amelyhez bejelentkezés szükséges. Amennyiben van regisztrációja és tudja bejelentkezési adatait, lépjen be!


Ha még nem regisztrált, tegye meg! A saját e -naplók, amelyekben Ön építtetői szerepkörrel rendelkezik, fekete színű betükkel jelennek meg. Egy adott e - napló adatainak megtekintéséhez vagy a kapcsolódó adminisztrációs tevékenységek elvégzéséhez (új e -főnapló készenlétbe helyezése, e - napló zárása) kattintson a lista megfelelő sorára. Ennek egyik kiegészítő elem az elektronikus ellenőrző. Ennek néhány leggyakrabban használt funkcióját mutatjuk be ebben a rövid leírásban.


Kreta e napló belépés

E portál célja, hogy segítséget nyújtson az építkező állampolgároknak, a tervezőknek, a beruházóknak és a kivitelezőknek. Mindent egy helyen, első kézből, hitelesen, megbízhatóan. Az alkalmazás megtalálásához szükséges keresőszó lehet: kréta e - napló.


A belépés módja azonos az internetes változattal, csak első alkalommal ki kell választani a legördülő menüből az iskola nevét! HA elkezdik beírni, hogy Dunabogdány, akkor két iskolát ad ki. Az első az általános a második a zeneiskola. A gondviselők és a diákok számára hozzáférhető az elektronikus ellenőrző, amelyet egyelőre a hagyományos ellenőrzővel párhuzamosan használunk. Kedves Szülők, a Hajós e - napló szövegre kattintva be tudnak lépni a KRÉTA e -naplóba, ahol felhasználónévként gyermekük oktatási azonosító számát kell beírni vagy 02-vel kiegészítve.


Kreta e napló belépés

Első alkalommal jelszóként írja be gyermeke születési dátumát év-hó-nap (xxxx-xx-xx) formátumban. A jelszó az első belépés után megváltoztatható! Viszont a tanuló (diák) és a szülő ugyanúgy tud belépni, így a jelszóváltoztatást érdemes megbeszélnie szülőnek és gyermekének a későbbi belépési hibák elkerülése végett! KárolyiWeb - BGSZ Károlyi Mihály Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma. Belépés ide kattintva Elektronikus napló használata a Bácsalmási Hunyadi János Gimnáziumban.


Tisztelt Szülők, Gondviselők! A Bácsalmási Hunyadi János Gimnázium a KRÉTA adminisztrációs rendszer elektronikus naplóját használja. Jelen oldalon összegyűjtöttük a használatba vétellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A fenti személyes adatokat az intézmény a KRÉTA e - napló rendszerébe történő belépés biztosítása céljából kezeli.


Az adatkezelés jogalapja jogi kötelezettség teljesítése. Az iskola a belépési adatait nem adja át más személy részére. Az érintett belépési adatait a jogviszonya megszűnését követően nem őrizzük. Intézményünkben szeptembertől a DINA helyett a KRÉTA e - napló került bevezetésre. A belépéshez szükséges adatok: Felhasználónév: gyermeke jegyű OM azonosítója (ugyanaz mint korábban a DINA-ban).


E - napló elérhetősége. Belépés az iskolai adminisztrációs rendszerbe: Legfrissebb hírek. JELENTKEZÉS KÜLFÖLDI SZAKMAI GYAKORLATRA, DÁNIA, ÉSZTORSZÁG.


Az idei tanévben új e - napló kerül bevezetésére iskolánkban. Szeptember 15-étől a KRÉTA naplót fogjuk használni, illetve a KRÉTA elektronikus ellenőrzőn keresztül juthatnak hozzá gyermekük iskolai tanulmányaival kapcsolatos információkhoz. Az új e - napló a torokugrato. Márk jelenleg a győri Széchenyi Egyetem végzős hallgatója villamosmérnök szakon és életútjáról, az egyetemi évekről, a szakma kihívásairól beszélt jelenlegi diákjainknak. VSzC Madách Imre Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégiuma.


Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 1-3. A felhasználónév a tanuló jegyű, 7-es számmal kezdődő oktatási azonosítója lesz, mely megtalálható az általános iskolai bizonyítványban, illetve a diákigazolványon is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések