2019. szeptember 6., péntek

Szeretői viszony meddig tart

Szerencsére azért a szeretői kapcsolat is eljuthat arra a fennsíkra, amelyen már leginkább a pozitívumok élvezete kap főszerepet, és az ingadozások elviselhetőbbek: de ahogy a többi kapcsolatban, természetesen ebben is lesznek lelkesebb és kevésbé lelkes időszakok. Kivéve, ha valakinek nagyon kielégítő nemi élete van az elsődleges partnerével vagy egy másik szeretővel. Vagy egyiküknek sem fontos annyira a szex, és inkább plátói a kapcsolatuk. Milyen egy szeretői viszony ? Meddig tart egy szeretői viszony ? Hogy érti azt, hogy nem akar rendszert?


Ez nem az első alkalom után dől el? Mindenki véleménye érdekel, de örülnék, ha FIÚK (akik szeretőt tartanak)is írnának. Természetesen a szeretői viszony sem mindig egyoldalú. Előfordulhat, hogy egyszerűen becsap a villám, és a vonzalom nem csak testileg, de érzelmileg is elemi erővel működik köztetek, amit csak az árnyékol be némileg, hogy délutáni légyottjaitok után szerelmedet egy odaadó kedves várja haza estére. A házasságtörés kérdése évszázadok óta foglalkoztatja az embereket, melyet régen főbenjáró bűnnek tekintettek.


Sajnos a hosszú ideig tartó szeretői viszony napról napra tovább rombolja az amúgy is ingatag önbecsülését. Azok a hosszabb szeretői viszonyok, ahol mindkét fél házas? Azt gondolhatnánk, hogy az a stabilabb viszony , ahol mindketten társas kapcsolatban élnek.


Szeretői viszony meddig tart

Csakhogy általában az érvényes, hogy az egyik fél mindig úgy gondolja, hogy ő inkább a szeretőjével tudna együtt élni. Persze itt az örök dilemma, ki mit tart szerelemnek, mert az, hogy valakire rá vagyunk kattanva, és folyton rá gondolunk, még messze nem biztos, hogy szerelem. A netes társkeresés képbe kerülésével, amely ma már nagyon sok tartós szeretői kapcsolatot alapoz meg, aztán főleg nem beszélhetünk arról, hogy az érzelmi.


A történetem a következő: elvált vagyok, és éve tart egy kapcsolatom,a másik fél házas. Nem arra a tipikus szerető viszonyra kell gondolni,igen szoros érzelmi kapocs alakult ki közöttünk,évek óta bejár a családomhoz. Titkolózás, izgalmak, lopott órák, találkozók furfangos szervezése, akár tartalmas beszélgetések, lelkizések jellemezhetik a viszonyt.


Amikor a szeretői viszony elhúzódik. A Nő vágya, hogy a Férfi válassza. Mégis sokan megteszik, türelmesen várnak, reménykednek, hogy majd egyszer választva lesznek. Amire ugye nincs garancia. Csak aztán jön a következő nap, meg az azt követő hét, az agyalás, és elkezdesz félni attól, hogy ez akár még jó is lehet.


Kiszámíthatatlan, szalmaláng. Nem tudhato hogy meddig tart , hogy mikor lesz vége. Hiszen amilyen egyszerűen betoppan az életedbe, úgy el is tűnhet. Szinte kuriózum, hogy házasság, hivatalosan is felvállalt kapcsolat legyen a szeretői viszonyból. A leghosszabb viszony , amivel találkoztam, nyolc évig tartott: közben mindkét fél megházasodott és két-két gyerekük is született.


Szeretői viszony meddig tart

Szerelmesek nem voltak egymásba, de a szex, a barátság, illetve a közös titok összetartotta őket. A helyzet magyarázatához egy az EgoYoga közösségi oldalra érkezett friss megosztást hívok segítségül. Női leírás (kicsit változtattam, hogy ne legyen felismerhető): “Egy addig a periférián lévő barátom pár évvel ezelőtt szintén elvált és ebbe a folyamatba belecsúsztam én is. De a viszony lényegi része, hogy nincs. A szeretői viszony oka a férfi állapota.


Huszonöt voltam, mikor idekerültem, három éve dolgozom neki, a viszony jóformán két és fél éve tart. Nem gondolkodtam sokat azon, bele menjek e vagy sem. Tudo ha a felettesedről van szó, aki történetesen lélegzetelállítóan megnyerő is, akkor nem sokat teketóriázol az ilyesmiken.


A „Varázslatos viszony ” egy kicsi lövöldözős event, amelyen a következő eventhajót vadászhatod le: Ártó Ölelés, Zombik Hajnala és az Álomrabló. Csak nézlek ahogy ott állsz az erkélyen minden egyes robbanásba beleborzong a tested. Az eget beborítják a fények és ilyenkor megvilágítják a tested. Nem birok magammal kimegyek én is és hátulról átölellek. Hozzám bújsz a fejedet a vállamra hajtod.


Egész nap beszélgettünk, utána éjszaka is. Másnaptól már folytatódott a beszélgetés, csak online. Találkoztunk, titkos randik. Megbeszéltük, hogy ez csak egy szeretői kapcsolat lehet, tartsuk titokban. Az első szex után rájöttem, hogy én szerelmes lettem, nekem nem elég a szeretői viszony.


Ezek az emberek előre látni vélik, hogy mint párkapcsolat, ez a viszony különböző okokból nem működne: mert „nincsenek egy hullámhosszon”, vagy valójában „nem erre vágynak”, a másik „személyisége (vagy abban valami) nem szimpatikus, riasztó vagy visszás”. A meddig élvezzük a szexet-kérdés persze azzal is összefüggésben lehet, hogy milyen hamar élvezünk el. Nem csupán férfiak esetén merül fel a kérdés, hogy átkattannak.


Amit a közfoglalkoztatásról tudni kell… A közfoglalkoztatás a munkaviszony egy speciális formája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések