2019. szeptember 16., hétfő

Szeretlek szó kimondása

A bizonyos „sz” betűs szó. Szerelmünket és szeretetünket sokféleképpen kinyilváníthatjuk párunk felé: ölelésekkel, csókokkal, kedveskedéssel és odafigyeléssel. Az is természetes, és elvárt azonban, hogy egy idő után szavakkal is megtegyük ugyanezt, és kimondjuk: „ szeretlek ”. A Legszebb szó amit valaki mondhat a másiknak.


Ha belegondolunk, talán nem akkora súllyal, mint például egy lánykérésnek, de ha azt vesszük alapul, hogy az első szeretlek kimondását követően egyenes út vezet el a házasságig - nyilván végletekig leegyszerűsítve -, akkor igenis fontos, hogy ez a szó kimondásra kerüljön, és ne is annyira az legyen a kérdés, hogy. A kimondott „ szeretlek szó ugyanis már komoly elkötelezettséget jelent, kimondása egyfajta biztosítékot jelent, amire a másik fél bármikor hivatkozhat. De jó, ha tudjuk, hogy minden vallomás egyben kockázat is, anélkül pedig nincs győzelem. Az előző kapcsolatainkban nagyot csalódtunk, ezért az elején mindketten nagyon zárkózottan álltunk a másikhoz, mivel nyilvánvalóan egyikünk sem akart újra csalódni.


Melynek hallatán beleszállunk egy vattacukorfelhőbe. Kiráz minket a hideg, pillangók repkednek tőle a hasunkban és úgy érezzük, mi vagyunk a világ legboldogabb emberei. Szeretlek – a szó , amelyre oly sokan vágyunk.


Pedig van pár olyan mondat, ami a bűvös szeretleknél is többet jelent. A szeretlek szó kinek mit jelent? Mikor este ő az utolsó gondolatom, reggel az első. Abban megegyezhetünk, hogy a „ szeretlek” szó kimondása valamiféle határt testesít meg egy kapcsolatban. Egy olyan határt, amelyen át kell lépni ahhoz, hogy érzelemdús, egészséges párkapcsolatot létesíthessünk.


A legkínosabb történetek a szeretlek szó kimondásáról - Férfiak és nők meséltek a szeretlek szóval kapcsolatos, kínos és vicces történeteikről. A férfiak lassabbak, de igazából őket nem érdeklik ezek az apróságok, csak a tények és az érzés. Ne agyalj, csak legyél benne százhúsz százalékban a kapcsolatban, hiszen ha a férfiaknak megy, akkor a nőknek is, nem? Van, hogy az első szeretlek kimondása az alapkő a kapcsolatnak. A legjobb szándékkal is visszarettentheted azt, akinek szántad.


Hogy mikor és hogyan a legszerencsésebb kimondani, először vagy sokadjára, arról itt olvashatsz. Ugyanakkor arra is gondolnak, hogy nem a megfelelő pillanatban nyilatkoztak, és elutasításban lehet részük. Még nem mondta a férfi, hogy szeret? Egy kutatásból kiderült, mennyi idő után kellene - Egy felmérésben arra keresték a választ, mennyi idő után hangzik el általában a szeretlek szó. A Business Insider videója szerint a tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy általában a férfiak mondják ki először a bűvös szót: szeretlek.


Ennek pedig több oka is lehet. Egyrészt köze van ahhoz, hogy tudják, így a nő szíve az övék, ami egyet jelent azzal, hogy a szeretlek szó kimondásának egyik célja a szex. Hungarian-English online dictionary ( Angol-magyar szótár ) developed to help you share your knowledge with others.


A mágikus szó ilyen esetben történő kimondása azonban nem mindig fedi a valóságot. Kérdés az, hogy amikor életvitelünk visszatér a normális állapotra, akkor is kimondanánk-e a szeretlek szót. A helyes válasz két pontot ér, de ha elhangzik egy tiltott szó , egy pontot levonnak.


Az ötvenedik adásban játszották először. A csapatkapitányoknak három perc alatt kell öt-öt ismert közmondást szavak kimondása nélkül elmutogatni, amit a többieknek ki kell találni. Mindössze egyetlen szó , mégis hatalmas hatással van az egész világodra és párkapcsolatodra. Ha nem akarod hogy csalódjanak benne akkor sose mond azt hogy, szeretlek ! Az angol nyelv, és minden bizonnyal a világ leghosszabb szavát olvasták fel egy videón.


A majdnem 1ezer betűből álló szó kimondása közben a felolvasónak tekintélyes borostája nőtt, és a mellette lévő cserepes virág is kiszáradt. Voltak szép pillanataink is, de azon nem agyalok már, hogy mennyire voltak valóságosak, és igen, elhangzott a „ szeretlek ” szó is, de utólag nézve, részéről csak egy befektetés volt, hogy megerősítse a láncokat. Zivatarveszély miatt az ország nagy részére elsőfokú figyelmeztetést adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott veszélyjelzésében azt írták: péntek hajnalban, reggel a Dunántúl északnyugati részein már kis eséllyel kialakulhat egy-egy zivatar.


Ennyit kell várno amíg kimondo hogy szeretlek A mágikus mondat, amire mindenki vár, ha épp párkapcsolatban él, gyakran nem jön egyszerűen. Mert például az milyen már, hogy az 5–esztendősöknek demonstrációval egybekötve tanítanak különböző szexuális viselkedési formákat. Ebben benne van a „ szeretlek” szó kimondása , de még az anális szex is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések