2015. május 29., péntek

Horoszkóp 2019 augusztus

A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Kos: A mai napon az érzelem és az értelem között nincs meg az összhang, ezért a. Remek befektetéseket, üzletei lehetőségeket küldenek önnek ma a csillagok. Amihez hozzáér, ott pénz terem. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. Nagy lehe a kísértés, hogy az egész fizetésedet elbulizd és csini rucikra költs de már a hónap közepén nagyon megbánnád!


Muszáj mérlegelne ha nem akarsz totál leégni 1-héten belül! Ma tényleg minden összejön, de pozitív értelemben! Valahogy mindig a megfelelő helyen és időben vagy, így nem maradsz le egy fontos infóról, lehetőségről, sőt még jutalomról sem. Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre.


Augusztus folyamán a Nyilas csillagjegy szülötteinek minden energiájukkal a munkahelyi feladataikra kell koncentrálniuk. A hónap során érzett fáradtság miatt egy kisebb hibát fog elkövetni. Telihold a Bika jegyében! Segít megszabadulni a múlttól, és teljesíti a jövőbeli kívánságainkat!


Téli horoszkóp : csillagjegy, akinek csodálatos tele lesz! Dinamizmus és tettrekészség szövi át ezt a hónapot. Ezek lesznek novemberben a legszerencsésebb csillagjegyek! Astral asztrológia, boldogság, bőség, csillagjegy, energia, ezotéria, horoszkóp , spiritualitás Az augusztus hónap asztrális energiája segít bennünket tisztán látni, és megtalálni a megoldást megannyi kellemetlen helyzetre, amelyek az elmúlt hónapokra voltak jellemzőek.


Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné. Augusztus utolsó hetéhez érkeztünk, ezért fontos tudni, hogy mire számíthatunk a következő napokban a csillagok szerint.


Colette Baron Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak üzeneteit. Egészségben, bőségben és sikerekben gazdag napok várnak rád. Heti általános horoszkóp - skorpió. A cikk a hirdetés után.


Az év sikerszínei a piros és a fehér, de jó tudni, hogy piros tárcát idén nem érdemes választani, mert balszerencsés lehet. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban.


Weboldalunkon írásos formában megtalálod a havi előjel. Napi horoszkóp augusztus 15. Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben sokkal hitelesebben. Mi várható a következő napokban? A hét eleji nyugalmat izgalmas, lehetőség ekk el teli napok követik, de ugyanakkor számítani kell kisebb-nagyobb vitákra, nehézségekre, bonyolult ügyekre is, amelyek megoldásához őszinteségre és diplomatikus módszerekre lesz szükség.


MAGAMRÓL: Egészen fiatal koromtól kezdve érdekelt a spiritualitás, intenzív megérzéseim arra sarkalltak, hogy ismerjem meg azt a világot, amelyet érzek, de a szememmel nem láthatom. Augusztus havi szerelmi horoszkóp Kos A havi horoszkóp sorai mellett érdemes figyelned a szerelmi horoszkóp tanácsaira is. Választanod kell, siker vagy szerelem? Csak rajtad áll, hol érzed majd magad boldogabbnak.


Meglévő kapcsolatodban egy különleges kéréssel fordul hozzád a párod. A hét utolsó napja nem várt fordulatot hoz a magánéletedben! Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.


Heti horoszkóp augusztus 19-től 25-ig: az Oroszlán váratlan hírt kaphat, a Kosra flörtölés várhat - Új kihívásokat, élményeket és szerelmeket ígérnek a csillagok. Ez egy igazán klassz hétfő Nagyszerűen indul a hét a horoszkóp szerint, és most nemcsak a hosszú hétvége miatt. NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 10.


Horoszkóp 2019 augusztus

KOS (március 21-április 20) Elhatározta hogy nem húzod tovább az időt, és lezárod a folyamatba levő ügyeidet. Ennek rendelsz alá most mindent, és helyesen tesze ha így döntesz. Sárkány admin Szorgos, munkás napok tanúi és cselekvői lehetünk az áprilisi YANG FÖLD SÁRKÁNY hónapban.


Ismételten nagy erő érkezik az Univerzumból, mely a teherbírót még acélosábbá teszi, míg a gyengét plusz erővel ruházza fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések