2019. szeptember 18., szerda

Összeköltözés fiatalon

Fiatalon még az összeköltözés volt minden kapcsolat non plus ultrája, aki ezt meglépte – házassággal vagy anélkül –, annak minden barátnője szerint „bejött az élet”. Hiszen a közös otthonteremtés olyan romantikus, bútoráruházakban andalgás, férfias polcszerelési munkálatok, konyhacsinosítgatás, és még. Zàrd le amgadban a dolgot, örülj, hogy a volt párod legalább a ráköltött összeget hajlandó megtériteni, tanulj a hibáidból és legközelebb vislekedj okosabban. Még jól jártál, hogy csak két év az, amit ebbe fektettél, ilyen fiatalon eleve semmi esélyed még tartós kapcsolatra.


Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor egy pár összeköltözésre adja a fejét. Azonban vannak dolgok, melyek az összebútorozás következtében teljesen megváltoznak egy párkapcsolat életében. Apropó szépség, Barbit évekkel ezelőtt felfedezte magának a divatszakma, és szépsége előtt már jó ideje behódolt a divatvilág: fotói olyan magazinokban jelentek meg, mint például a brit Vogue, és nem kisebb cégek divatbemutatóin vonult fel, mint a Louis Vuitton vagy a. Bár eleinte úgy tűnt, hatalmas a szerelem kettejük között, végül az összeköltözés rengeteg bonyodalmat hozott a kapcsolatukba, és inkább úgy döntöttek, külön utakon folytatják.


A helyszín természetesen “a Nagy Alma”, New York, a kilátásra pedig tényleg nincsenek szavak! Az énekes nagyon sajnálja, hogy így alakult, hiszen komoly terveik voltak, mindketten fiatalon szerettek volna családot alapítani. Fiatalon is ido kell az összerazodashoz , de sokat segit a közös jövo tervezese, a gyerekek,a közös otthon, mind-mind eros kapocs, meg ha vannak gondok akkor is. Sokan azt gondolják, hogy az összeköltözés kell megelőzze a házasságot, hiszen nincs rá garancia, hogy a köztük levő kapcsolat működni fog, és ha mégis működne, akkor csak várni kell, hisz úgyis el fog romlani. A párommal összeköltözés során megszűntek a bulik, de az italozás nem, együtt iszogattunk, sokszor nagyon másnaposan mentem dolgozni.


Fiatalon rendszeres volt a barátokkal a bulizás, aminek részemről mindig teljes lerészegedés lett a vége. Napjainkban még a csapból is ez folyik, éppen ezért mind többen rettegnek a házasságtól. Rengeteg ilyet láttam, akik ilyen fiatalon közös hitelt vettek fel, majd néhány év múlva szakítottak és megy a hercehurca a hitellel. Utána mindig néhány napig szünet volt, de mondhatom, hogy heti 1- alkalommal vittem.


Max az volt a hiba, hogy ilyen fiatalon már lakáshitellel kötötted össze magad a barátoddal. Némelyik elsőre kényes témának tűnik, megéri a mély levegővételt és az őszinteséget, hogy egyeztessetek a válaszokról. Szerintem felesleges ilyen fiatalon ekkroa felelősséget vállalni nem kifizetődő. Sokkal jobb időben tiszta vizet önteni a pohárba - például a pénzügyekkel kapcsolatban -, később kevesebb lesz a félreértés és a csalódás, vagyis nagyobb esélyt adtok ennek a kapcsolatnak.


Addig örülj, amíg fiatal vagy, vissza fogod sírni ezeket az éveket! Az ember tizen- és huszonévesen rengeteget hallja ezt az idősebbektől, ami nem kis szorongást okozhat azoknak a fiataloknak, akik nem éppen érzik úgy, hogy a csúcson lennének. Az összeköltözés sokszor történik tervezetten, de ugyanolyan sokszor alakul spontán is. Lehet, hogy már hónapok óta keressük a megfelelő lakást, de az is lehet, hogy egyszer csak azt vesszük észre, hogy haza se mentünk már párunktól hetek óta.


Az együttéléshez nem elég a jó szex - A közös fedéllel kapcsolatban mindenkinek van tuti receptje: van aki szerint az egyenlő költségmegosztás a lényeg, de olyan is van, aki útközben rájön, hogy nem bír elviselni maga körül senkit. A majdnem kapcsolatok legfájdalmasabb típusa, amit sokan megtapasztalunk. Vannak olyan kapcsolatok, amelyek valójában nem is azok. A módszer szinte mindegy, mindenki mást tart jónak.


Hiszen nincs kimondva hivatalosan, hogy együtt lennétek, mégis minden olyan: sok időt töltötök együtt, úgy viselkedtek, mint egy szerelmespár, és amikor mindez véget ér, épp annyira törik össze a szíve mintha szakítottatok volna. Most adunk pár tippet, hogy az összeköltözés után is ugyanolyan boldog legyen a kapcsolat, mint azelőtt. Hiszek a többgenerációs együttélésben. Az idősebbeknek is jó, ha velük vannak a legkisebbek, mert fiatalon tartja őket.


A kicsiknek pedig jó, ha látnak egy másfajta életritmust. Természetesen az összeköltözés kérdését alaposan megvitattuk. Nagy meglepetésként ér szinte mindenkit az, ha egy fiatal pár néhány hónapnyi (!!!), vagy egy-két évnyi együtt járás után, még az összeköltözés előtt házasságot tervez.


Összeköltözés fiatalon

Amint bejelentik a fiatalok a szándékukat, a környezetükben mindenki azt sejti, hogy ennek hátterében valószínűleg a baba érkezése lehet. Már korábban felfigyeltem vele kapcsolatban egy furcsaságra, de csak az összeköltözés után lett sokkolóan nyilvánvaló. A tisztálkodási szokásai rendhagyóak, hogy finoman szóljak. Tudtam, hogy nem szeret zuhanyozni, már amikor randiztunk, de azt nem, hogy ez alatt azt kell érteni, hogy 7-naponta egyszer tusol. Anyu fiatalon szült, ezért a gyerekek egészségesebbek.


Mivel fiatalon kez ezért esélyesebben tud megszülni vagy több gyereket (ellentétben egy felettivel). Mivel a nőt a férfi tartja el, ezért még kisebb a válás esélye, nagyobb a házasság aránya. Társkereső Kecskemét: első találkozás. Kecskemét rengeteg lehetőséget nyújt az első találkozásra, első randi helyszínéül a társkeresőknek.


Az egész úgy kezdődött,hogy elég fiatalon összeköltöztünk. Hatalmas családi ház,nagy konyhával,kerttel. Egyértelművé vált számomra,hogy mostantól egy háztartást fogok önállóan vezetni,amibe a főzés is beletartozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések