2019. szeptember 6., péntek

Vízöntő férfi nyilas nő

Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Egy Nyilas társasága üdítő és szórakoztató számodra, mivel legalább olyan merész mint te. Sok izgalmas kalandban lehet részetek együtt. Mindkettőtöknek vág az esze, és képesek vagytok követni egymás gondolatmenetét, amit te nagyra értékelsz.


A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Szexuális életük mindkettejük számára frusztráló, de ezt leginkább a Nyilas fogja megérezni. Nem a legtanácsosabb kapcsolat, sikertelen házasságra van kilátás. Ennél fogva a Bak férfi nem igazán kedveli a túlságosan független nőket, a hagyományos férfi szerepben tetszeleg inkább, melyhez a feleség- nő és anya- nő szerep illik leginkább.


A Nyilas gondtalan és felelőtlen játékosa az életnek. Hajlamos az álmok, a tervezgetések világába veszni, mégis megvan a kellő ereje ahhoz, hogy túltegye magát passzív hangulatán és munkához lásson. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Ezek után ismét elvarázsolta Önt szépségével és spontán tetteivel, annyira szokatlan és különböző volt azoktól, akiket eddig megismert. A Halak férfi nehezen kezelhető, álmodozó, meglehetősen irracionális típus. Minden probléma elől igyekszik elúszni.


Ha melankólikus hangulatában van – márpedig ez sűrűn előfordul -, olyan lelki problémákat képes kreálni a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki megfejti és kezelni tudja. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.


Vízöntő férfi nyilas nő

A kéjvágyó Oroszlán férfi játékossága elbűvölheti. Kerülendő partner: a kedves Rák és a nyugodt Skorpió a lassú csábítás mesterei, hozzájuk a Nyilas nő túlságosan türelmetlen. A lusta Halak szereti, ha irányítják – a Nyilas nő egy darabig élvezi a. Sosem esik vissza a szintje alá, és csak remélhete hogy a szoba falai elég vastagok. Borzad az egyhangúságtól.


Viszont képes arra is, hogy úgynevezett egyéjszakás kalandokra rávegye a nőket. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. Vízöntő férfi kalandvágya.


Vízöntő férfi nyilas nő

SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. A férfi , aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt. Ha már megbízik benned és közelebb kerültök egymáshoz, látni fogo hogy ő egy csodálatosan hűséges és jószívű nő.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Az életre szóló döntését jól meg kell majd fontolnia, mert az a jövőre erősen kihat majd.


Ha mégsem átgondoltan született meg a fontos kérdésre adandó válasz, akkor később nehéz lesz mindent visszacsinálni. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Férfi Fiú Halak Hold Holdjegy Horoszkóp Ikrek Jegy Kapcsolat Kos Lány Mérleg Napjegy Nő Nyilas Oroszlán.


A nyilas férfi automatikusan válaszol egy nő kezdeményezéseinek, mindaddig míg az illető személy vonzónak mutatkozik és kisugárzása megnyerő. Csípd ki maga légy vidám és optimista. Hagy hogy felfedezzen, hogy meglepjen, hiszen a nyilas úgy viselkedik, mint egy felfedező expedíción résztvevő kiscserkész. A NYILAS NŐ : Kedveli a nagy feladatokat, akár a karrierjéről akár a magánéletéről legyen szó.


Az ideális férfit nehezen találja meg, mert igényei nagyok, válogatós és fontos számára a magasabb értelmi szint. Olyan partnert keres, akivel együtt küzdhetnek nemes célokért, aki játszótársa is egyben. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi.


A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. Kimondottan pörgős, eseménydús napok várnak Önre. Több izgalmas meghívást kaphat a barátaitól. Jót is tesz Önnek az aktív társasági élet, csak arra figyeljen, hogy közben ne hanyagolja el közeli szeretteit.


A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések