2019. szeptember 4., szerda

Romantikus búvóhelyek budapesten

Romantikus búvóhelyek budapesten

Búvóhelyek pároknak Budapesten ! Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra. Diszkrét szoba nyugodt környezetben. Lakások órákra,éjszakára,igényes búvóhelyek. Legyen szó szórakozásról, vagy egy romantikus délutánról, gyönyörű apartmanjainkban szívesen látjuk! Budapest belvárosában, kínálunk diszkrét, privát, igényes randihelyszínt pároknak!


Romantikus búvóhelyek budapesten

Ha napközben mindketten rohannak, itt akkor is eltölthetnek néhány órát kettesben. Nekem volt régebben egy lakásom, kifejezetten pár órára, éjszakára, fél napra stb. Sokkal jobban ment mintha havonta fixen adtam volna ki valakinek. Amikor romantikus búvóhelyet vadászunk, ahol néhány napra elvonulhatunk a világ elől a párunkkal, valószínűleg vannak olyan szempontok, aminek eleget kell tegyen a szálláshelyünk.


Például: ne zavarjanak egyáltalán. Vagy legyen lehetőség közös masszázsra. Ha ilyen romantikus szálláshelyekről álmodozunk, hajlamosak vagyunk klasszikus, távoli képeslaptájakra – mint mondjuk Provence vagy Toszkána –, képzelni ezeket az idilli helyeket.


Pedig itthon is találni rengeteg jó ízléssel berendezett, barátságos, nagyon romantikus , és Instagram-kompatibilis házikót. Itt búvóhelyek között keresgélhetsz, mind Budapesten és vidéki városokban egyaránt. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Az egyik legjobb a lakas-orakra- budapest.


Sok a félrekönyvelés pl. Argentina téren - az megint más érdekeltség. A búvóhely akkor is ideális választás, ha az időbeosztásotok annyira eltérő: alig tudtok találkozni. Szerelmi randevú nem a rohanásról kell, hogy szóljon. Romantikus perceket megöli az idegeskedés, a folytonos bosszankodás és a tudat, hogy bármikor megzavarhatnak titeket.


Romantikus búvóhelyek budapesten

Dominóként tűnnek el a nyáron ragacsosra sörözött kiülős helyek asztalai a terekről, ezért muszáj lépnünk. Olyan kávézókat és teázókat kerestünk, ahol - ha kedvünk tartja - lejátszhatunk egy parti sakkot, meghallgathatunk egy jazz koncertet, vagy mondjuk leemelhetjük a. Nem csak randira és nem csak Valentin napra ajánljuk ezt a romantikus helyet, ahol elbújhattok, összebújhattok, beszélgethettek, egyszóval egymásra figyelhettek. Rejtekes kávézók, kilátók, izgalmas sétálóhelyek.


Kedvenceddel most Orbit ajándékcsomagot vagy álomrandit nyerhetsz, részletek a cikk alján! Exkluzív találkahely Budapesten igényes nem dohányzó pároknak. Bokréta utcánál található, színvonalasan kialakított nappali, fürdőszoba, plusz egy háló fogadja a párokat, ahol romantikus perceket tölthettek el kedvesetekkel. A szobában friss ágynemű, LCD TV, WI-FI fogad.


Egy igazi budapesti , műanyagvillázós, talponállós hurkázás valamelyik ikonikus hentesnél például emlékezetes lehet. A Hajós utcában vagy a Vásárcsarnokban például. Egész expedíciónak is beillik, de, ha valaki szereti az ázsiai ízeket és a kalandokat, akkor a Kőbányai út kicsi Kínája is jó randihelyszín lehet.


Nincs is annál örömtelibb pillanat, amikor a szívünk választottjától megkapjuk a várva-várt visszaigazolást. A több héten át tartó pedálozásnak meg kell legyen a gyümölcse. Kell egy olyan hely, ahol zavartalanul lehet „örülni. Budapest új belvárosában, a Corvin negyedben kínálunk diszkrét, privát, igényes randihelyszínt pároknak! Ha egy romantikus estét szeretnél tölteni a kedveseddel, foglald le a IX.


Lenhossék utcában) található igazi mediterrán apartmanunkat! Egy kellemes séta az épület mediterrán kertjében, egy gyertyafényes vacsora a hangulatos (új építésű) apartmanban, majd egy pohár bor az erkélyen biztos elvarázsolja a kedvesed! Több romantikus randihelyet is találhatsz Budapesten A randevú minden párkapcsolat elmaradhatatlan eleme. A kezdetekkor az ismerkedés kapcsán kerül kiemelt szerephez, majd később az intimitás megélése is szerves részét képezi annak. Teljesen felszerelt, saját apartmant (búvóhelyet) Budapesten a Corvin Sétányon, amit tetszésed szerint foglalhatsz le – akár csak pár órára, vagy egy egész éjszakára, vagy több napra.


Apartmanjaink a Corvin Sétányon találhatók: modern, új építésű lakások. Színvonalas, romantikus szállások gyűjteménye, romantikus hétvége az ország leghangulatosabb vendégházaiban, eldugott szállások csak. Kosbor Panzió – Az Őrség dombjai között egy hektáros birtok közepén áll a Kosbor Panzió.


Tiszta szoba: ez jut eszünkbe a ropogós ágyneműkről, az antik bútorokról, a süppedős, hívogató fotelekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések