2015. május 27., szerda

Legszebb esküvői idézetek

Válogatott esküvői idézetek. Jó érezni, hogy szeretlek. Nagyon és egyre jobban, Ott bujkálni két szemedben, Rejtőzködni mosolyodban.


A nászajándékok egyik legszebb kiegészítői a gyönyörű idézetek , amelyeket a kísérőkártyára írunk. Rengeteg ilyen idézet található akár könyvekben, akár képeslapokon és az internet is, és most összegyűjtöttük a legnépszerűbb darabokat! Az a gyanúm, ha bárki művész vagy feltaláló bármiféle műben egységet és összhangot ér el, gondolatban mindig egyszemélyes közönségnek dolgozik. Nektek a legszebb klasszikus idézeteket.


Mindnek méltó helye lenne a meghívótokon! Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, levegő nélkül nem tudok élni. Több száz, szebbnél szebb esküvői idézet közül lehet választani, esküvői meghívókártyára, keresd ki a számodra legszebbet, amelyik.


Legszebb esküvői idézetek

Idézetek az esküvői ajándék mellé kemma. Legyen szó valamilyen apróságról, vagy épp nagyobb értékű holmiról, illik pár sort is írni az esküvői ajándék mellé, hogy személyesebb legyen az ifjú párnak szánt meglepetés. Esküvői meghívó idézetek esküvői meghívó. Az esküvői meghívó idézetek hagyományosan részét képezik a meghívónak. Az idézetekkel neves írók és költők szavaival hangot adhattok egymás iránt érzett érzéseiteknek, gondolataitoknak.


Ezek az idézetek csodálatosan jellemzik párkapcsolatotokat és leendő házasságotokat. A párok többsége nászajándékként anyagi támogatásnak örül a legjobban. Ez olyan “ajándék” amellyel nem lehet mellélőni. Viszont ehhez minden esetben egy esküvői lap is dukál, melynek zsebébe elrejthetjük a bankjegyeket.


A helyszín kiválasztásától a meghívón lévő esküvői idézet minden egyes sorának rólatok kell, szólnia! Nagyon fontos, hiszen ezzel képviselitek magatokat az esküvőn, de utána is eszedbe maj ha kezetekbe veszitek majd az esküvői meghívót évek múltán akkor a ráírt szavak jönnek majd szembe. Ahogy az ember átveszi az esküvői meghívókat, elkezd azon agyalni, hogy milyen nászajándékot vegyen a párnak.


Ezt a nehéz dilemmát érlelgetve, szinte eszünkbe sem jut, hogy ha sikeresen abszolváljuk is a feladatot, a kis dobozt, borítékot vagy ajándéktáskát illik néhány kedves sorral, jókívánsággal útjára bocsájtani. Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Böngéssz a legújabb esküvői idézetek között majd találd meg hozzá a legszebb meghívót. Már készülsz a Nagy napra és azt szeretnéhogy minden tökéletes legyen?


A körmeidnek is ragyogniuk kell,csakúgy,mint neked! Kedvenceink: Paulo Coelho, Müller Péter, Márai Sándor, Ady Endre, idézetei. Legszebb dalomat akkor írtam én meg, Amikor először megláttalak S örök raboddá lett e szív, e lélek Egy röpke, tűnő pillanat alatt. Szerelmes versek, idézetek 6. Csatlakozz hozzánk, ha Te is szereted!


Esküvői meghívó szövegek esküvői meghívó. A meghívón szereplő szöveg előre vetíti az esküvőn megjelenő stílust és tükrözi azt, hogy milyenek vagytok. A legszebb idézetek egy helyen! Esküvői idézetek ajándékba – nászajándék mellé, vendégkönyvbe, emlékkönyvbe Az élet minden borzalom ellenére gyönyörűséges, és minden gyönyörűség között a legszebb , legédesebb az ifjúság. A laza esküvői idézetekben verseket és aforizmákat egyaránt találni fogsz.


Legszebb esküvői idézetek

Ha kerülnéd a klasszikus idézeteket, de a vicces esküvői idézet már sok, akkor ez legjobb megoldás. Az itt olvasható bohókás idézeteket természetesen el tudjuk helyezni a meghívótokra. Keresd meg a Neked legjobban tetszőt! Kossuth téri házasságkötő teremben,.


További esküvői meghívó idézetek. Ha segítenél gazdagítani az esküvői idézetek gyűjteményétt, küldj be egyet-kettőt-néhányat a szerző nevével! Ha innen merítettél egy ötletet, küldj egy fotót is a kész meghívóról, hadd örüljek Veletek!


Számos író megírta, már ,hogy mi nők milyenek is vagyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések