2015. május 14., csütörtök

Összeillő csillagjegyek 2019

A táblázat segítségével kiderítheti, hogy ön mely csillagjegyekkel milyen minőségű kapcsolatokra számíthat. Az asztrológia mellett érdemes a számmisztika alapján is tájékozódni, hogy mi vár a jövőben ránk. Megmagyarázhatatlan, erős vonzalom? Te is biztos találkoztál már olyan emberrel, akiről nem tudtad megmondani miért, de egyszerűen azt érezte hogy vonzz, mint a mágnes.


Ennek számtalan oka lehet, a kémiai vonzalom mellett érdemes megvizsgálni a csillagjegyeket is. Ha érdekel, hogy melyik jegyhez illesz a legjobban, nézd meg a Randivonal ingyenes szerelmi horoszkópját! Kíváncsi vagy rá, milyen főbb tulajdonságok lehetnek jellemzőek rá? Párhoroszkópunkban megtalálod. Tudd meg, mennyire vagytok ketten összeillő csillagjegyek ! Szeptember – Október 23.


A Mérleg jellemző tulajdonságai:A Mérleg típusú ember igényli a kapcsolatot, de alapvetően meghatározza őt az a szituáció, az a környezet, amelyben van. A csillagjegyek kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét.


A csillagokban nemcsak az van megírva, hogy ki az, akivel a leggyorsabban megtalálod a közös hangot, hanem az is, hogy kit kell messziről elkerülnöd! Lesd meg, melyik az a jegy! Számodra ez a “mindent vagy semmit” éve lesz.


Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. Nem működnek a kapcsolataid? Amikor már azt hisze hogy éppen révbe érsz, valami mindig elromlik? Talán rossz helyen keresgélsz. Léteznek ugyanis olyan csillagjegyek , amik egyszerűen nem kompatibilisek egymással, és bármit is teszel, nem tudsz ezen változtatni.


Milyen kilátást hord magában egy ilyen kapcsolat? Oroszlán és a zodiákus Lunczer Judit asztrológus vagyok, és éve dolgozom, mint diplomás asztrológus a médiában is. Nagyzolás nélkül mondhatom, sok emberi élettel, nehézséggel szembesültem és az ügyfelek együttműködésével, eredményes változásokat értünk el. A házasságok az égben köttetnek - tartja a mondás. De még a párkapcsolat milyenségét is befolyásolják a bolygók.


Ez a magyarázat a meglátni és megszeretni aranyigazságára. Nem könnyű párválasztás, de mint mindenütt, itt is érvényes a hasonló a hasonlóval elv, csak rövid ideig működik az a párkapcsolat, ahol ellentétes a két ember személyisége. Ingyenes számmisztika kalkulátoraink segítségével választ kaphatsz kérdéseidre.


A számmisztika segítségével kiszámolhatod a lelki társad és a sorso megtudhatod a neved alapján, hogy milyen a jelleme és a az életutadra is fény derülhet a neved betűihez kapcsolódó Tarot kártya lapokkal. A Bakra inkább hűvösség, logika és stabilitáskeresés jellemző, az Ikrek ezzel szemben könnyen barátkoznak, és vidám, laza, kalandos kapcsolatra vágynak. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A kínai horoszkóp sokak szerint kevésbé pontos, mint az általunk ismert nyugati horoszkóp, mivel csak az évek számítanak. A CSILLAGJEGYEK LEGJOBB TULAJDONSÁGAI. Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) Precíz, alapos, takarékos és megbízható.


Ha azt érzi, hogy szeretik, ott nyílt és bizalmas, egyébként távolságtartó és tartózkodó. Erőteljes kritikai hajlama megnehezíti párválasztását. Vajon melyik csillagjeggyel alkotsz tökéletes párost? Meghökkentő igazságra találhatsz, ha megkeresed csillagjegyet, és elolvasod a horoszkóp tanácsait. Ha nem hozod lázba az első találkozás alkalmával, már felesleges az összes többi randevú – ha egyáltalán sor kerül rá.


Bizalom, tisztelet, szerelem, hűség-ha mindez megvan a párkapcsolatodban, akkor nyugodt szívvel mondhatod ki a boldogító igent. EZEK A LEGINKÁBB ÖSSZEILLŐ CSILLAGJEGYEK. Skorpió (14.-12.) Legyen szó szerelemről, munkáról, hobbiról vagy utazásról, a Skorpió mindent szenvedéllyel közelít meg, így választott illatát is. All posts tagged oroszlán, hogy valaki utálja a twilight világába: a csillagjegyünkből nem mindenki tud könnyedén szakítani.


Csillagjegyek párosítása- melyik jegy illik össze melyikkel. A jó hírem azonban az, hogy minden jegy minden jeggyel összeillik, a kérdés csupán az, hogy sikerül-e kialakítani egymással egy közös nyelvet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések