2015. május 27., szerda

Vicces kvíz kérdések

KvízPart - GyorsKvízek. Csak kérdés, bármilyen témakörben. Legyél te az első a ranglisták valamelyikén! Iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy megkapjátok a hét legjobb vicceit és első kézből értesüljetek a H. Ezt a Hírek és a reklám alatti kockában tudjátok megtenni. Ha már úgy is ott vagytok, tekerjetek még.


Vicces kvíz kérdések

Nevetés nélkül nehezek a hétköznapjaink. Ezért vicces találós kérdések kvíz játékot indítunk. Napi kvíz tesztek minden témában, kérdésekkel, válaszokkal. Hatalmas kvízek gyűjteménye, legyenek akár kvíz tesztek, retro kvízek, rejtvények, kvíz.


Ezt a több mint százezer kvízkérdést tartalmazó tudásbázist a Végzetúr online rpg játékhoz kapcsolódva gyűjtöttük össze Nektek. A kérdések között a kategóriák segítségével lehet navigálni. Hirdetés Érkezzenek a vicces kérdések.


Miért nincs haja a halnak? Mert sosem tudná megszárítani. Biztos, hogy valami oknál fogva mindenki rákeveredett már a gyakorikérdések. Rengeteg kvízkérdés témakörökre bontva válaszokkal és megoldással. Történelem, földrajz, bulvár, élővilág, csillagászat, ünnepek.


Adott kérdésszám után (ez a résztvevők számától, a kérdések számától és a versenyre szánt időtől is függ), győztest hirdetnek. A vesztes csapat kiesik, már csak nézheti a játékot, a győztes csapat feleződik, és így megy ez addig, amíg végül párharccá alakul a küzdelem. Itt a trükkös kérdések kvíz -jó kis trükkös kvízkérdést hoztunk nektek! Igaz nagyobb lenne a kihívás, ha nem látnád a válaszlehetőségeket, de mi könnyítettünk a helyzeteden!


Vicces kvíz kérdések

Remélem téged is megnevettetnek, ezek a vicces találós kérdések. A fejtörők és kvíz játékok világában is kell a vícc és a nevetés, épp ezért állítottunk össze ezt a humoros tesztet. Köszönjük, hogy kitöltötted a kvízt! Napi észpörgető KVÍZ – Csudajó kérdések ! Hány évig tartott a százéves háború?


Vicces tesztek, adatlapok Kedvencekhez Ser. Melyik országban gyártják a panama-kalapokat? Milyen állatból származik a macskabél? Láttam sok olyan csaj csapatot is, akik megpróbáltak követni valami sablont, de igazából szervezetlen, és összevissza volt az egész. Ki gondolná, hogy milyen veszélyesek is lehetnek a kádak?


Vicces kvíz kérdések

Pedig a történelem folyamán számtalan alkalommal bizonyosodott be, hogy egyáltalán nem veszélytelen a forró vízbe szállni és behunyva a szemet az élet nagy dolgain elmerengeni. Hogyha pedig nem akarsz lemaradni az újabb videókról, akkor Iratkozz fel! József Attila szavainak szellemében: „. Tudsz legalább a kérdések felére válaszolni? Teszteld le tudásod és mutasd meg, hogy mindegyik kérdésre tudod a jó választ! A kvíz ITT érhető el, klikk!


Kérdések a menyasszonyról Íme, néhány kérdés, amit feltehettek a vőlegénynek a menyasszonyról (természetesen ti is találhattok ki újabbakat - a válaszokat egyeztessétek az arával). A rossz válasz után a vőlegénynek innia kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések