2015. május 6., szerda

Legjobb horoszkóp párok

Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A házasságok az égben köttetnek - tartja a mondás. De még a párkapcsolat milyenségét is befolyásolják a bolygók. Ez a magyarázat a meglátni és megszeretni aranyigazságára.


Havi Horoszkóp Decemberre. Makacs természeted néha áldás, segítségével komolyabb elismeréseket és előrelépést vívhatsz ki magadnak. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Az itt leírtak mindegyikünknek irányt mutatnak, de semmiképpen nem determinálnak. A Bika nagyon érzéki teremtmény, akiben mondhatni túlteng a szexualitás. Ha valaki megkérdezné, melyik jegy a legjobb szerető, az asztrológus valószínűleg őt mondaná. Hihetetlenül igényli az intimitást, de nem ront ajtóstul a házba, a kapcsolat elején akár még a fizikai kontaktus kerülése is jellemző lehet rá. Vannak olyan párok , akiket meglátva az ember azt érzi, hogy ők egyszerűen egymásnak lettek teremtve.


Ezek a párok a tiszta szerelem és a végtelen megértés képviselői, végső soron pedig a kifogástalan összeillés reprezentálói. A Kos ideális társa lehet egy Mérleg, mert a Kos harciasságra, törekvésre taníthatja a Mérleget, a Mérleg viszont megmutathatja a Kosnak, hogy néha jobb nem fejjel rontani a falnak, és a megegyezéssel, higgadt nyugalommal többet érhet el. Azonos értékrendeket képviseltek, mindkettőtöknek fontos a barátság, a becsület.


Ha olyan fontos dologról van szó, mint a hozzád illő pár kiválasztása, akkor minden lehetséges segítségre szükséged van! Az asztrológia rendkívül fontos útmutatást tud nyújtani (a buktatók megmutatásával együtt!) a horoszkóp hetedik házának a segítségével. Vajon melyik csillagjeggyel alkotsz tökéletes párost? Meghökkentő igazságra találhatsz, ha megkeresed csillagjegyet, és elolvasod a horoszkóp tanácsait. Ez a pasi nagyon romantikus, sőt, érzékeny, a szokásosnál sokkal jobban igényli a figyelmet és a törődést.


Szeret beszélni önmagáról, illetve terveiről, álmairól, ezért, ha be akarsz nála vágódni, akkor a legjobb , ha tátott szájjal figyeled kiselőadásait. Az elem szülöttei hisznek abban, hogy lehet szerelem első látásra: minden alkalommal, amikor egy vonzó személlyel találkoznak, úgy érzik, szerelmesek. HOROSZKÓP A Kosok bajba kerülhetnek, az Ikrek ne higgyenek el mindent a hétvégén – November – November 17.


Hétvégi horoszkópunkból megtudo mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyed. Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb párok és a leghosszabb kapcsolatok! Biztosan nekünk is volt már olyan párkapcsolatunk, amiben csak a gondok és a bajok jöttek, igazán soha nem éreztük felhőtlenül magunkat, és biztos volt.


Mindketten föld jegyűek, tehát ideális kapcsolatra van kilátás köztük. Bár különböző a temperamentumuk (a Szűz sürgölődő, intézkedő típus és ezt elvárja a párjától is, ám a Bika kényelmes és lusta hozzá képest), a szexuális életük nagyon mozgalmas, ami mindkettőjük számára meghatározó jelentőséggel bír. Néz melyik csillagjegyekből jegyekből lesznek a legjobb párok , és kik számíthatnak sírig tartó szerelemre! A Kos a bátorságáról ismert, aki mellé a félénk Rák tökéletes társ lehet, mivel ő állandó védelemre és biztonságra szorul.


Lássuk mely jegyekből lesznek a legjobb párok és kik számíthatnak sírig tartó szerelemre! Hirdetés Mindenkinek volt már olyan párkapcsolatunk, amiben csak a gondok és a bajok jöttek, igazán soha nem éreztük felhőtlenül magunkat, és biztos volt már hasonló példa is arra, hogy valakivel már az első találkozásnál. Ez a legjobb karácsonyi ajándék a magyar irodalom. Fedezd fel monikamorocz „ horoszkóp ” nevű tábláját, amit 1ember követ a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Horoszkóp , Csillagjegyek és Dita von teese.


Legjobb horoszkóp párok

A szerelem a világon az egyik legfontosabb dolog! Tudd meg, hogy azon párok közé tartozol-e, akik a következő évben együtt, boldogságban és harmóniában élik majd az életüket! Nagyon harmonikus a kapcsolatuk, de a felfokozott érzelmek sem hiányoznak. A Bak nő nagyon határozott, komoly, makacs, és ambíciós.


Egyesek szerint megszállott, és olykor nem képes elfogadni mások véleményét, ötleteit, csak az ő gondolatai érvényesülhetnek. Fedezd fel knesovanovic „ Horoscope ” nevű tábláját, amit 7ember követ a Pinteresten. Szerelmi Horoszkóp Mérleg (szeptember 24. – október 23.) Levegő jegy.


A Mérleg képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül. Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz.


Horoszkóp Az állatöv legjobb jelei: az elemek határozzák meg A fő elv az, hogy meghatározzuk a leginkább alkalmasak a zodiákus emberek jeleire - ez az, hogy ezek hogyan hatnak egymásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések