2015. május 28., csütörtök

Kiadó lakás örs vezér térnél

Kiadó albérletet keresel XIV. Havonta több millióan választják az ingatlan. Ha albérletet keresel Budapest XIV. ALKALMI ÁRON kiadó a XIV.


Jó állapotú,világos,hangulatos ! Az ingatlan jelenleg üres a de igény esetén a bútor. Két erkéllyel is, spejzzal és gardróbbal rendelkezik. A közlekedés kiváló, az Örs vezér tér pár perces távolságra van!


Találja meg az elképzeléseinek megfelelő ingatlant Örs vezér tere, Budapest településen valamennyi ingatlan kategóriában. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. VEZÉR UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozatlan lakás egy panel építésű liftes társasház első emeletén utcai kilátással és távfűtéses fűtéssel. A szoba hangulatos, világos, főre ideális, a lakás teljes körűen felszerelt, csak a saját használati tárgyait kell hoznia.


Ond vezér útján nm-es 1. Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. Eladó Lakás , Budapest, 14. Ikea mögött kiadó egy nm-es, külön bejáratú szobás, frissen felújított lakás egy emeletes panelház 6. Oktogonnal kiadó kis garzon nagyon kedvező áron! HÓNAP KAUCIÓVAL bérelhető takaros,olcsó fenntartási költségekkel rendelkező lakás.


Szépen berendezett állapotban,világos ,mindennel felszerelve. Bármikor megtekinthető,illetve költözhető. Az Örs vezér térnél , 3. Pár percre az Örs Vezér tértől kiadó egy nm-es szobás lakás a Szentmihályi úton egy panelprogramos házban.


Kiadó lakás örs vezér térnél

A szobák tágasak, világosak, nem az útra, hanem egy parkra néznek. Vezér tér szomszédságában egy 28m2-es, jó állapotú, nagyon csöndes, parkra néző, szobás lakás. A ház előtt áll meg a 81-es és. A lakás délnyugati tájolású. KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL, kiadó egy 56m2-es, szobás, teljesen BERENDEZETT, GÉPESÍTETT, tégla építésű lakás.


Alacsony rezsi, önálló mérőórá. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Egressy térnél azonnal költözhető kedves lakás címen található. Kerület, Örs Vezér tere, m²-es, földszinti, társasházi lakás Kérem OLVASSA végig a hirdetést!


Kiadó lakás örs vezér térnél

Van kivel, de nincs hol? Igényes, olcsó szoba kiadó az Örs vezér térnél - albérlet Budapest. A szobák külön és egybe is nyílnak, a kisebbik szoba erkélyes. Műanyag nyílászárókkal felszelet, az előszobában beépített szekrények találhatók. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található.


Festői, nyugodt környezetben Sashalmon egy lakásos társasház 2. Egyszoba összkomfortos, kulturáltan bútorozott és teljesen gépesitett lakás egy személy részére, hosszútávra kiadó. Gyermekes család jelentkezését is várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések