2019. szeptember 10., kedd

Pénztárgép szervíz

Pénztárgép szervíz

Online pénztárgép szerviz, országos hálózattal. Garanciális és garanciaidőn túli pénztárgép szerviz. Kiválasztott pénztárgépet akár órán belül átveheti. A pénztárgép kiválasztása után betanítjuk a pénztárgép használatot és ellátjuk kellékanyagokkal is. Ha pénztárgépet nem tőlünk vásárolta, akkor szervíz szolgáltatásunkat csak a garanciáli idő lejerta után tudjuk biztosítani.


A vizsgálat minden online pénztárgép esetében kötelező. Az éves felülvizsgálat során ellenőrzik, hogy a berendezés az előírásoknak megfelelően üzemel-e. Az első ellenőrzésre az üzembe helyezés után legfeljebb egy éven belül kell sort keríteni. Szervizközpontunkban szinte bármilyen pénztárgép , blokknyomtató vagy mérleg hibáit képesek vagyunk elhárítani. Az új pénztárgépek beüzemelése nálunk sohasem tart tovább másfél óránál.


A délelőtt behozott készülékeket, szinte minden esetben megjavítjuk délutánig. Fejlessze velünk vállalkozását. Kassza,szoftver, szalag, árazógép minden amire vállalkozásának szüksége van. Ezeket a file-okat az Ön gépén tárolja a böngészője.


A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Akciós online pénztárgépek azonnal. Megbízható pénztárgépek nagy választékban.


A gyártószalagról lekerülő, vadonatúj online pénztárgépek értékesítése mellett pénztárgép szervizeléssel, javítással és a készülékekhez szükséges alkatrészek, valamint kiegészítő termékek széles körű forgalmazásával is foglalkozunk. Kollégáink ellátják minden szükséges információval ahhoz, hogy kiválaszthassa az ideális gépet. Vállaljuk a házhozszállítást is.


Pénztárgép szervíz

Kollégáink NAV által regisztrált, engedéllyel rendelkező szakemberek, akik folyamatosan komoly szakmai képzéseken vesznek részt. Ha sürgős a pénztárgép javítás kérjen SOS kiszállást. Ha tudjuk helyben javítjuk, ha nem még mindig dönthet cseregép igénylése mellett a javítás idejére. Kecskemét Titronic Kft. Baja Vesz-Tesz Kerszolg.


Maxmédia pénztárgép szaküzlet és szerviz. Trafik, dohány kasszák. Vonalkód olvasók, pénztárgép tekercsek. POS, érintőkijelzős nagykasszák. This video is unavailable.


PÉNZTÁRGÉP SZERVÍZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. According to Crefoport s. Amennyiben a hiba telefonon keresztül nem javítható –az érvényben lévő jogszabályok alapján-, üzemeltető nyugtaadási kötelezettségének kézi nyugta kiállításával kell eleget tegyen. Jelenleg három helyen várjuk kedves ügyfeleinket a hét minden napján. Weboldalunk tetején a NAV fülre kattintva megtalálhatja a legfrissebb híreket,rendelkezéseket. Amennyiben bármi egyéb kérdése, problémája merül fel ezzel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeken.


Kisújszállás Kenderes Túrkeve Mezőtúr Fegyvernek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések