2015. május 28., csütörtök

4 Kerület sürgősen eladó lakások

4 Kerület sürgősen eladó lakások

Az eladó lakás Újpest, Káposztásmegyer illetve eladó lakás, ingatlan 4. Eladó lakást keresel IV. Havonta több millióan választják az ingatlan. Legfrisebb tulajdonostól eladó lakások. Budapest kerület Ráday u. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. Előszoba, konyha-étkező, nappali, közlekedő, külön nyíló szoba,.


K-i fekvésű, ablakos konyhás panel lakást. Tehermentes nm-es szobás magasföldszinti, parkra néző nagy erkélyes, azonnal költözhető lakás tulajdonostól sürgősen eladó ! Tulajdonostól eladó a XIII. Vizafogó városrészben egy 4. Budai eladó lakások › Pesti eladó lakások. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. A fejlesztés 1- hálószobás lakásokat foglal magába, a kialakítás során a válaszfalak elhelyezését a vevőnek lehetősége van a saját elképzelése szerint alakítani. SÜRGŐSEN ELADÓ TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT BELVÁROSI LAKÁS BALASSAGYARMATON!


4 Kerület sürgősen eladó lakások

Fiatalos, trendi, nm-es, szobás lakás várja leendő tulajdonosait a központban, gépkocsi beállás a belső udvarban. Pár perc sétával minden elérhető! IDE TÉNYLEG CSAK BE KELL KÖLTÖZNIE!


A-ban egy 47nm-es kétszoba összkomfortos 3. Minőségi anyagokból lett építve, de nem hivalkodó. Igényes, egyedi belső és jól szigetelő külső nyílászárók, olasz és spanyol padlóburkolatok csempe illetve 1mm-es fózolt laminált padló. Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália.


Sürgősen eladó lakás a népszerű Cézár házban! A nettó hasznos lakótér alapterülete m hálószobás. Az ingatlan világos, keleti fekvésű. A ház lakóközössége nagyon jó. K-Ny-i tájolású ablakai parkra néznek, így a szobák, a konyha napos, világos.


Ingatlanközvetítői tevékenység. Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését! Az ország ingatlanhirdetési központja, jelenleg több százezer hirdetéssel.


Befektetésnek is kiváló eladó lakások a 7. Szűkítse le a találati listát a jelölő négy- zetek segítségével. Ha egy adott témában nem jelöl be egyetlen négyzetet sem, akkor az eredmény tartalmazni fogja az összes lehetséges találatot. Az egész országban eladó lakások.


Vágóhí Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jött létre. Erzsébet királyné útján,nagyon csendes a 3. Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk. József Attila lakótelepen, Belső Ferencvárosban, széles kínálatban, kedvező áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések