2015. május 12., kedd

Pisztrángos tó farkasgyepű

Pisztrángos tó farkasgyepű

A Pisztrángos , Dunabogdány. If you like forelle this is the place for you. Farkasgyepű település hivatalos honlapja.


Pisztrángos tó farkasgyepű

A község határa gazdag forrásokban, szubalpin levegője vonzó az idelátogatók számára. Természeti érdekessége a Csurgókút- vízesés, mely a Köves-patak szintkülönbsége folytán jött létre. Marasztaló nyugalmat áraszt magából a Pisztrángos - tó és környéke is. A Bitva felduzzasztásával jött létre a pisztrángos tó , mely kedvelt.


Készíts Te is egy utazási blogot! Tedd közzé, hogy merre jártál a nagyvilágban, vagy hozz létre egy bakancslistát és gyűjtsd össze, hogy hova szeretnél még eljutni! Weather forecast, images and videos, local events and things to do.


Trip-Suggest helps you decide. A láda régi neve: Koplaló. Mostantól új neve és helye van, egy csodálatos tónál! IRdEE volt az eredeti tulajdonosa a Koplaló ládának, azonban ez a láda nem volt kereshető, legalább is nyáron nem a hatalmas dzsindzsás miatt.


IRdEE nem újította fel, nem tette jobb helyre. Sign in to like videos, comment, and subscribe. A legkedveltebb kirándulóhelyek a Csurgókút, Pisztrángos tó , Látványtó, Roth Gyula tanösvény.


A falut körülvevő tölgy-, bükk- és fenyőerdő és gazdag vadállománya, a közösség határán lévő források, a Csurgókút – vízesés, mely a Köves – patak szintkülönbsége folytán jött létre, a Pisztrángos – tó és környéke mind – mind kellemes kikapcsolódást és meghitt pihenést nyújtanak az ide látogató. Veszprém km, Pápa km-re van. Vendégházunkat erdő öleli körül. Közelünkben a Sobri Jóska kalandpark, több túra útvonal, ismertebbek: Csurgó-kút, Pisztrángos tó. Herendi porcelán múzeum.


A vendégházban db franciaágyas szoba van 1-1. A Köves-patak felduzzasztásával létrehozott tó. Három órás sétavonatozások idegenvezetéssel: 1. Kedvelt pihenő és tűzrakó hely. Téli programjainkat minimum órára lehet foglalni.


A csoportok számára fő alatt 25. Háromnegyed kilenctől folyamatosan gurultak be a kilenc órás induláshoz az Európa-parkba az e napra, a biciklis túrázást választó kicsik és nagyok, ajkaiak és vidékről érkezők. Németbánya mellett az erdők hegyesek, magasak, tisztásokkal tarkítottak. Több helyen is késő bronzkori halomsírok bújnak meg a fák között. A táj szépsége, a növényvilág gazdagsága maradandó élményt nyújt az ide érkezőknek.


Erdőkertesi Pisztrángos tó. Tiszta, oxigéndús vize lehetővé teszi a pisztrángok szaporodását. A kistelepülés természeti kincse a Csurgókút-vízesés. Ugyanilyen nyugalmat áraszt a gyalogszerrel könnyen elérhető, népszerű horgászhely, a Pisztrángos - tó is.


Környékének kirándulóhelyei: Pisztrángos - tó (PIROS kereszt jelzés), Csurgó-kút, mésztufa vízesés (ZÖLD négyzet, ZÖLD jelzés). Erdészeti- tó Pisztrángos - tó Az erdő legkedveltebb pontja ez a tó. A tavat a tiszta vizű Gaja-patak táplálja a tó körül vannak kialakított tűzrakóhelyek, padok, asztalok, pavilonok sőt még egy játszótér is a gyereknek amit messzebb raktak a tótól Így nem zavarja a horgászokat.


Községünk lakói és képviselő-testülete nevében köszöntjük a tisztelt látogatót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések